Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424683 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Oaka'daki maçtan 48saat dolmadan bu maçı oynayacağız. Bu maçı Pazar gününe vermeyip cumartesi oynatan federasyon veya Ligtv cidden saçmalıyor. Tofaş bize bu sene rakip olacak seviyede değil. Inşallah alırız Tek sıkıntı maçın günü
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
TOFAŞ la Türkiye kupasında oynadığımız maçı buzzer beaterla kazandık (Goudelock)
Fenerbahçe, Efes ve GS maçları ligdeki diğer tüm takımlar için hedef maçlar, TOFAŞ da farklı olmayacaktır
kolay maç değil ama meşhur kadro derinliğinin artık devreye girmesi lazım
Melih Serhat İzzet kamp dönemi oyunculuğundan rotasyon oyunculuğuna dönüşmeliler
ayakkabısını unutmazsa Berk bile olabilir
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Çok saçma sapan düdükler vardı özellikle bizim pota altında, adam 3 kişinin arasında kalmış resmen steps yapıyor o sırada topu fırlatıyor biz steps beklerken hakem basket faul veriyor. Daha onun gibi neler var, bence bir büyük oyun oynanıyor perde arkasında. Rakip takım oyuncuları bizimkilerin burnunu da kırsa sorun yok ama bizimkiler temas etmeye görsün hemen faul çalınıyor. Kaç tane kepçeleme yaptılar dün bir tanesini top taşıma olarak çalmadı hakemler mesela. Keza bayan basket maçında Bone ayısı Bizim Olcaya üstüste 3 defa perdeleme yaparken kalça çıkardı 1 tanesini bile hücum faul olarak çalmadılar. Neyse herşeye rağmen kazanmak güzeldi. Kız baskette Cumhurbaşkanlığı kupası, voleybolda ve masa tenisinde galibiyetler + üzerine Trabdonun ite kaka beraberliği + Başakşehirin Cimboma 4 şekerli kahvesi falan çok güzel bir gündü :)

katılıyorum...trabzon maca donsun diye 3. periyot ve 4. periyot bası olmadık dudukler caldılar...sahada adam varken basketfaul verdiler..
neyse..
bone olayı desen tam komedi..perdelemelerde hep faul yapıyor o koca kıcını cıkartıp..ustune post up yaparken desen her mac en az 3 tane faulu var..hep dirsegiyle acıyor...zaten onlarada faul verse hakemler ekmek yok ona...malum 10 tane post up yapsa 3 tanesi steps, 3 tanesi basıtce kacıyor, 3 tanesi faullu olacak..ancak 1 tane atar...ama iste turk hakemleri...gs'nin tek pivotu diye butun hucum faulleri es gectiler...

« Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 10:24:00 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
pao macının hemen ardından olması nedeniyle (1.5gün sonra) melih serhat izzet hatta berk gibi oyuncuların bolca süre almasını  temenni ettiğim, kaybetsekte cok mühim olmayan bir diğer TBL macı :)

TBL iyice futboldaki Türkye kupasına döndü gözümde ...
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sene sonu gsye saha avantajını verecek şekilde eşleşirsek bu tip maçları kaybetmenin ne kadar önemli yada önemsiz olduğu belli olur. Gerçi geçen sene gayet net belliydi ne kadar önemli olduğu.
Bayan basket de dahi geçen sene saha avantajı ile 3-2 şampiyon oldular. 5.maç bizim evimizde olsa biz şampiyonduk.

Baştan işi sıkı tutup bir antep kazası daha yaşamayalım.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
48 saaat kuralı var. İtiraz edilirse maçın günü değişir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam Partizan deplasmanından 40 saat sonra bunlarla deplasmanda karşılaşıp ilk mağlubiyetimizi almıştık.
...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
benim anlayamadığım
2 kasım pazar günü Efes oynuyor ve 12:30da tek maç o
biz neden 2 kasım pazar akşam 19:00da oynayamıyoruz?
derbi maç falan da yok, yayıncı kuruluş arıza çıkarmış olsun
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Pazar akşamı Beşiktaş maçı var abi..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

01 Kasım 2014 Cumartesi
17:00   1EA1736   -   ESKİŞEHİR   Anadolu Üniversitesi Spor Salonu      LİGTV3   ESKİŞEHİR BASKET   0   -   0   İSTANBUL BŞB.   0
01 Kasım 2014 Cumartesi
17:00   1EA1732   -   İSTANBUL   Beşiktaş İntegral Forex Arena      LİGTV3   BEŞİKTAŞ INTEGRAL FOREX   0   -   0   TRABZONSPOR MEDICAL PARK   0
01 Kasım 2014 Cumartesi
17:00   1EA1738   -   UŞAK   Uşak Universitesi      LİGTV3   UŞAK SPORTİF   0   -   0   DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ   0
01 Kasım 2014 Cumartesi
18:00   1EA1739   -   ANKARA   Ankara Spor Salonu      LİGTV3   TÜRK TELEKOM   0   -   0   ROYAL HALI GAZİANTEP B.   0
01 Kasım 2014 Cumartesi
18:00   1EA1737   -   BALIKESİR   Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu      LİGTV3   BANVİT   0   -   0   RÖNESANS TED ANKARA KOLEJLİLER   0
01 Kasım 2014 Cumartesi
19:00   1EA1733   -   İSTANBUL   Fenerbahçe Ülker Arena      LİGTV3   FENERBAHÇE ÜLKER   0   -   0   TOFAŞ   0
02 Kasım 2014 Pazar
12:30   1EA1734   -   İSTANBUL   Abdi İpekçi Spor Salonu      LİGTV3   ANADOLU EFES   0   -   0   PINAR KARŞIYAKA   0
03 Kasım 2014 Pazartesi
18:00   1EA1735   -   KONYA   Selçuklu Belediyesi Spor Salonu      LİGTV3   TORKU KONYASPOR BASKET   0   -   0   GALATASARAY LIV HOSPITAL   0
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

ha sen futbol beşiktaş maçından bahsediyorsun pardon ben futbol takip etmediğim için tamamen unutmuşum kardeşim
e gene farketmez 4te oynat pazar
A.Y.

Çevrimdışı Conrad McRae

• Üye
  • Yer: Denizli
bence de saat 16.00 pazar için uygun olur. ha dert değil oynamalıyız diyorsa reis biz de galibiyet bekleriz.
Daha 19 yaşında
Düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma
Yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz
FENERBAHÇE yıkılmaz!!!

Çevrimdışı exex

• Üye
ya eren deli ediyor beni 2 maç tır. ..
bilirsin hep savundum ama bu hali ile semih ve Oğuz un arkasında. Semih konsantre bir şekilde pardeye çıksın başka birşey istemiyorum. Hem savunma hem hucumda etkili. Basketbolu yeniden öğreniyor gibi. Efes.gunlerime yazık etmis kendisine... neyse yeniden doğuyor diyelim

Haklısın valla abi , dibi gördü ciddi anlamda.Efesteki Semih gibi.
Semihe gelince koça küsmek yerine koçun mesajlarını ciddiye alıyor ve karşılıgınıda görüyor. Bence biraz hantallık var hala , onuda atarsa 1 2 aya  beklediğimizden çok daha iyi olacak inş.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Haklısın valla abi , dibi gördü ciddi anlamda.Efesteki Semih gibi.
Semihe gelince koça küsmek yerine koçun mesajlarını ciddiye alıyor ve karşılıgınıda görüyor. Bence biraz hantallık var hala , onuda atarsa 1 2 aya  beklediğimizden çok daha iyi olacak inş.
semih sıfırdan basketbol öğrenen öğrenci gibi. Çok iyi fizigi var fema olmayan yetenekleri var ama kaybettiği  6 7 senesi var çalışmadığı kebdisine yeteneklerine ihanet ettigi seneleri ve geri gitti efes seneleri var. Bazen uyuyor bazen hata yapıyor çok belli ama çok belli ki oynamak istiyor katki vermek istiyor ve veriyor. Vereceği her katkı bize ilaç olur. Zoric e küsüm bu aralar üzüyor beni...
Oğuz muazzam oynuyor bu aralar ama beğenilmiyor bende bunu anlamıyorum..
neyse Semih  umarım bu konsantrasyon ile devam eder..

Çevrimdışı exex

• Üye
semih sıfırdan basketbol öğrenen öğrenci gibi. Çok iyi fizigi var fema olmayan yetenekleri var ama kaybettiği  6 7 senesi var çalışmadığı kebdisine yeteneklerine ihanet ettigi seneleri ve geri gitti efes seneleri var. Bazen uyuyor bazen hata yapıyor çok belli ama çok belli ki oynamak istiyor katki vermek istiyor ve veriyor. Vereceği her katkı bize ilaç olur. Zoric e küsüm bu aralar üzüyor beni...
Oğuz muazzam oynuyor bu aralar ama beğenilmiyor bende bunu anlamıyorum..
neyse Semih  umarım bu konsantrasyon ile devam eder..

Oğuz'a nazar değmesin diye adını bile anmadım abi. Oğuzu begnemeyenlere Zoric i hatırlatmalı :D  Nasıl begenilmiyor anlamıyorum , adama izin çıksa orta mesafe hatta 3 sayı çizgisinin dışından bile şutu var AMA izin yok .

Semih çok kritik takım için, umarım tempsunda yavaşlama olmadan o eski hallerine yaklaşır .