Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424967 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı altann

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Fenerbehçe Spor klübü
Takımı'mızı tebrik ediyorum..

Milano gelsin..

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bu arada Obra yanılmıyorsam ilk defa bu maçta Goudelock'a kızdı. Coach bu sene bişeyleri ciddi ciddi istiyor. Bir ara yumruklarını sıkmış sevinirken gördüm. Nadir gördüğümüz şeyler. Coach tarafından motivasyon iyi.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
fbtvnin maç yayın tekrarları bir spiker ve görüntü faciası
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: TBL 7. Hafta Maçı, 23.11.2014 - [13.30] İBB-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #873 : 17 Kasım 2014, 23:45:31 »
Melihin bol bol sure alacagi bir mac olur insallah :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #874 : 17 Kasım 2014, 23:47:49 »
bu maç cebeci spor kompleksinde oynanacak

edirnekapı metrobüsten çıkınca edirnekapı habipler tramvayından sultançiftliği durağında inilirse 15 dakika yürüyüş mesafesinde
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Takım ikinci yarıda farkı çift hanelerde tutup bir bakıma idare etti ki hafta içinde oynayacağımız maç çok daha önemli bence yoksa zaten 20 farka ihtiyacımız olsa 20 sayıyla biterdi bu maç. Bu arada Furkanın 4-5 ayda gösterdiği gelişme inanılmaz geçen yıl ki Furkanla alakası yok bu maçla askıya alınan para problemi umarım devam eder iki yerli oyuncunun boşluğunu dolduramaz bunlar.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 23:58:14 Gönderen: otuzbeşbuçuk »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Tek problem 2. Yari tempoyu düşürüp verilen huucm rebleri rehavetten fark yoksa +20 idi..2.yari 11-33 galiba rebler..ilk yari 17-12 ondeyiz..yani 22 fazla reble farki sadece 8 sayi dusurebilmeleri iyi savunmamiz olduğunu gösterir rebler hariç..kaldiki bu 33 rebin herhalde 14*15 tanesi hücum Rebi...o yüzden biraz dikkat edip salmask oyunun bi savunma ile gs 65 sayi ancak atardi ve fark +20 olurdu...bunda oyundan düşen ve baskiyi bir akan taraftar da var..mac kazanildi havasiyla herkes aktif Dinlenmede idi..
Ben başka eleştirecek nokta görmüyorum...sadece 1 numaralar artik daha çok katli vermeli..kenan potaya bakmali ve hickman daha kuvvetli dalmali içeriye eskisi gibi..su 1 numara alma isini çözersek çok iyi olacak takim..ama kemana bakinca bu isi hickman i yollamadan mi yapmali yoksa yollayip 3 numara da alarak mi yapmali bilemiyorum..sanki tek transfer yetecek..boylece emir kendini savunmaya daha çok verecek..hickman 2 oynayinca Bogdan ve emir 3 numarada daha çok sure alip takimin guard harici içeride bir oyun kurucusu daha olacak hep..ama serhat mutlaka en azindan lig maçlarında emiri dinlendirecek performans vermeli artik..
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 23:59:16 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #877 : 18 Kasım 2014, 00:00:33 »
+15 biter..acker bunlarda galiba..dikkat edilmeli..

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
kısaca başlıkları verelim.

- Hickman'a az bir şey daha destek olunsa herif uçacak. Hiç alışık olmadığı bir şeyi yapmasını istiyor coach ondan ve bunu yapmak için canını dişine takıyor adam. o çok eleştirildiği topu benche attığı pozisyonda da faul vermeyen hakem gitsin çay koysun.

- Bjelica Bogdan falan toparlandı eyvallah ama asıl olayın kahramanını kaçırıyorsunuz . Emir'in son üç maç istatistiklerine bakın.
KSK : 2s 10r 10a
Bayern 4r 5a
GS 7s 4r 7a

Emir nihayet liderlik olayını kotarmaya başladı.

- Goudelock'ın zorlama şutları sıkıntı aynısını Emir Barca maçında deneyince auuu diyen kimse Goudelock'a laf etmiyor. Goudelock'da keşke Hickman
kadar savunma da gayret gösterse. Onu da hücumu ile kabul edeceğiz artık.

- kısaca bağlayacak olursak . KOYDUK MU ?
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Bu arada heveslenenlerin hemen hevesini kırayım Furkan gelecek olsa sene başında Fenerbahçe'ye gelirdi gelmedi sıkıntı çıkmasın istedi. Para vs mevzusundan dolayı ayrılırsa 76'ers da forması hazır.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
derken Micov'un sakatlığı da tuz biber olmuş Galatasaray'a , Ergin'in maç sonu transfer istemesi vs. ile de birleşince dağılma yakın diyorum GS de

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy

85 sayı atmışız 40ı uzunlardan gelmiş
20 asist yapmışız 1 numarada süresi azalan Ricky 5 asist yapmış
Zoric bilhassa PNR. savunmasında takımda değil Türkiyede tek. 
sezon başı itin mabadına sokulan bjelica bogdan ritme girmiş

eksik var mı? var. ritm kazanması gereken var mı var? ama sadece son 1ayda olan gelişmeyi görüp yorumlayamıyor ve hakkını veremiyorsanız, sizin eleştirilerinizin kıymeti ancak tavşanın sürtüp dağı sevdim diye anlattığı taş kadardır

O nasıl bir teşbih ya :)
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
derken Micov'un sakatlığı da tuz biber olmuş Galatasaray'a , Ergin'in maç sonu transfer istemesi vs. ile de birleşince dağılma yakın diyorum GS de
ahahaha lan taktın hefileri dağıtacaksın :) 8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Okan harbiden tesbiş nedir baba :)
O değil de üzerine bira döküldükten sonra elinde çay bardağı yolda yürüyüşün bun akşamın en güzel aniydi 8)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Okan harbiden tesbiş nedir baba :)
O değil de üzerine bira döküldükten sonra elinde çay bardağı yolda yürüyüşün bun akşamın en güzel aniydi 8)

lan 2 saat. yoldan geldik herif yarım kilo birayı boca etti
ya napacaktım?
A.Y.