Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424736 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Palaciosu semih maçın içine soktu sağolsun ondan sonrada bir daha oyuna giremedi zaten

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
O pozisyonda Dixon'a kendini attığı hakemi yanıltdığı için faul çıkmalıydı , olması gereken budur.
Kenan kenardan top oyuna sokularken nasıl yapılıyorsa öyle yapıyor , normal maç pozisyonu değil, bu hakem bozuntusuna önce bunu ögretmek lazım.
Eğer buna faul çalıyorsan o zaman boxout zamanı olan pozisyonlara da faul çal.
Temizlensin bu hakemler piyasadan genç hakemler gelsin artık.
Gözümü açtığımdan beri Fatih, Rüştü, Ankaralı vs.
Ankaralı iyidir ama yine de temizlik şart.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Dixon denilen adam 1,78 boyunda, ince kuru bir adam. Üstelik 32 yasında..

Sahadaki en kısa boylu oyuncumuz, 191 boyuyla adrew goudelock.
Bir kere su adamı post up alıp oyun oynamıyoruz, anlamıyorum abi.. Arada kollar vs 15cmlik fark var yahu.

2 tane fazladan düdük alsan bile yeter. Yıpratman da cabası

NBAde olsa aglatırlar bu gibi durumlarda.. Billups, tony parkerı aglatıyordu nerdeyse mac icinde
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 01:18:44 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Dixon denilen adam 1,78 boyunda, ince kuru bir adam. Üstelik 32 yasında..

Sahadaki en kısa boylu oyuncumuz, 191 boyuyla adrew goudelock.
Bir kere su adamı post up alıp oyun oynamıyoruz, anlamıyorum abi.. Arada kolar vs 15cmlik fark var yahu.

2 tane fazladan düdük alsan bile yeter. Yıpratman da cabası

NBAde olsa aglatırlar bu gibi durumlarda.. Billups, tony parkerı aglatıyordu nerdeyse mac icinde

Aynı şey maçın büyük bölümünde onlar için de geçerliydi. Bir çok pozisyonda Strawberry'i Zisis'le savunuyorduk.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Aynı şey maçın büyük bölümünde onlar için de geçerliydi. Bir çok pozisyonda Strawberry'i Zisis'le savunuyorduk.

zisis, strawberryden daha uzun bir oyuncu.
kalıp olarak farklı derseniz anlarım

Ben strawberry olsam, zisisi sırtı dönük değil yüzü dönük isterim karsımda.. Atletizmden dolayı

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yazı vallahi yazık ya. Fatih Söylemezoğlu denen hakem bozuntusu kaçıncı kez bizi doğruyor. Daha 2,5 ay önce Uşak'ın attığı basketi yanlışlıkla (!) düdük çaldım diyerek saymayan bir hakem bu. (3.07'den itibaren izleyin.)

Bariz art niyetli bir hakem.

Şu rezillikten sonra da takım uyanmıyorsa yazıklar olsun onlara.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
Avrupa'da post up oynayan kısa oyuncu neredeyse yok. Bildiğim bir Diamantidis var onun dışında aklıma gelmiyor.

Öte yandan Dixon'dan post up oynasak bile hücumda bir verim getireceğini zannetmiyorum. Karşıyaka savunmada cidden çok hareketli takım. Atletiklikleriyle her yeri kapatıyorlar. Ama eğer konu Dixon'ı yıpratmaksa kesinlikle faydalı olurdu dediğiniz gibi.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Kulübü maalesef maddi manevi her branşta çok kötü günler bekliyor sonumuz hayrolsun Başımızda kulüp haklarını savunamayan savunamayan başkan ile birlikte.. Ülker bazı güçlerle birleşmeden çekiliyor takım kurşunlanıyor şampiyonluk gidiyor bu yüzden vakıf Halkbank olayları vs cabası nerde bizim Fenerbahçe için can veren başkan ??

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
post up oynamak bir meziyet, herkes beceremez de
kendinden min.15 cm kısa ve ince bir oyuncu ile post up oynamak icin de Kobe Bryant olmana gerek yok.

Benim karsımda 162lik ince biri oldugunu düşünüyorum, her türlü potaya götürürüm valla o adamı :D

Dedigim gibi en kötü yorman bile yeterli sırtında ki illaki düdük alırsın eşleşmeden.
Bogdan zisis bence cok rahat yapbilir bunu..
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 01:31:30 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
post up oynamak bir meziyet, herkes beceremez de
kendinden min.15 cm kısa ve ince bir oyuncu ile post up oynamak icin de Kobe Bryant olmana gerek yok.

Benim karsımda 162lik ince biri oldugunu düşünüyorum, her türlü potaya götürürüm valla o adamı :D

Dedigim gibi en kötü yorman bile yeterli sırtında ki illaki düdük alırsın eşleşmeden.
Bogdan zisis bence cok rahat yapbilir bunu..

Evet Bogdan yapabilirdi. Ama düdük konusunda bu geceki Efes'in askerlerinden pek bir şey beklememek gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yenilmenin gerginliği ile yanlış konuşabilirim ama emir in işi yok bu takımda artık..çok ekstra basketleri ve hakemler sinirimizi bozdu..ama bu takım hakemlere rağmen karşıyakayı normalde yener..3. Maccabi maçından sonra takımda bi sıkıntı oluştu..umarım bir an çnce kendimize geliriz

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
yahu 3 tane uzun adam 1 vesely i neden 5 dk dinlendiremiyor kardesim!
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
haddime değil tabiki de canım ciğerim obra hocam semih'i niye denemedin ribauntlarda ezildiğimiz anlarda neyse hepsinin canları sağolsun.
ben adım gibi eminim bu takım şampiyon olacak ve muheteşem avrupa başarısını lig kupasıyla taçlandıracak.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Dali2000

• Üye
  • Yer: Eskişehir
    • @Ahmet_Duru
Karamsar olmaya pek gerek yok. adamların tüm elüstü atışları girmiş bizim boş atışlar girmemiş. Aynı maç çok farklı da bitebilirdi. Yeter ki takım inancını ve konsantrasyonunu kaybetmesin.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
seri 3-1 biter rahat olun...KSK her maç düşecek..Ama ikinci maçın ilk periyodu hatta ilk yarısı kritik..onlar yine fark atıp onu korumak isteyecektir...buna izin vermezsek güle oynaya yeneriz