Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424829 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Skor yazabilirmisimiz?

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Skor yazabilirmisimiz?

70-73 . 5.22 var bitime .

Öndeyiz.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 21:05:02 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Şu Gani Lawalın yıldız yapılmasından sıkıldım 2 senedir.Hayır millet bu maçlara kanıp çok üst düzey kaliteli bir adam sanıyor.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu hastalığı nasıl aşacağız bilemiyorum ama. 2-3 sezondur vurup geçemiyoruz. Maçı tutamıyoruz bir türlü. 22 sayıdan bu hale nasıl geliriz gerçekten enteresan. Bu kalibrede olup hedefi yüksek olan bir takıma uygun bir durum değil.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Kadrolar degisiyor yine ayni sacmaliklar devam

4 periyodu da eze eze gectigimiz mac sanirim hic yok

...Ve basimiz da Obra Reis oldugu halde

Kac yildir ayni sey
Sorun ne? Hata nerde arkadaslar ??

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Obradovicle kenanın arasındaki sorun ne çocuğu çıkardı yine birden 20 saniye de, çok da güzel oynadığı bir maçta ayrıca bogdanovic ve goudelock yanyana ne güzel oynuyorduk yanlışmıyım obradovice saygım var ama kenanı kaybetmek istemiyorum bir fenerbahçeli olarak hele ki yerine hickman tercih edilince zaten berk de bomboş bir sezon geçirecek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ikinci yarı  benim yüzümden kontak kapatmış olsak da Trabzona koymak iyidir :) ellerine sağlık diyorum
Zoriç harici .. benim sevgimi belli bir süreliğine tüketti.. çok acayip laflar ettim kendisine :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
75-87 kazandık . Takımın en büyük sorunu istikrar ve bence doğru beşi bulamamamız . Rotasyon ritmimizi bozuyor gibi .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nazar değdi ama inanın ben değdirmedim. Can, Hickman ve sahada kaldığı kısa sürede Zoric sağ olsunlar. 22 sayıdan beraberliği yakalattık.
abi senin de şom ağzına benim de şom ağzıma :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
75-87 kazandık . Takımın en büyük sorunu istikrar ve bence doğru beşi bulamamamız . Rotasyon ritmimizi bozuyor gibi .
mecursun rotasyon yapmaya , bogdan ve gou yu da dinlendirmek zorundayız . 21 sayı önde olduğumuz maçta hemde türkiye ligi maçında bu adamları dinlendiremezsek lig bitmez erenim. buna çözüm bulmak lazım

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
ikinci yarı  benim yüzümden kontak kapatmış olsak da Trabzona koymak iyidir :) ellerine sağlık diyorum
Zoriç harici .. benim sevgimi belli bir süreliğine tüketti.. çok acayip laflar ettim kendisine :)

Zoriç dibi gördü abi . Mental olarak da zayıf biri olduğunu düşünürsek kurtulması da kolay görünmüyor . İhtiyacımız da var ona , nasıl olacak bakalım

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
mecursun rotasyon yapmaya , bogdan ve gou yu da dinlendirmek zorundayız . 21 sayı önde olduğumuz maçta hemde türkiye ligi maçında bu adamları dinlendiremezsek lig bitmez erenim. buna çözüm bulmak lazım

Abi rotasyon tabii gerekiyor . Ama iyi oynayan beş değiştikçe ritm kaybediyoruz , sonunda kontak kapatıyoruz. Rotasyonu daraltamayacağımıza göre bu hale bir çözüm bulunmalı.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
İlk 2 periyodu harika, son periyodu da ortalama oynadığımız maçta 20lerdeki farkı 3.peritottaki cok kötü performansımızdan dolayı erittirip yine yüreğimiz ağzımızda izlediğimiz bi maçtı. Vurup gececeğimiz belkide son periyotta as oyuncuları dinlendirebileceğimiz bi maçtı aslında. Ama ismi Fenerbahce olan her brans gerilimi seviyo :) hickman-kenan-can 3lüsü acıkcası içime hiç sinmiyo bakalım nasıl bi çözüm üretilecek. Semih ve oğuz un performansından acıkcası memnun kaldım. İlk yarıdaki performans insana cok güzel hayaller kurdurur 3.periyotta fena kabuslara neden olur :) sonumuz iyi olsunda bu aksaklıklar elbet halledilir...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zoriç dibi gördü abi . Mental olarak da zayıf biri olduğunu düşünürsek kurtulması da kolay görünmüyor . İhtiyacımız da var ona , nasıl olacak bakalım
onun ben...... vallaha severim geldiğinden beri çok savundum ama böyle rezalet oyun olmaz yahu .
neyse trabzon deplasmanın benim beklediğimden çok daha kolay geçti.
ilk yarıda ki muhteşem oyuna üzüldüm sadece daha rahat kazanmamız gerekirdi. 3ncü periyot kontak kapatmasak 25 e çıkar ordan yürür geçerdik

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi rotasyon tabii gerekiyor . Ama iyi oynayan beş değiştikçe ritm kaybediyoruz , sonunda kontak kapatıyoruz. Rotasyonu daraltamayacağımıza göre bu hale bir çözüm bulunmalı.
aynı fikirdeyim güzel kardeşim. ricky dayının bu dönemlerde direksiyona geçmesi lazım . bayağı boş pozisyonda bulduk aslında ama rick ve can ile köşelerden atamadık
ve Zoriç oynamasın ya mümkünse cidden oynamasın :(