Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424867 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Damir12

• Ziyaretçi
kısaca başlıkları verelim.

- Hickman'a az bir şey daha destek olunsa herif uçacak. Hiç alışık olmadığı bir şeyi yapmasını istiyor coach ondan ve bunu yapmak için canını dişine takıyor adam. o çok eleştirildiği topu benche attığı pozisyonda da faul vermeyen hakem gitsin çay koysun.

- Bjelica Bogdan falan toparlandı eyvallah ama asıl olayın kahramanını kaçırıyorsunuz . Emir'in son üç maç istatistiklerine bakın.
KSK : 2s 10r 10a
Bayern 4r 5a
GS 7s 4r 7a

Emir nihayet liderlik olayını kotarmaya başladı.

- Goudelock'ın zorlama şutları sıkıntı aynısını Emir Barca maçında deneyince auuu diyen kimse Goudelock'a laf etmiyor. Goudelock'da keşke Hickman
kadar savunma da gayret gösterse. Onu da hücumu ile kabul edeceğiz artık.

- kısaca bağlayacak olursak . KOYDUK MU ?

Hickmandan ben ümitliyim guard geldiği zaman 2den süre almaya başlarsa kendini çok rahat gösterir. Bu maç atabileceği çok şutu atmadı güvensizlikten, düzelecektir bunlar. Bunun dışında cok yanlış şut tercihleride yaptı.

Goudelock'a bugün özel önlem vardı ve bundan sonra çoğu maçta olacaktırda. Bayern maçındaki gibi ritim bulduktan sonra birebirde şut yaratabilir Goudelock ama artık cok yakından savunulacağı için ritim bulmadan birebirleri fazla zorlamaması gerekir.

Emir konusuna gelirsek kreatif özelliklerinden dolayı sahada olunca hücumda işimizi cok kolaylaştırıyor ama lider değil. Geçen sene CB kupasında da kritik anları iyi oynamış kupayı getirmişti peşine el ilk gruplarında oynarken hepimiz emir beklenen gelişimi gösterdi demiştik ama top16da cuvallamıştı. Emir mental olarak kırılgan bir yapıda bu yüzden geçen seneye oranla daha az süre verilerek maksimum verim alınmaya calısılıyor. Lideri bu takım kendi içerisinden cıkaracak. Şu an için Emir Bogdan ve Goudelock gibi adaylar var ama liderlik olayı top16da kendini gösterecektir ilk olarak. Benim anlatmak istediğim emire lider gözüyle bakıp beklentilerimizi arttırlayalım. Emir birçok kreatif özelliğe  ve oyun aklına sahip değerli bir parçası bu takımın şu an için.

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 00:27:21 Gönderen: Damir12 »

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
ahahaha lan taktın hefileri dağıtacaksın :) 8)
ahahaha lan taktın hefileri dağıtacaksın :) 8)

affetmem abi yılların operasyonu var emeği var hahah
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Hickmandan ben ümitliyim guard geldiği zaman 2den süre almaya başlarsa kendini çok rahat gösterir. Bu maç atabileceği çok şutu atmadı güvensizlikten, düzelecektir bunlar. Bunun dışında cok yanlış şut tercihleride yaptı.

Goudelock'a bugün özel önlem vardı ve bundan sonra çoğu maçta olacaktırda. Bayern maçındaki gibi ritim bulduktan sonra birebirde şut yaratabilir Goudelock ama artık cok yakından savunulacağı için ritim bulmadan birebirleri fazla zorlamaması gerekir.

Emir konusuna gelirsek kreatif özelliklerinden dolayı sahada olunca hücumda işimizi cok kolaylaştırıyor ama lider değil. Geçen sene CB kupasında da kritik anları iyi oynamış kupayı getirmişti peşine el ilk gruplarında oynarken hepimiz emir beklenen gelişimi gösterdi demiştik ama top16da cuvallamıştı. Emir mental olarak kırılgan bir yapıda bu yüzden geçen seneye oranla daha az süre verilerek maksimum verim alınmaya calısılıyor. Lideri bu takım kendi içerisinden cıkaracak. Şu an için Emir Bogdan ve Goudelock gibi adaylar var ama liderlik olayı top16da kendini gösterecektir ilk olarak. Benim anlatmak istediğim emire lider gözüyle bakıp beklentilerimizi arttırlayalım. Emir birçok kreatif özelliğe  ve oyun aklına sahip değerli bir parçası bu takımın şu an için.

Emir takımda lider özelliği olan adamlardan biri ve en tecrübelisi. yaşı ilerledikçe o da ilerliyor. yavaş yavaş ondan ne beklendiğinin farkında ve bunu sorun etmiyor arada eksen kayması olsa da gelişimi muazzam ve daha da üstüne koyacaktır.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
lan 2 saat. yoldan geldik herif yarım kilo birayı boca etti
ya napacaktım?
ahaha haklısın çocuk korkudan titriyordu ama :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital maçının ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak karşılaşmayı değerlendirdi ve ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öncelikle taraftarlara yarattıkları güzel atmosferden dolayı teşekkür eden Obradovic, “Taraftarlarımıza harika atmosfer için teşekkür ediyorum. Basketbol maçının nasıl olması gerektiğini göstermiş oldular. İlk yarıda savunmada çok agresiftik ve çok iyi oynadık. Hücumda da çok kolay sayılar bulduk. Yarı saha hücumunda etkiliydik ve 19 sayı öne geçme şansı bulduk. Galatasaray Liv Hospital çok karakterli bir takım, hücum ribaundlarında çok etkililerdi. Çok agresif oynadılar ve ikinci yarıda bu konuda biraz zorlandık. Oyun performansından çok memnunum ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Ancak ikinci yarıda yaptığımız hataları konuşacağız. Daha sezonun çok başındayız. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum” dedi.

Oyuncu tercihlerini antrenman ve maç performansına göre yaptığını belirten  Zeljko Obradovic, “Oyuncularım iyi çalışıyor ve sezon çok uzun. Parkede bir dakika bile olmak çok önemli ve bu süre zarfında herkes elinden geleni yapmalı. Benim için herkes eşit. Seçimlerim antrenman ve maç performansına göre oluyor” diye konuştu.

Kenan Sipahi: “Taraftarımızdan güç aldık”

Genç oyuncumuz Kenan Sipahi’de,” Güzel bir maç geçirdik. Karşılaşmaya iyi başladık. Enerjimiz çok yüksekti. Derbide taraftarımızdan güç aldık. İyi ve bilerek oynadık. 3. çeyrekte tempoyu düşürdük ama burada kazanmak önemliydi. Şimdi bu maçı unutup Milano deplasmanına gideceğiz. Milano’da galibiyet serimizi korumaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kenan bireysel performansı ile ilgili soruya da, “Maçtan 3 gün önce hazırlanmaya başladığımızda Arroyo’yu savunacağım belliydi. Eksik yönlerine iyi çalıştık. Teknik ekibim de bana çok yardımcı oldu. Rakibimi savunmaya çalıştım ve enerji kattığımı düşünüyorum” yanıtını verdi.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Şahane bir savunma yaptık bugün, özellikle ilk yarıda nefes aldırmadık. Savunma sadece iyi savunucularla yapılır durumu bence söz konusu değil, her oyuncu konsantre olduğu zaman savunma yapar, ama en önemlisi takım halinde doğru pozisyon almak kritik nokta. Bu maça dair tek eleştirelecek şey 2.yarı verdiğimiz hücum ribaundları. 2.yarıda tempomuz düşmedi aslında, kötü savunma da yapmadık. Ama ribaundları alamayınca üst üste hücum şansları oldu, biz de tempo yapamadık.

Maç sonunda tek derdimiz farkın az olması. Maçın özeti de bu zaten. Takım ritm yakaladı, üstüne koyarak devam ediyor. Transfer lazım mı, evet, ama bunları top16'ya kadar rafa kaldırmak gerek sanırım.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Goudelock 5-12 saha içiyle oynamış. Ki son 2 atış onun oyunu değildi. Bunun yanında 4 asist yapmış. Ama beğenilmedi :F

Şu Avrupa basketbolunun bazı hastalıkları beni delirtiyor..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Damir12

• Ziyaretçi
Emir takımda lider özelliği olan adamlardan biri ve en tecrübelisi. yaşı ilerledikçe o da ilerliyor. yavaş yavaş ondan ne beklendiğinin farkında ve bunu sorun etmiyor arada eksen kayması olsa da gelişimi muazzam ve daha da üstüne koyacaktır.

Yazdıklarının hepsi doğru ama bu takım liderini kendi çıkaracaktır bu Emirde olabilir Bogdanda Goudelockta

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
kısaca başlıkları verelim.

- Hickman'a az bir şey daha destek olunsa herif uçacak. Hiç alışık olmadığı bir şeyi yapmasını istiyor coach ondan ve bunu yapmak için canını dişine takıyor adam. o çok eleştirildiği topu benche attığı pozisyonda da faul vermeyen hakem gitsin çay koysun.

- Bjelica Bogdan falan toparlandı eyvallah ama asıl olayın kahramanını kaçırıyorsunuz . Emir'in son üç maç istatistiklerine bakın.
KSK : 2s 10r 10a
Bayern 4r 5a
GS 7s 4r 7a

Emir nihayet liderlik olayını kotarmaya başladı.

- Goudelock'ın zorlama şutları sıkıntı aynısını Emir Barca maçında deneyince auuu diyen kimse Goudelock'a laf etmiyor. Goudelock'da keşke Hickman
kadar savunma da gayret gösterse. Onu da hücumu ile kabul edeceğiz artık.

- kısaca bağlayacak olursak . KOYDUK MU ?

Goudelock'un zorlama sutu mu?  Aynisini yapmayan kim var bu takimda?  Bence girdigi zaman eyvallah, birkac tanesi girmeyince de "ama olmaz ki" dememek lazim. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Goudelock 5-12 saha içiyle oynamış. Ki son 2 atış onun oyunu değildi. Bunun yanında 4 asist yapmış. Ama beğenilmedi :F

Şu Avrupa basketbolunun bazı hastalıkları beni delirtiyor..
2 sayılık. 10 /5 .. %50 ile atti ki 2 3 top cembet içinden.cikti..
ne isteniyor ki utkan onu anlamıyorum...
Obradovic  bu adamdan memnun hemde fazlasıyla memnun. Adam 1 e 1 de cok yetenekli o zaman bu özellikleri kullanacaksin ki hoca da kullanıyor.
Gou  hata yapıyor mu evet yapıyor hoca.bugun aradori kovalamadigı için kızdı. Kızsın olabilir gou da hata yapabilir ama sonuçta hem çok keyifli hem paylaşımcı hemde muhteşem bir adam...
takim gou dan fazlası ile memnum yahu bunu görmemek için kör olmak lazım.
Allah nazarlardan saklasın
bu arada.gou yaramaz adam. Bu performansı biraz bal böyle devam etmez :) ;)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu arada Obra yanılmıyorsam ilk defa bu maçta Goudelock'a kızdı. Coach bu sene bişeyleri ciddi ciddi istiyor. Bir ara yumruklarını sıkmış sevinirken gördüm. Nadir gördüğümüz şeyler. Coach tarafından motivasyon iyi.

Pas hatasi yapip, topu disari attigi pozisyonda kizdi.  Sut cekmesini istemisti sanirim. 

• Üye
  • Andrew Goudelock
Burada aynı kategoriye koyabileceğimiz Langford'ın 1.6 asist istatistiği varken, bencil denilen Goudelock'un 2.1 asist var.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pas hatasi yapip, topu disari attigi pozisyonda kizdi.  Sut cekmesini istemisti sanirim. 
yok esas.Arodori savunurken perdeye.takildi ona kızdı
neyse çok seviyor.arada kızsın :)
Beyler bjelica sahada inanılmaz motive..
maç arasinda sonunda herkes ile şakalaşıyor hirslandiriyor tebril ediyor. Çok güzel hareketler.bunlar

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Burada aynı kategoriye koyabileceğimiz Langford'ın 1.6 asist istatistiği varken, bencil denilen Goudelock'un 2.1 asist var.

Langford'un a... k... yeter ki Goudelock'a bişey olmasın :)

• Üye
  • Andrew Goudelock
Goudelock ile ilgili en güzel kısım ise sadece 0.4 top kaybıyla oynuyor olması..