Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424843 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
çok zorlandık işi biraz sıkı tutsak maçı çevircem diye bu kadar efor harcamak zorunda kalmazdık

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Şu an maçın Tekrarını izliyorum da adamlar harbiden özellikle tepeden ikili oyunlarla savunmayı uzun süre delik deşik etmişler bizim maalesef o smaçla bitirmeler falan 😳 bi ara ayaklandım bunları gördükçe kimsiniz lan kimsiniz olum siz diyerek 😂😂

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Son maçlarda Emir'i kazandık bu harika gelişme

Hicbir oyuncuyu ne birkac macla goklere cikarmak, ne de yerin dibine sokmak lazim.  Maalesef, edindigimiz tecrubeler buna isaret ediyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Harbiden bu McCauley'nin Bjelica'ya yaptığı faulü hakemliği geçtim  hiç basketbol izlememiş adam bile o kadar yakından gördüğünde çalar böyle bişey olmaz ya bide topu onlara vermişler ardından Bogdan'ın harika ters turnikesinde resmen 3 kişiden biri kafasına biri koluna vuruyor basket faul çalmıyorlar harbi komik insan yüzde yüz Kasıtlı olduğunu Düşüyor bu kadar bariz olduğu için bu hatalr ve maç boyu tek Tarafın aleyhine olduğu için

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Hicbir oyuncuyu ne birkac macla goklere cikarmak, ne de yerin dibine sokmak lazim.  Maalesef, edindigimiz tecrubeler buna isaret ediyor.

Tabiki kesinlikle ama durum şu abi Emir komple bakıldığında inanılmaz yetenekli ve en farklı en özel oyuncu olmaya aday yani daha doğrusu bu potansiyeli var . Mental sıkıntılarına en çok ayar olanlardanım istikrarsızlığına aynı zamanda . Ve bence şu an ulaşması gereken noktada değil hala ama bi 4 5 maçtır özellikle çok formda bu da bence takım adına önemli sevindirici bu kadar dar bir rotasyonla oynuyorken. Yani tek maçla göklere çıkartma durumu yok deseydim ki emir çok Büyük oyuncu harika nba yapmalı artık falan Haklı olabilirdin ama ilk maçlarda çok az süre alıyorken şu dönemde en lazım olduğu dönemde daha fazla süre alıp verimli olduğu için kazanmak kelimesini kullandım zaten . Mesela rezalet bi malaga maçı oynadı diyelim onun üstüne asla demem bu emir hala nasıl bu takımda vs.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk

Mesela tam yılını hatırlayamadım play offlarda Beşiktaş'a elendiğimiz dönemde o sene Emir çok formdaydı ve adeta parlıyordu o dönemden sonra çok çok daha üstüne koyması gerekiyorken yerinde saydı maalesef.. Bu arada neydi o Goudelock'n kalite kokan asisti ve Bjelica'nın o pozisyonu ters smaç ile bitirişi😎

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Mesela tam yılını hatırlayamadım play offlarda Beşiktaş'a elendiğimiz dönemde o sene Emir çok formdaydı ve adeta parlıyordu o dönemden sonra çok çok daha üstüne koyması gerekiyorken yerinde saydı maalesef.. Bu arada neydi o Goudelock'n kalite kokan asisti ve Bjelica'nın o pozisyonu ters smaç ile bitirişi😎

O asisti cok duydum ama disarida oldugum icin izleyemedim.  Youtube'dan bulmaya calisicam. 

Emir arada yukselise gecer, arada da inise :)  Uzerine koyabilseydi bazi seylerin, zaten ikinci Bodiroga bize nasip olurdu. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
O asisti cok duydum ama disarida oldugum icin izleyemedim.  Youtube'dan bulmaya calisicam. 

Emir arada yukselise gecer, arada da inise :)  Uzerine koyabilseydi bazi seylerin, zaten ikinci Bodiroga bize nasip olurdu.

Aynen abi kesinlikle Katılıyorum sana bu konuda 👍👍 Bu gerçeği kabullenmek zorundayız napalım bari yükselişte olduğu dönem her zaman kışın ikinci yarısıyla bahar mevsimi olur umutlarımızın sevinçlerimizin yeşermesi için bi kova su da o döksün 😊

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk

YouTube'a koymuşlar abi videoyu nemanja ters yazdığında bile çıkıyor keyifli seyirler ✋

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri

https://vine.co/v/OTq5mAXrHeO

Yukarıda mevcut o asist :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
ligde genelde böyle giden maçları kaybediyoruz ama dün emire yapılan faul maçı bize getirdi
hakemler kontrolü kaybettikleri an seyirci etkisiyle mecburen kasti faul çalmak zorunda kaldılar işte orda momentumu yakaladık ve maçı kazandık

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
uzun süredir bu kadar kötü hakem 3 lüsü görmemiştim .

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Takım üzerindeki ölü toprağını hakemler sayesinde attı. Aslında bu bağlamda hakemlere teşekkür etmek lazım. Uyuyan devi uyandırdılar :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Sezon ilk yarısında kaybettiğimiz RH Gaziantep'e konuk olacağız.

http://www.tbf.org.tr/ligler/turkiye-basketbol-ligi/mac-detay?Lig=5666&MacNo=1EA1717&Sezon=75
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 19:31:16 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Sezon ilk yarısında kaybettiğimiz RH Gaziantep'i konuk edeceğiz.

http://www.tbf.org.tr/ligler/turkiye-basketbol-ligi/mac-detay?Lig=5666&MacNo=1EA1717&Sezon=75

Sanırım bir yanlışlık var, maç deplasmanda.

Not: Düzelttim. Teşekkürler :F
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 19:31:30 Gönderen: Utkan Şahin »