Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424686 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
oğuz goudelock bogdan çok çok iyi
bjelica maçtan maça toparlıyor
semih savruk süresi arttıkça saçmalaması artıyor
kenan verimsiz can iyiniyetli ama yetersiz
hickman 1,5-2 olarak daha verimli veysel 5 olarak iş yapıyor 4te fena
emir rolünü de dakikasını da buldu gibi. şu an çok çok faydalı oynuyor
zoric gene dağıttı anlayamadığım yaptıkları ve yapamadıkları belliyken neden inatla yapamayacağı işlerde enerji tüketiyor?

trabzon tek tek iyi oyunculara sahip ama hakan demireli bile alsalar sınıf atlarlar.1 numarada bizden beterler

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
oğuz goudelock bogdan çok çok iyi
bjelica maçtan maça toparlıyor
semih savruk süresi arttıkça saçmalaması artıyor
kenan verimsiz can iyiniyetli ama yetersiz
hickman 1,5-2 olarak daha verimli veysel 5 olarak iş yapıyor 4te fena
emir rolünü de dakikasını da buldu gibi. şu an çok çok faydalı oynuyor
zoric gene dağıttı anlayamadığım yaptıkları ve yapamadıkları belliyken neden inatla yapamayacağı işlerde enerji tüketiyor?

trabzon tek tek iyi oyunculara sahip ama hakan demireli bile alsalar sınıf atlarlar.1 numarada bizden beterler

Bogdan konusunda sizden farklı düşünüyorum abi . Halen çok savruk , ne yapacağına karar verememiş bir halde bana kalırsa .

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Goudlock Fenerbahçe de oynayacak adam değil yeeeaaa...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bogdan konusunda sizden farklı düşünüyorum abi . Halen çok savruk , ne yapacağına karar verememiş bir halde bana kalırsa .

adamın savruk hali bile efficient
çok daha iyi olacak

14 sayı 4r3a ve en önemlisi 0 tk
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 23:04:57 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Çok fazla kenarda kaldı Bogdan..Oyundan koptu..Böyle attığı maçlarda 30 dakıka vereceksin ekmeği..O çocuk böyle maalesef
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
TBL 4. Hafta Maçı, 01.11.2014 - [19.00] Fenerbahçe Ülker-Tofaş
« Yanıtla #515 : 27 Ekim 2014, 00:02:26 »
Kazanmak lazım
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 00:02:36 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kazanmak lazım
Geçen seneki TOFAŞ yok.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Geçen seneki TOFAŞ yok.
Wood'a dikkat o zaman :F
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı exex

• Üye
zoric i elestirdigine gore Cem abi pana deplasmani 8 10 sayi 4 5 rib. 2 3 asist 1 de blok yapar . adamin garezi sana :)
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 02:05:41 Gönderen: exex »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
ikinci yarı  benim yüzümden kontak kapatmış olsak da Trabzona koymak iyidir :) ellerine sağlık diyorum
Zoriç harici .. benim sevgimi belli bir süreliğine tüketti.. çok acayip laflar ettim kendisine :)

Oğuzla Semih oldukça iyiydiler bugün, Onlar hep böyle oynasın Zoriç onları dinendirmek için 10 dk sahada kalsa yeterli. Can çok boş atış kaçırsa da ben ümitliyim Can konusunda. Bence COOL olmak lazım. :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
2.yarı hakemler sertliğe karşı biraz müsamaha gösterdiler sanki.

Hakemler sadece onların sertliğini görmezden geldiler, bizim olmayan temaslara bile anında çaldılar düdükleri rüzgara düdük çaldılar resmen. Ortadaki bütün pozisyonları ve topları onlara verdiler, belli ki emir büyük yerden yine. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
zoric i elestirdigine gore Cem abi pana deplasmani 8 10 sayi 4 5 rib. 2 3 asist 1 de blok yapar . adamin garezi sana :)

ya eren deli ediyor beni 2 maç tır. ..
bilirsin hep savundum ama bu hali ile semih ve Oğuz un arkasında. Semih konsantre bir şekilde pardeye çıksın başka birşey istemiyorum. Hem savunma hem hucumda etkili. Basketbolu yeniden öğreniyor gibi. Efes.gunlerime yazık etmis kendisine... neyse yeniden doğuyor diyelim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Oğuzla Semih oldukça iyiydiler bugün, Onlar hep böyle oynasın Zoriç onları dinendirmek için 10 dk sahada kalsa yeterli. Can çok boş atış kaçırsa da ben ümitliyim Can konusunda. Bence COOL olmak lazım. :)
abi.can a ihtiyaç var. O savunma sertliği ne ihtiyacimiz var. Umarım hücumda daha sakin olur . Iyi niyetli adam seviyorum ben.

Lawal in oguz'a yaptığı sözde bloğa faul nasıl calmadilar akil alir gibi değil

Çevrimdışı akarship

• Üye
abi.can a ihtiyaç var. O savunma sertliği ne ihtiyacimiz var. Umarım hücumda daha sakin olur . Iyi niyetli adam seviyorum ben.

Lawal in oguz'a yaptığı sözde bloğa faul nasıl calmadilar akil alir gibi değil

Çok saçma sapan düdükler vardı özellikle bizim pota altında, adam 3 kişinin arasında kalmış resmen steps yapıyor o sırada topu fırlatıyor biz steps beklerken hakem basket faul veriyor. Daha onun gibi neler var, bence bir büyük oyun oynanıyor perde arkasında. Rakip takım oyuncuları bizimkilerin burnunu da kırsa sorun yok ama bizimkiler temas etmeye görsün hemen faul çalınıyor. Kaç tane kepçeleme yaptılar dün bir tanesini top taşıma olarak çalmadı hakemler mesela. Keza bayan basket maçında Bone ayısı Bizim Olcaya üstüste 3 defa perdeleme yaparken kalça çıkardı 1 tanesini bile hücum faul olarak çalmadılar. Neyse herşeye rağmen kazanmak güzeldi. Kız baskette Cumhurbaşkanlığı kupası, voleybolda ve masa tenisinde galibiyetler + üzerine Trabdonun ite kaka beraberliği + Başakşehirin Cimboma 4 şekerli kahvesi falan çok güzel bir gündü :)

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Takım tam konsantrasyonla oynadığında neler yaptığını görüyoruz (Turow ve Trabzon maç başlangıçları). Bu şu demektir "Gerçekten oldukça kaliteli bir ekibimiz var"
Fakat ne yazık ki daha taşlar tam yerine oturmadı. En küçük bir değişiklikle bile bütün her şey yerle bir oluyor. Ama eminim zamanla bu sorunlar da ortadan kalkacaktır.

Ben Trabzon maçında yaşadığımız düşüşü tribün olaylarına bağlıyorum. Muhtemel ekrana yansımayan bazı durumlar oyuncuların motivasyonunu bozmuş olabilir.

Bu maçla ilgili beni en sevindiren olay; Semih'in basket oynamayı kafasına koymuş olması.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.