Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424832 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
aynı fikirdeyim güzel kardeşim. ricky dayının bu dönemlerde direksiyona geçmesi lazım . bayağı boş pozisyonda bulduk aslında ama rick ve can ile köşelerden atamadık
ve Zoriç oynamasın ya mümkünse cidden oynamasın :(

Her sorunun transferle çözülmesine karşı biri olarak Zoric'in bir şekilde kazanılması gerektiğini düşünüyorum . O da oynayarak olur sanırım :) Pana deplasmanında oynamasın tabii mümkünse.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Her sorunun transferle çözülmesine karşı biri olarak Zoric'in bir şekilde kazanılması gerektiğini düşünüyorum . O da oynayarak olur sanırım :) Pana deplasmanında oynamasın tabii mümkünse.
vallaha Eren böyle oynayacaksa oynamasın :)
Oğuz u dinlendirmek ve Yunanistan deplasmanında 25 dak süreleri verebilmek için Zoriç i oyuna soktu adım gibi eminim ama 8 .0 seri yedik vallaha ne küfürler ettim şuraya yazsam forumdan atar KEmal ERdem beni :) 8)

ilk yarıdaki şiir gibi oyunumuz lütfen güme gitmesin 15 dakika kötü oynadık diye ilk yarıdaki enfes oyunu unutmayalım ama yok onlar konuşulmaz
gün Lawalcilerin günü :)

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
2.yarı hakemler sertliğe karşı biraz müsamaha gösterdiler sanki.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Vesely 4 oynadığı an felç
Oyun çöküyor
Mavi ekran
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Cem abi Lawal,Oğuz ve Zoric oyundayken etkili oldu.Semih oyundayken ve Vesely 5 oynarken büyük bir heyecanla trabzonun galibiyetini bekleyen Barbaros Çıdal'dan ismini duymadık.Bu arada Obradovic'i rotasyon yapıyor diye eleştirenler,fark 21 sayı olmuş coach deneme yapmayacak mı?Ayrıca kenardan gelen oyuncular oyunu takip etmiyor mu?Oyuna girenler aklı tutulması yaşıyor resmen.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vesely 4 oynadığı an felç
Oyun çöküyor
Mavi ekran
abi ilk yarıda 4 oynadı ama o kadar hızlı oynadık ki o hücum açığını kapattık . ne zamanki kontak kapattık o zaman dediğin gibi Mavi ekran :)

bu arada Zoriç 7 dakika'da 40 dakikanın içine ediyordu az kalsın..
bugün taktım Zoriç'e deli etti Antep maçından doluydum , yahu adamı savunuyoruz benim inadıma sıçıyor da sıçıyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem abi Lawal,Oğuz ve Zoric oyundayken etkili oldu.Semih oyundayken ve Vesely 5 oynarken büyük bir heyecanla trabzonun galibiyetini bekleyen Barbaros Çıdal'dan ismini duymadık.Bu arada Obradovic'i rotasyon yapıyor diye eleştirenler,fark 21 sayı olmuş coach deneme yapmayacak mı?Ayrıca kenardan gelen oyuncular oyunu takip etmiyor mu?Oyuna girenler aklı tutulması yaşıyor resmen.
Lawal kötü oyuncu Abdullah. bizim Zoriç saafından coştu yine..
çok şükür 2 maçlık oyuncu izlemiyoruz. Atlet adam onun ekmeğini yiyor. ama Lawal öyle postu olan adam filan değildir ama bugun garip şeyler yaptı ama sonuçta

KOYDUK MU :?

• Üye
Lawal kötü oyuncu Abdullah. bizim Zoriç saafından coştu yine..
çok şükür 2 maçlık oyuncu izlemiyoruz. Atlet adam onun ekmeğini yiyor. ama Lawal öyle postu olan adam filan değildir ama bugun garip şeyler yaptı ama sonuçta

KOYDUK MU :?

Evet sonuç belli :D Bende Lawal konusunda senin gibi düşünüyorum.Euroleague boşver Eurocup takımları bile transfer etmedi.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 21:45:16 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye

Rotasyon yapıyor diye eleştirmiyorum , rotasyon olunca takım ritm kaybediyor diyorum. Kenardan gelen kim olursa olsun yaşanıyor bu durum . Düzeltilmesi gereken bir durum , yoksa 6-7 oyuncuyla sezon gitmez .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Rotasyon yapıyor diye eleştirmiyorum , rotasyon olunca takım ritm kaybediyor diyorum. Kenardan gelen kim olursa olsun yaşanıyor bu durum . Düzeltilmesi gereken bir durum , yoksa 6-7 oyuncuyla sezon gitmez .
yok eren sana demiyor. o twitterda hocaya küfür edenlere diyor sanırım..
bende söylüyorum ona maç zamanı twittera girme diye ama :)

• Üye
Yok Eren hocam lafım size değil,Cem abi'nin tavsiyesine yine uymadığım için böyle oldu,kusura bakma :D
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 21:49:03 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Yok Eren hocam lafım size değil,Cem abi'nin tavsiyesine yine uymadığım için böyle oldu,kusura bakma :D

Forumda ben yazmıştım , yanlış anlaşılma olmuş . Gene de açıkladım iyi oldu :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şöyle maç istatistikleri bulusun.
Gou yine maşallah . sakatlığı var ama umarım çok önemli değildir. ANtep maçında da varmış o yüzden çok fazla zorlamamış . maç krize girmese 2nci yarı süre almazdı ama mecbur kaldık .
SEmih ve Oğuz katkısı iyiydi. 5 numaralardan 25 sayı geldi ki güzel . ( ZOriç 2 sayısı var yazıyorum kusura bakmayın :) )
ribaund konusunda 38 25 öndeyiz. burada ezmişiz..
 17 asist var . 7 blok yapmışız. 7 top çalmışız 12 top kaybımız var.
İzzet harici 11 oyuncu süre aldı. zamanlama açısından güzel rotasyon oldu. Gou keşke daha az oynayabilseydi .. ALlah onu nazarlardan saklasın özellikle benim şom ağzımdan 8)

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
klasik fener havasıyla bi ara ''Noluyo lan'' dedik gene ama olsun genede trabzon deplasmanında güzel bi galibiyet oldu.
istatistiklere baktıgımızda da süre dagılımı olarak baya eşit olarak 11 adamdan faydalanmışız bu acıdan güzel.(gönül isterdi zenci sutorumuz biraz daha dinlenebilseydi ama olsun -adını anmıyorum nazarımız değiyo :) - )
zoric için olumlu düşünmeye calısıyorum ama adam inadına inadına sövdürüyo. umarım ilerleyen dönemlerde toparlanır.
iyi yanından bakalım uzunlar konusunda cidden kimsenin beklemediği kadar oguz ve semih cok iyi gidiyo. maşallah maaaaaşallllaaah nazar degmesin amaaan..
bu yıl TBL de cok da kasmaya gerek yok ztn mühim olan sakatlık olmasın yeter. hatta aslında EU de gruplada bile kasmaya gerek yok geçen yılı düşününce gruplarda 4. bile olsak bana koymaz top 16 da patlamayalım yeter.
gözler pana deplasmanında :)
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 22:15:28 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Trabzona koyduk
Galatasayar 4 yemiş :) :)
erkek voleybol takımı da deplasmanda kazandı . ulan ne güzel bir pazar günüdür... Allah her günümüzü böyle yapsın