Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426705 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Başka işler dönüyor varsa bildiğiniz söyleyin bir şeyler olmuş takımın içinde  ?? Bi düzensizlik var bi ciddiyetsizlik...

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Efsane olacak takım maalesef kendini rezil etti. Başta Bjelica ve Goudelock olmak üzere takımdaki bir çok oyuncunun takımla zerre kadar alakası yok.

Ne kadar büyük hatalar yapsalar da Zisis ve Emir bile çabalıyor, Melih yine öyle. Vesely de maalesef kötü.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Futbol, kadın basketbol ve şimdi de erkek basketbol..
Ruhsuzluk bütün branşlara yayılıyor..
FENERBAHÇE

hustle

• Ziyaretçi
Emir Zizis Oğuz oynamasın dedik.Bunu video analizi yapan bütün koçlar görür hatta yapmaya da gerek yok.Ama maça bu 3ünün beraber oynadığı 5le başlıyoruz.5 dakikada 6 top kaybı yapıp sadece fast breakden bulduğumuz 4 sayı atıyoruz.Sonra Melih Bjelica Kenan giriyor maçı dengeleyip 2 sayıya indiriyoruz.Ama tekrar Bjelica -Oğuz değişikliği yapıyoruz anlamsızca.Ve ilk hücum Dixon Oğuz'un adamını picke çağırıyor Oğuz show-up yapıyor Dixon pas veriyor sonra bir pas daha yapılıyor ama Oğuz hala pota altına dönemediği için o beton ayaklarıyla 2 sayı yiyoruz fark oluyor 4.Sonra Oğuz kenara geliyor kurtarıcı Zoric giriyor ribaundu elinden düşürüp basketfaul yapıyor fark oluyor 7.Sonra Semih giriyor oyuna rakibe 1 top kaybı yaptırıyor 1 blok yapıyor bikaç atışı bozuyor bugün yapabildiğimiz tek post-up ı yapıyor ama 1 top kaybediyor ve kenara geliyor.

Bakın bu yapılanları herhangi bir çaylak koç yapsa bu adamdan koç olmaz der tribünden izleyenler.Ama bunu yapan Obra aklım almıyor gerçekten.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
hakemlerin durumu ortada. hiçbir maçta hakemler adil bir tutum göstermedi. madriddeki real madrid maçında bile hakemler bu kadar yanlı değildi. en azından rakip madrid lobi idi seyirci idi.bu şartlar sağlandığında yapılabilecek en yanlı yönetim real madrid maçı olurdu dedim. demez olaydım. bizimkiler rahmet okuttu. veselye çalınan hücum faul. spikerler 10 defa izledi acaba nerde faul var diye. ve iki el çırptı diye teknik faul. rakip her topa elini uzatıyor. her topa elini uzatan fiziksel kontak sağlayan bir takımın bu kadar az faul alması normal mi? pınar karşıyaka bu kadar iyi saunma yapabilseydi eurocupda şampiyon olurdu. ancak avrupada bu pozisyonların yarısına faul çalınıyor. oyuncular üzerlerinde en ufak bile baskı hissetmiyor. çünkü kaybetse kime hesap verecek? boş tribünlere mi basketboldan anlamayan yönetime mi?(iyi ki anlamıyor gerçi o ayrı mesele). tribünler boş deniliyor bilet fiyatları ucuzlamalı dediğimde o işler kolay olmuyor parasız olmuyor vs. vs. diyorlar. bir sezon boyunca 12 bin kişilik türk telekom tribününü bilet satışına kapatacak bütçeyi bulan takım topu topu 10 bin kişilik  salonun fiyatlarını indirince mi zarar edecek yada kulübün karı zararı önemli değil mi?

Çevrimdışı exex

• Üye
ak mı karamı  son 20 dk

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Malesef sahada fenerbahçe forması giyenlerin ve kenar yönetimin tüm motivasyonu bitmiş gözüküyor. En masum ifadesiyle yaptıkları profesyonelliğe sığmıyor.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Takım bu kadar rezil serhat niye denenmez ?????  Semih çok mu berbat oynadı topları bozuyor en azından , yanlış hatırlamıyorsam içerden sırtı dönük tek sayı da ondan geldi.

serhat ı ver dixon a ne kaybederiz , melih zorlanıyor işte hele ki 3 faulü almışken !!!!

hakemler rezil işte kaç maçtır aynı ucuz fauller yabancılar alışkın değil tabi çabuk oyundan düşüyorlar ömerin yerlilerin bu hakemlerin olayını anlatmaları lazım. Burası türkiye işte ...
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Emir Zizis Oğuz oynamasın dedik.Bunu video analizi yapan bütün koçlar görür hatta yapmaya da gerek yok.Ama maça bu 3ünün beraber oynadığı 5le başlıyoruz.5 dakikada 6 top kaybı yapıp sadece fast breakden bulduğumuz 4 sayı atıyoruz.Sonra Melih Bjelica Kenan giriyor maçı dengeleyip 2 sayıya indiriyoruz.Ama tekrar Bjelica -Oğuz değişikliği yapıyoruz anlamsızca.Ve ilk hücum Dixon Oğuz'un adamını picke çağırıyor Oğuz show-up yapıyor Dixon pas veriyor sonra bir pas daha yapılıyor ama Oğuz hala pota altına dönemediği için o beton ayaklarıyla 2 sayı yiyoruz fark oluyor 4.Sonra Oğuz kenara geliyor kurtarıcı Zoric giriyor ribaundu elinden düşürüp basketfaul yapıyor fark oluyor 7.Sonra Semih giriyor oyuna rakibe 1 top kaybı yaptırıyor 1 blok yapıyor bikaç atışı bozuyor bugün yapabildiğimiz tek post-up ı yapıyor ama 1 top kaybediyor ve kenara geliyor.

Bakın bu yapılanları herhangi bir çaylak koç yapsa bu adamdan koç olmaz der tribünden izleyenler.Ama bunu yapan Obra aklım almıyor gerçekten.

Bjelica rezalet oynuyor yahu ne farkı indirmesi.Ezbere adam savunmayın şurada.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Kenan melih serhat vesely semih ile tam saha baskı filan denesek , bu maç gou nemanja emir zizis ile dönmeyecek gibi umarım yanılırız ama zor ..
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

hustle

• Ziyaretçi
Bjelica rezalet oynuyor yahu ne farkı indirmesi.Ezbere adam savunmayın şurada.

Arkadaşım skor 13-4 iken 13-11'e gelmedi mi sonra Obra kenara alıp fırça çekti Bjelica'ya sonra rezalet bi şekilde oyuna döndü.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
Al sana semih

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
Maçta 4 pozisyon oldu 4ünü de semih bizim lehimize sonuçlandırdı, iki savunma iki hücum

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bjelica da geri dönmüş

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Zisis yüzünden geri dönemiyoruz.2 tane bomboş pozisyon kaçırdı fark yine 9'a çıktı.
Bir insana bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.