Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424415 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Misafir tribününe gidecek olan renkli taraftarlara, ev sahibi tribünü renksizleri olarak her türlü zorluğu çıkarırız. Molalarda yüksek sesle müzik ile size işkence, oyun sırasında elektro ıslıkla takımınıza korkunç baskı, Efes kızlarının şovlarıyla konsantrasyonunuzu bozmak, siz şarkı türkü söyleyip koltukta tepinirken maç boyu tek bir ağızdan tok ve gür halde Efes şakşakşak diye bütün salon organize tezahüratlarla sizi ezmek :)) Cehenneme bilet almak gafletinde bulundunuz, vazgeçin gelmeyin.

efes kızları dağıldı

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Lige mesaj verilmeli şahsi fikrim.Bu ligde biz en iyisiyiz mesajı.

açıkçası benim konsantrasyonum tamamen cska maçında. asıl mesajı o maçı kazanarak vericez sadece türkiye'ye değil bütün avrupa'ya. bu sezonun en önemli maçı olacak kazandığımız an. transfer için de emeği geçenlere tşk ederim.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bugun en cok Kenan'in iyi oynamasini istiyorum , en cok salladigim ama ayni zamanda da en cok sevdigim 2. oyuncu

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
açıkçası benim konsantrasyonum tamamen cska maçında. asıl mesajı o maçı kazanarak vericez sadece türkiye'ye değil bütün avrupa'ya. bu sezonun en önemli maçı olacak kazandığımız an. transfer için de emeği geçenlere tşk ederim.

Benim içinde o maç önemli bu maç çok önemli değil aslında.Ama bu iki maç arasında 5 gün var.Oyuncuların bu maçta sakatlanmadan kasmalarını ve ciddiye almalarını beklerim.Bir de burada alınacak net galibiyet Cska maçı öncesi için özgüvene özgüven katar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Aç dediler açtık. Hayırlısı artık...  8)
abi takım allah korusun bi kötü sonuç alırsa gelecek tepkilere hazırsındır umarım özellikle caö ağrak'tan. :))
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
abi takım allah korusun bi kötü sonuç alırsa gelecek tepkilere hazırsındır umarım özellikle caö ağrak'tan. :))
Onu biz aramızda hallederiz Cem'le.  Önemli olan siz fazla yüklenmeyin. 
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bence kaybedip hırsımızı CSKA dan çıkaralım :D

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1387 : 28 Aralık 2014, 15:24:41 »
Berk'e cephe aldigim yok.  Bildigimiz ozel bir sey de yok.  Fenerbahce'yi biraz takip edip, insan davranislarindan az bucuk anlayabilen herkesin varabilecegi hususlar.  Potansiyel olarak da Kenan'in hayli gerisinde oldugunu dusunuyorum.  Bu baglamda, ben olsam, Kenan'i tercih eder, Berk'in suresini azaltirim.  Mantikli olan da, Berk'in ayrilip, daha cok oynayabilecegi bir yerde pisip--eger gelisme gosterebilirse--geri donmesi olur.

Ben de yakından takip ederim Fenerbahçe'yi ama Berk'le ilgili herhangi bir falso yakalayabilmiş değilim. Siz böyle deyince twitter'ına filan baktım hatta, acaba abuk subuk şeyler mi yazmış diye, yoo aklı başında olmayan bir şey de paylaşmamış çocuk. @Chauncey Billups Berk'le ilgili konuşursam yer yerinden oynar dediği ve siz de desteklediğiniz için bildiğiniz özel bir durum mu var dedim doğal olarak. Kendisinden cevap alamadım bu konuyla alakalı.

An itibariyle Berk, Kenan'a göre daha parlak maçlar çıkarıyor. Kenan'ın özgüveni dahi sıfır şu anda. Şut atmaya korkuyor, içeri drive etmeye çekiniyor. Airball atıyor vs... Ha Berk 10 sayı 10 asist ortalamayla mı oynuyor hayır, ama Kenan sürekli eleştiri yerken Berk daha çok beğeni topluyor. Fizik olarak baktığınızda Kenan'ın Berk'e göre daha basketbolcu görünümlü olduğu doğrudur, Berk ufak tefek cılız bir şey gibi gözüküyor. Ama bence yetenek olarak Berk daha önde. Kenan'ın sakatlanmadan önceki halini de biliyorum, Berk daima beni daha çok heyecanlandıran bir oyuncu olmuştur. Ufak tefek oluşuna da bakmayın, topa baskıyı Kenan'dan daha bile iyi yapar. Saha görüşü de bana göre daha iyi ve asist yapmaktan çok keyif alan bir oyuncu. Bunlardan Kenan'a antipatiyle baktığım sonucu çıkmasın, ikisi de bizim oyuncumuz, ikisinin de çok iyi yerlere gelmesini en az sizin kadar isterim. Aslında genç oyuncular hakkında karşılaştırma yapıp birini yüceltmeyi öbürünü batırmayı da sevmem ama dediğim gibi Berk hakkında havada kalmış ithamlar okuyunca buna gerek duydum.

Koç iyi ki sizin gibi önyargılı düşünmüyor, kim daha çok hak ediyorsa ona göre süreleri paylaştırıyor. Bu çocuklar belli yetenekleri olmasaydı zaten Fenerbahçe Ülker'de oynuyor olmazlardı şu an, ikisi de burada olduğuna göre var belli sebepleri. Bu doğrultuda zaman kimi daha ön plana çıkaracak, bekleyip görelim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
caö ağrak kim lan ?
benim böyle bir tanıdığım yok ? 8)

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
efes kızları dağıldı
Öyle mi abi, en son Real maçına gitmiştik, o zaman vardı
onlarla yemek ödülü var diye Efes fan card alan Fenerlilerin hayalleri yıkılacak :)
Neyse daha iyi oldu, ev sahibi taraftar olarak Fenerbahçeden transferimiz anonscu Mustafa' ya güveniyoruz, Fener taraftarının zaaflarını iyi bilir , yüksek perdeden anonslarla onların tezahüratlarını bozacak büyük bir silah :))
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
caö ağrak kim lan ?
benim böyle bir tanıdığım yok ? 8)
çok sevdiğim bi abi tanımazsın. :))
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
Öyle mi abi, en son Real maçına gitmiştik, o zaman vardı
onlarla yemek ödülü var diye Efes fan card alan Fenerlilerin hayalleri yıkılacak :)
Neyse daha iyi oldu, ev sahibi taraftar olarak Fenerbahçeden transferimiz anonscu Mustafa' ya güveniyoruz, Fener taraftarının zaaflarını iyi bilir , yüksek perdeden anonslarla onların tezahüratlarını bozacak büyük bir silah :))
abi onların hepsi murat boz'un dans ekibine katıldı :((
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1392 : 28 Aralık 2014, 16:00:19 »
Ben de yakından takip ederim Fenerbahçe'yi ama Berk'le ilgili herhangi bir falso yakalayabilmiş değilim. Siz böyle deyince twitter'ına filan baktım hatta, acaba abuk subuk şeyler mi yazmış diye, yoo aklı başında olmayan bir şey de paylaşmamış çocuk. @Chauncey Billups Berk'le ilgili konuşursam yer yerinden oynar dediği ve siz de desteklediğiniz için bildiğiniz özel bir durum mu var dedim doğal olarak. Kendisinden cevap alamadım bu konuyla alakalı.

An itibariyle Berk, Kenan'a göre daha parlak maçlar çıkarıyor. Kenan'ın özgüveni dahi sıfır şu anda. Şut atmaya korkuyor, içeri drive etmeye çekiniyor. Airball atıyor vs... Ha Berk 10 sayı 10 asist ortalamayla mı oynuyor hayır, ama Kenan sürekli eleştiri yerken Berk daha çok beğeni topluyor. Fizik olarak baktığınızda Kenan'ın Berk'e göre daha basketbolcu görünümlü olduğu doğrudur, Berk ufak tefek cılız bir şey gibi gözüküyor. Ama bence yetenek olarak Berk daha önde. Kenan'ın sakatlanmadan önceki halini de biliyorum, Berk daima beni daha çok heyecanlandıran bir oyuncu olmuştur. Ufak tefek oluşuna da bakmayın, topa baskıyı Kenan'dan daha bile iyi yapar. Saha görüşü de bana göre daha iyi ve asist yapmaktan çok keyif alan bir oyuncu. Bunlardan Kenan'a antipatiyle baktığım sonucu çıkmasın, ikisi de bizim oyuncumuz, ikisinin de çok iyi yerlere gelmesini en az sizin kadar isterim. Aslında genç oyuncular hakkında karşılaştırma yapıp birini yüceltmeyi öbürünü batırmayı da sevmem ama dediğim gibi Berk hakkında havada kalmış ithamlar okuyunca buna gerek duydum.

Koç iyi ki sizin gibi önyargılı düşünmüyor, kim daha çok hak ediyorsa ona göre süreleri paylaştırıyor. Bu çocuklar belli yetenekleri olmasaydı zaten Fenerbahçe Ülker'de oynuyor olmazlardı şu an, ikisi de burada olduğuna göre var belli sebepleri. Bu doğrultuda zaman kimi daha ön plana çıkaracak, bekleyip görelim.

Daha once de dedigim gibi, bende olusan kanaatin muessibi ne Kemal ne de baska biridir.  Tamamen, kendi gozlemlerimdir: hem sportif (maclardaki performans) ve hem de salon-disi (medyaya yansiyan hususlar) gozlemlerden mutevellit diyebiliriz. 

Berk'in daha parlak maclar cikarttigini soylemissiniz.  Ben boyle bir mac gormedim bu sene.  Eger spesifik olarak, su mactir dersen, tekrar izler, eyvallah derim.  Eger parlaktan kastin, iceri "drive" edip, turnike atmaktan ise, haklisin.  Euroleague macindaki bu turnike de zaten meselenin ozunu gayet guzel bir bicimde ortaya koyuyor:

- Kenan'a karsi insanlarin beklentileri cok daha fazla.  Kenan, potansiyel olarak, takimda en cok umut veren genc.  Buna bagli olarak, Kenan icin cita hayli yuksek iken, Berk icin cita cok daha alcak diyebiliriz.  Atilan alelade bir turnikeye tum salonun ayaga kalkmasi da zaten bunun guzel bir tezahuru. 

Berk'in en buyuk artisi oyun zekasi.  En buyuk eksiklikleri ise sutu ve baski altinda cok ciddi hatalar yapmasi.  Kenan, bu baglamda bana daha cok guven veriyor.

"Aslında genç oyuncular hakkında karşılaştırma yapıp birini yüceltmeyi öbürünü batırmayı da sevmem".  Zaten, son zamanlarda Kenan'i koruyan yorumlar okumanin sebebi de bu.  Cok kotu bir sakatliktan calisma azmi sayesinde cabucak cikan ve fakat psikolojik olarak halen daha onun sikintilarini ceken bir oyuncuya en ufak bir musamaha gosterilmez iken, Berk'in alelade turnikelerinde dahi tum salon ayaga kalkiyor.  Ben burada, bir taraftar veya bagimsiz bir gozlemci olarak, hayli rahatsizlik duyuyorum.  Eger, benim eski yorumlarima bakarsan, Kenan'in air ball'lerini dile getirdigimi de goreceksin. 

Ikisi de genc oyuncular ve en onemlisi bu takim icin ter akitiyorlar.  Her ikisi icin de basaridan baska bir sey dileme ihtimalimiz yok.  Ancak, bunu yaparken, yaptiklari yanlislari da dengeli bir bicimde elestirip, ortaya koymak lazim.  Sen nasil ki, Berk'in cok daha iyi oldugunu dusunup, Kenan'in air ball'lerinden dem vuruyorsan, ben de aynisini Kenan icin dusunuyorum.  Bunda bu kadar takilacak ne var? 

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
abi onların hepsi murat boz'un dans ekibine katıldı :((
Vay be
Salonda yönetim istifa sesleri duyarsanız bilin ki bundandır :))
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
Vay be
Salonda yönetim istifa sesleri duyarsanız bilin ki bundandır :))
hahahahahhaqhaha
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter