Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432767 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Son iki yılda deplasmanda 6.mac ve 6.maglubiyet. Saha avantajı onlarda olsa gecen sene de bu sene de elenirmiydik acaba diye düşünüyorum. Hem de bu rezil gsye. Ciddi ciddi elenebilirdik. Adamlar elense bile saha avantajı sizde oldugu icin turu gectiniz derler. Tek kelime de edemeyiz. Ayıp. Koca bir ayıptır artık bu. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hem onlarin hem de bizim rezalet oynadigimiz bir mac oldu.  Ancak adamlarin mazereti var; bizim ise yok. 

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Çok utandım. Sadece bir kere olur dedim mezarlık halleriyle 2.kez yendiler. 3.maç kafamda soru işaretleri var umarım sıkıntı yaşamayız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
#IngaOrekhova

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
bir işi tam ve hakkıyla yapmak bu kadar mı zor ??? Tamam final4 ilk kez görmüşüz tarih yazmışsınız , lig şampiyonluğu da olmaya adaysınız ama şurada bizim mücadele edip maçı almak bu kadar mı zor???

« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 18:13:16 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
F4 yaptın bu takım sonuna kadar alkışladık ama bu ayıp.Gou maçı hediye etti(bu sene en iyi iyuncumuz),bjekica ve bogdan maça gelmemişler.Zahmet edip salonumuzdaki maçta oynasın bugün özellikle Bogdan'a teşekkür etsin rakip.

Bjelica yine o uc oyuncunun arasinda en iyisiydi.  Bogdan'i tanimak mumkun degildi.  Bir tane bile dogru tercihi yoktu.  Goudelock da taninmaz haldeydi ama sakat oynamis.  Tercihleri dogru ama gununde olmamasi nedeniyle isabet bulamadi fazla.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Yahu nasıl yediriyorsunuz kendinize.. Yapmayın etmeyin..

Adamlar 6 kişiyle yendiler olay oldu. Bu sefer 5 kişiyle yendiler. Yine 50 dakikalık Sinan, MJ'e bağladı.

Olay bizim Saraçoğlu'ndaki 6s fobisine doğru gidiyor. En son ne zaman yendik bunları İpekçi'de, hatırlamıyorum.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Maalesef takım Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini bilmeyen/önemsemeyen oyunculardan oluştuğu için sonuç bu..
Bu bir tercih meselesi.. Ya takımı bu tip oyunculardan kurup F4 peşinde koşacaksın + bu tip bizler için özel maçları kaybedince umursamayacaksın; ya da kadroya Volkan, Emre kafasındaki oyuncular katıp global hedeflerden kopacaksın.. Ben de çok sıkılıyorum, üzülüyorum böyle maçlarda.. Aynı sezonda GS'ye ikinci kez aynı senaryoyla yeniliyoruz, Ergin Ataman'ı mutlu ediyoruz ama her seçimin bir sonucu var.. Fazla takılmamak lazım..

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Her zamanki gibi takımın yanındayım. Galatasaray'ın bu kadar eksiği olması maç içinde sakatlanmaları hiçbiri bize avantaj değil üstelik dezavantaj. Bunlar rakibi motive eden şeyler. Oynanan oyun çok kötü kabul ruhsuzlardı. Ama şu halde Galatasaray seyircisi bile takımını desteklerken kendi takımıma giydirmek içimden gelmiyor. Ölümüne destek.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Çok kötü oynadık.Berbat oynadık.Söylenecek fazla bir şey yok.Umarım kendi evimizde yenebiliriz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bu gün iki maçı birden kaybetmezler diyordum aynı şekilde ikisini birden kazanacaklarını zannetmiyordum düşündüğüm gibi umarım beşiktaşa kaybederler buda tesellisi olur

Çevrimdışı exex

• Üye
Küçük maçlarda deplasmanda sıkıntı yaşıyoruz.

Ayrıca Cska  maçında eleştirdiğimiz ilk yarının aynısını olmasa bile çok benzerini oynadık bütün maç boyunca. Ve en önemlisi 4. ve 5. periyotta son topları kullanamadık, asıl sıkıntı bu .
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 18:14:27 Gönderen: exex »

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bjelica sakatlıktan sonra resmen dökülüyor. ancak obradoviçin onda sürekli ısrar etmesi önce f4e şimdi de bu maça mal oldu. bjelica fizik olarak hazır olmadığı için istediklerini yapamıyor yapamayınca da bir yerden sonra kendine güveni de kayboluyor.güveni olmadığı için boş şutları denemiyor sonra da ben bu değilim deyip saçma sapan maceralara giriyor. en fazla süre alan oyuncu bjelica. biz bu ısrarın aynısını emenikede yaşadık. lig gitti kupa gitti emenike de gitti. bjelicaya da mı aynısı olsun.  rakip galatasaray. ne olursa olsun yeneceksin. kabul edelim ki biz gsye karşı artık looser olduk. onca kriz eksik oyuncular sakatlıklar vs. vs. yine de yenemiyorsak hatta maçın hiçbir bölümünde üstün oynayamıyorsak boş şutları dahi atamıyorsak demek ki bi sorun var. nsk eskişehir torku konya maçlarında fark 20den 15 inince orayı burayı yıkan obradoviç bu maçta gayet sakindi. maçta herşey yolunda idi de biz mi göremedik. zoriç-oğuz bu takımda olmaması gereken oyuncular. vesely 1,5 dakika oyunda kaldı 5 faul yaptı en az 4 tanesi gereksiz fauller. hele ki son faul p. young zaten çok güçlü oyuncu o adama faulsuz block yapmak imkansız ki pozisyon avanajını almış gitmiş orada senin ona faul yapman sadece artı bir atış yapmasına ve senin çıkmana sebeb olacak. kimse bencde uyarmadı mı bu adamı. en iyi zoriç yada oğuz en kötü semihten daha kötüdür.semihin bu maçta zoriç yada oğuzdan eksisi nedir? semih her maç iyi oynamıyor diye süre almayabilir ama oğuz ve zoriçin yıldız olduğu yada çok iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum ben(geçen gs maçıo hariç) semih ise özellikle ligde oynadığı her maçta ortaya bi karakter koyuyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Gs futbol takımı için kadıkoy neyse, abdi ipekçide bizim için ona dönüşmeye basladı. Sezon içinde 6kişiler dedik vurur geliriz dedik +90 sayı yiyip mağlup olduk. Bugunde 2.yarı pocious micov hiç oynamamışken, ender ve sinan kör topal oynarken, hatta carterda maçın son anlarında topalıyodu, vur geç yani. En sinirimi bozan erginin maç sonu şovları ve gs lilerin agzına sakız olmak aslında. Yoksa 3 gun sonra yine bunları +20ye yatırırız arenada.
 Bugun aslında yediğimiz sayıda bi anormallik yoktu ama hucumda rezalettik. 6/26 ucluk isabetle çemberi dövdük, 15 top kaybı yaptık şu gs ye karşı , ve sanırım sadece 12 asistimiz var. 52 ribaund(19u hucum) potaaltında ezici bi üstünlük kurmuşken hucumdaki şu umursamazlık ciddiyetsizliğin bi açıklaması yok bence. Uzduler yakışmadı şu takıma...
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 18:17:24 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
ya bu gs maclarinda bizim oyuncular ne kadar kotu oynarsa. onlarin oyunculari o kadar iyi oynuyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Maalesef takım Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini bilmeyen/önemsemeyen oyunculardan oluştuğu için sonuç bu..
Bu bir tercih meselesi.. Ya takımı bu tip oyunculardan kurup F4 peşinde koşacaksın + bu tip bizler için özel maçları kaybedince umursamayacaksın; ya da kadroya Volkan, Emre kafasındaki oyuncular katıp global hedeflerden kopacaksın.. Ben de çok sıkılıyorum, üzülüyorum böyle maçlarda.. Aynı sezonda GS'ye ikinci kez aynı senaryoyla yeniliyoruz, Ergin Ataman'ı mutlu ediyoruz ama her seçimin bir sonucu var.. Fazla takılmamak lazım..

abicim bu play-off maçı..lig değil ki..Kazanıp turlayacaksın bu kadar basit.Rekabetle ilgisi yok ki...Bir maç daha fazla yapmanın kime ne yararı var...Bjelica ile Bogdan resmen verdiler maçı..Ama Obra'yı da anlamak zor. Semih ile Oğuz'da niye ısrar etmezsin..savunmada dökülüyorsun niye Berk'i falan alıp tam saha baskı yapmıyorsun. Neden en kritik yerlerde Vesely'yi alırsın..İki kere girdi ikisinde de faul yapıp 5'ledi...Yani resmen rezalet ya..Çarşamba günü aksi bir sonuç olursa düşünemiyorum ne olacağını..olmaz demeyin olabileceğini gördük işte