Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424735 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Maçı aynı hakem 3'lüsü (!) mü yönetecek gene arkadaşlar?

Mehmet Keseratar, Murat Biricik ve Yener Yılmaz yönetecekmiş.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Seriyi 3-1 geçeriz diye düşünüyorum.Gs ilk maçını bir yana koyarsam maalesef Vesely-Melih dışınsa formda ve konsantre oyuncunuz yok.Gou-Bjelica-Bogdan-Zizis artık toparlanmalı.Maça gelecek olursak Emir'i daha çok 4 numara olarak kullanmalıyız.Hücumda Dixon'ın üzerinden oynarak yıpratmalıyız.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Seriyi 3-1 geçeriz diye düşünüyorum.Gs ilk maçını bir yana koyarsam maalesef Vesely-Melih dışınsa formda ve konsantre oyuncunuz yok.Gou-Bjelica-Bogdan-Zizis artık toparlanmalı.Maça gelecek olursak Emir'i daha çok 4 numara olarak kullanmalıyız.Hücumda Dixon'ın üzerinden oynarak yıpratmalıyız.

Goudelock toparlandi; gecen macin en iyisiydi.  Bjelica ve Bogdan mental olarak ciddi bir dususteler.  Bogdan'in kacirdigi bos turnikelerle Istanbul'dan Canakkale'ye yol olur.  Bjelica'nin sutlari da bayagi isabetsiz: onun beklenmeyen anlarda attigi kurtarici atislara cok ihtiyacimiz var.  Macin kopma anlarinda hep o sutlarla ayakta kaliyorduk.  Bu arada, insallah yanilirim ama Oguz ve Emir'den fazla bir sey beklememek lazim.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 01:44:22 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Mehmet Keseratar son üç beş senedir tamamen düzene uymuş, ilk hakemliğe başladığı dönemlerde bilinen dürüstlüğünden eser kalmamıştır. Özellikle geçen sene (2014) kadın basketbol final serisi ilk maçında bildiğin maçı Fenerbahçe'den alıp Galatasaray'a kendi elleriyle teslim etmiş ve serinin kaderini tayin etmiş hakemdir. Ama her şeye rağmen hakemlerin bu maç geçen maçın gazını almak için hafifletici düdükler çalacağını ve bu defa Ufuk'un İzmir'e yatırım amaçlı mağduru oynayacağını tahmin ediyorum. Hakemler buradaki vazifesini geçen maç tamamladı. Bu maç köşeye çekilip, İzmir'de yeniden sahne alacaklardır.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ama her şeye rağmen hakemlerin bu maç geçen maçın gazını almak için hafifletici düdükler çalacağını ve bu defa Ufuk'un İzmir'e yatırım amaçlı mağduru oynayacağını tahmin ediyorum. Hakemler buradaki vazifesini geçen maç tamamladı. Bu maç köşeye çekilip, İzmir'de yeniden sahne alacaklardır.

Çok doğru bir tespit.
İzmir'de bizi doğramak için fırsat kollayacaklar ve eğer bizim takım , gerçekten ekmeğini taştan çıkaracak kadar savaşmaz , kavga etmezse onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

Final fourdan sonra takım neden bu kadar düştü , anlayamıyorum.
Karşıyaka maçının son dakikalarını ve uzatmayı izledim.Murathanoğlu , maçtan önce oyuncuların kafası çok karışıkmış gibi bir laf etti.Konu ne , neden bu karışıklık , Ülker ile ilgiliyse , bence anlamsız.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
burdan zaferle cıkmak sart; izmirde de karsıyaka taraftarına ezilmemek cok ama cok önemli... kücük salonda taraftarın inanılmaz baskısı oyuncuları da hakemi de cok etkiliyor. "gerci hakemler zaten yeteri kadar etki altında o ayrı da", orda 1 mac kaybetme lüksümüz olduguna inanıyordum ancak suanda ne mac kaybetme ne de uzatma gibi lükslerimiz olduguna inanmıyorm.

ayrıca eger nemanjanın bu kadar dagınık olma sebebi nba yapacagı ile ilgiliyse kimse vazgecilmez degil... kesilsin!! aklen hic sahada olmayan bir oyuncuyu kenarda takım elbiseyle daha cok severim...

ve hani nemanja için bu nba olayı hos olmasa da bir ihtimalken bogdan ne ayak onu hala cözemedim... gerci yasının kücük olması var ama bilmiyorm bu baska gibi.. hani onun da phoenix e gecme durumu var mıdır bu sene bilen varsa acıklarsa sevinirim:/
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Hayır en azından 1 sene daha bizimle..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Değerli Kardeşim Allak bullak olduk bu konuda Nemanja bir sene daha burada mı ?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Bogdan için yazdı sanırım

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm

bogdan 1 sene daha burda sonraki sene +1 mi yoksa direk serbest mi?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
bogdan 1 sene daha burda sonraki sene +1 mi yoksa direk serbest mi?

Seneye NBA çıkış opsiyonu var. Ama +1 devam eğer NBA olmazsa
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
su macı alalım bakalım 1-1 olsun...

izmirden 3-1 le de donebiliriz..ama 2-2 de olabilir..

ama kilit mac ilk mac..o macı almak onemli...4. mac yoksa daha zor gecer...

3. macta umidini kırmak lazım ksk'nin...ama duzgun hakem yonetimi lazım...

dua edelim 3. mactada isin basında savurdukları girmesin...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Kesinlikle zor maç. Nedense takım üzerinde bir tutukluk var. İnşallah bu akşamla birlikte o tutukluk atılır.
İlk maçta özellikle Juan Palacios ve Barış Hersek olmak üzere Dixon'da iyi bir performans gösterdi. Bugün aynı şeyler tekrar etmezse ibre bizden yana olur.

Bir de ilk maçtan sonra Murat Murathanoğlu, maçtan önce bir takım sorunlarımızın gündeme geldiğini söyledi ve maçın başlarındaki o farkı da buna bağladı. Sorunumuz tam olarak nedir bilmiyorum ama umarım  her neyse bir an önce çözülür.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm

Seneye NBA çıkış opsiyonu var. Ama +1 devam eğer NBA olmazsa

tesekkür ettim :) insallah su dagınıklıgından sıyrılır artıkk
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 16:07:45 Gönderen: samuraiX »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
fatih soylemezoglu'nun butun saclarını cımbızla tek tek yolasım var...