Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424967 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
temiz koyduk :))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Düzenlene kadar  ...rim ya o düzelir yada beni de bozar
kadroda ki her oyuncu bizim. Kizsak sövsek küfür etsekte bizim. Iyi oynamalarina ihtiyacımiz var.. destek olmaktan başka  bir çözüm  yolu bulamıyorum.
Art niyetli olmadığı müddetçe ben kızarim ama destek sonuna kadar olurum...
Kaya gibileri harici.....

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Lig başlamadan sosyal medyadan yapılan gs güzellemeleri aklıma geldi.Aradori gibi harika oyuncuyu bu kadar ucuza getirdik,Vou süper pivot,Nolan Smith Bo'dan iyi :D Jawai tek başına euroleauge götürür,aynı Maccabi'de Sofoda olduğu gibi,lig şampiyonuluğu kesin,f4 zorlamalıyız :D :D :D
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 23:05:26 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Takım olması gerektiği gibi oynadı. Top kayıpları son birkaç maçta azaldı, bu çok güzel. Ancak ribaund performansı malesef geçen yılı anımsattı, Furkan'ı bir nebze anladım da Kerem bile çok hücum ribaundu aldı. Tekrarlayıp alışkanlık haline getirmemek lazım.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
karsiyakaya koyduk
munihe koyduk
galatasaraya koyduk
yetmez mi?

bi de internetim(cok guzel laflarim var internete de neyse) yuzunden maci izleyemedim tekrari ne zaman verirler?
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 23:14:44 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

"Gelsen de bir gelmesen de"

Vurgu sonda :)

Çevrimdışı exex

• Üye
karsiyakaya koyduk
munihe koyduk
galatasaraya koyduk
yetmez mi?

Milano  :( ?

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Valla Bu takıma 1-2 hamle ile F4 uzak değil
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Lig başlamadan sosyal medyadan yapılan gs güzellemeleri aklıma geldi.Aradori gibi harika oyuncuyu bu kadar ucuza getirdik,Vou süper pivot,Nolan Smith Bo'dan iyi :D Jawai tek başına euroleauge götürür,aynı Maccabi'de Sofoda olduğu gibi,lig şampiyonuluğu kesin,f4 zorlamalıyız :D :D :D

Ek olarak,Kaan Kural'ın çok beğendiği gs uzunları dökülüyor,dahası onları transfer eden Ergin yanlış yaptım diyor.Barcelona-Karşıyaka-Münih-galatasaray'dan oluşan zorlu seride sadece Barcelona'ya kaybettik.Milano maçını kazanırız.Melih'in kısa sürede olsa Royal Antep maçından bu yana ilk kez süre alması beni mutlu etti.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Yazan oldu mu gormedim ama: ASALET MECBUR KILDI VE KOYDUK!  (Oksimoronu es gecmeyin lutfen).
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 23:20:14 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yazan oldu mu gormedim ama: ASALET MECBUR KILDI VE KOYDUK!  (Oksimoronu es gecmeyin lutfen).

Yok..

Tadından Yenilmez Armada ya Koymada 1 numara! FENERBAHÇE ÜLKER!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
takımın ikinci yarı tempo düşmesi normal..idare ettiler üç gün sonra milano maçı var...onlar da insan..ha 40 atmışız ha 10, sonuçta KOYDUK MU 8) 8) 8) 8) 8)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
85 sayı atmışız 40ı uzunlardan gelmiş
20 asist yapmışız 1 numarada süresi azalan Ricky 5 asist yapmış
Zoric bilhassa PNR. savunmasında takımda değil Türkiyede tek. 
sezon başı itin mabadına sokulan bjelica bogdan ritme girmiş

eksik var mı? var. ritm kazanması gereken var mı var? ama sadece son 1ayda olan gelişmeyi görüp yorumlayamıyor ve hakkını veremiyorsanız, sizin eleştirilerinizin kıymeti ancak tavşanın sürtüp dağı sevdim diye anlattığı taş kadardır
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Besim

• Üye
takımın ikinci yarı tempo düşmesi normal..idare ettiler üç gün sonra milano maçı var...onlar da insan..ha 40 atmışız ha 10, sonuçta KOYDUK MU 8) 8) 8) 8) 8)

Bu macta elestirilere devam edecek olursak, takimin Milano macini daha onemli farzedip, tempoyu dusurmesi bence skandal.  Galatasaray maclarinin onemi bazi oyunculara izah edilmemis.