Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

active

• Ziyaretçi
Hangi dağda kurt öldü lan bir düşünelim:D

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hickman rezalet oynuyor 2. yarıda.Zoric denen herif artık süre almasın ya,Semih de süre almayacaksa Vesely 5-10 dakika 5 numara oynayacaksa pivotta lazım bu takıma,çok fazla hücum ribaundu verdik.30 sayı olması gereken maç şu an 79-71.

Bakış açını öpeyim Barış :) Titre ve kendine gel kardeşim. Hickman hata da yapıyor, Goudelock ta çok hata yaptı bu maçta ama Hickmanın Arroyoya yaptığı savunmayı beğendim ben. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kenan su maçta yaptığı savunma ciddi anlamda takdirlikti
helal olsun.  Yürekli savunma yapti. Mutlaka ve mutlaka hücumda katki vermek zorunda... kenan bizim....
salon da kenan in mücadelesi ve savunmasına oyundan çıkarken  hakkını verdi. Obradovic de çok mutlu şekilde sevindi.
Çok hücum ribaundu  verdik  ona rağmen  +11 koyduk.
Çok keyif aldığım maçtı.
Koyduk  mu ?

fbkolik

• Ziyaretçi
85-74 kazandık.İlk yarı genel olarak olağanüstü bir oyun,2. yarı biraz ilk yarıdaki farktan kaynaklanan takımda vites düşmesi,Galatasaray'ın tempoyu düşürüp daha akıllı oynaması,yani Galatasaray'ın oyununa uymamız ve bazı anlarda da verilen akıl almaz hücum ribaundlarıyla kötü bir 2. yarı oynadık,bu nedenle de 20-30 sayıyla bitmesi gereken maç 11 sayıyla bitti.Tabi hakkını vermek lazım Furkan hakikaten oyunda tutuyor Galatasaray'ı,inşallah icraya verir de biz alırız onu :) Şöyle söyleyim bugün Zoric ile Furkan'ı yer değiştirsek aynı oyunla 30 sayı fark atmıştık.

Bir de her zaman diyorum Bjelica ve Bogdanovic gibi oyuncun varsa zorluk seviyesi yüksek maçlarda bu adamları en az 30 dakika oynatmalıyız,kötü oynasalar da oynatmalıyız,çünkü bu adamlar sadece sayı atarak iyi olan oyuncular değiller,savunma da yapıyorlar,oyuna zeka da katıyorlar,asist de yapıyorlar.Çok çok özel oyuncular,Bogdanovic faul problemine girip 15-16 dakika süre almasa maçın yıldızı olurdu bugün.Bjelica ile de acilen sözleşme uzatılması gerekiyor.Emir de müthiş faydalıydı.Hickman ilk yarı 1-2 pozisyon dışında gayet iyiydi,2. yarı 1-2 pozisyon hariç savunmada iyi hücumda kötüydü.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Bjelica ve emir

Çevrimdışı akarship

• Üye
85-74 kazandık.İlk yarı genel olarak olağanüstü bir oyun,2. yarı biraz ilk yarıdaki farktan kaynaklanan takımda vites düşmesi,Galatasaray'ın tempoyu düşürüp daha akıllı oynaması,yani Galatasaray'ın oyununa uymamız ve bazı anlarda da verilen akıl almaz hücum ribaundlarıyla kötü bir 2. yarı oynadık,bu nedenle de 20-30 sayıyla bitmesi gereken maç 11 sayıyla bitti.Tabi hakkını vermek lazım Furkan hakikaten oyunda tutuyor Galatasaray'ı,inşallah icraya verir de biz alırız onu :) Şöyle söyleyim bugün Zoric ile Furkan'ı yer değiştirsek aynı oyunla 30 sayı fark atmıştık.

Bir de her zaman diyorum Bjelica ve Bogdanovic gibi oyuncun varsa zorluk seviyesi yüksek maçlarda bu adamları en az 30 dakika oynatmalıyız,kötü oynasalar da oynatmalıyız,çünkü bu adamlar sadece sayı atarak iyi olan oyuncular değiller,savunma da yapıyorlar,oyuna zeka da katıyorlar,asist de yapıyorlar.Çok çok özel oyuncular,Bogdanovic faul problemine girip 15-16 dakika süre almasa maçın yıldızı olurdu bugün.Bjelica ile de acilen sözleşme uzatılması gerekiyor.Emir de müthiş faydalıydı.Hickman ilk yarı 1-2 pozisyon dışında gayet iyiydi,2. yarı 1-2 pozisyon hariç savunmada iyi hücumda kötüydü.

Tek sayıyla da olsa kazanmak iyidir, şükretmesini de bilmek lazım değilmi :)

fbkolik

• Ziyaretçi
Bakış açını öpeyim Barış :) Titre ve kendine gel kardeşim. Hickman hata da yapıyor, Goudelock ta çok hata yaptı bu maçta ama Hickmanın Arroyoya yaptığı savunmayı beğendim ben. :)
Evet abi biraz abarttım ama o bölümlerde boş 3'lüğü kaçırınca,Arroyo'yu 1 pozisyonda kaçırınca,blok yiyince birazcık sinirlendim :) Ama her zaman diyorum,Hickman savunmada genel olarak çok iyi işler yapıyor,hakkını vermek lazım.İlk yarıda hücumda da oldukça iyiydi bence,2. yarı hücumda kötüydü ama.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 22:32:57 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
İlk yarı kazandık ikinci yarı dinledik güzel galibiyet aldık. Bu arada Bjelica ciddi ciddi Avrupanın en iyi 4 numarası.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
TBL 7. Hafta Maçı, 23.11.2014 - [13.30] İBB-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #848 : 17 Kasım 2014, 22:35:33 »
Biz 5 galibiyet 1 yenilgi ile lider durumdayız. Bu sezon daha deplasmanda kaybetmedik.

İBB ise 2 galibiyet 4 yenilgi 14. sırada..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

active

• Ziyaretçi
Bjelica yı şu anda EL de bir 4 numarayla kıyaslamak yeteneklerine küfür etmek olur bence.Zaten şu anda bazı yerlerde Bjelica nın Khryapanın gerisinde olduğu söyleniyor ama bence çok önünde artık sadece bizim oyuncumuz diye böyle düşünüyordur bence Cska da olsa kimse düşünmeden Bjelica derdi.Topu o kadar güzel yere vuran EL yi de geçtim dünya üzerinde bir 4 numara yok bana göre

Çevrimdışı hkn7

• Üye
İlk yarı kendimizi gösterdik çok iyi oynadık konsantre olduk iyi savunma yaptık ve maçı ilk yarıda bitirdik kafamızda ve ikinci yarıda kendimizi sıkmadan fark kapanmaya yakın da hemen gücümüzü göstererek farkı koruduk.

Sonuç olarak ta Koyduk mu , koyduk...

Darısı Milano'nun başına..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bjelica nin tek eksiği  savunmasi diyelim nazari olsun....
bjelica ya kufur edeli 3 hafta oldu...
bogdani alanin.....
ricky  nin dudaklarına
zorin seni mujdeleyeni.....
8) :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
bogdani alanin.....
ricky  nin dudaklarına

Bu Zoriçe başka birşeyler lazım sanki :) Papaza mı götürsek acaba.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Bu Zoriçe başka birşeyler lazım sanki :) Papaza mı götürsek acaba.

Zoric'in en iyi yanı niyeti :) onun da iyi niyetini seviyoruz :)

fbkolik

• Ziyaretçi
bogdani alanin.....
ricky  nin dudaklarına
Abi hepsi düzelir de,orada 1 kişi düzelmez,kim olduğunu herkes biliyor :)