Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424855 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: TBL 19. Maçı, 15.02.2015 - [17.30] Tofaş-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #1965 : 16 Şubat 2015, 07:25:56 »
rakamlar doğru

Maçı tvden canlı izledim Cem, öyle olsa kesinlikle farklı bir durum olurdu, karışıklık olduğu kesin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1966 : 16 Şubat 2015, 10:05:36 »
Maçı tvden canlı izledim Cem, öyle olsa kesinlikle farklı bir durum olurdu, karışıklık olduğu kesin.
bende izledim ama ıskalamışım zeki abi :(
kusura bakma

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1967 : 16 Şubat 2015, 12:50:50 »
hurşit baytok'un dun yazdiğim şeye verdigi cevap resimler oldu mu bilmiyorum ama

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #1968 : 16 Şubat 2015, 16:41:15 »
hurşit baytok'un dun yazdiğim şeye verdigi cevap resimler oldu mu bilmiyorum ama

Niyeti iyi olabilir , mabalı günahı boynuna . 
1-)Biz nice Fenerbahçeliler gördük. Sahadaki kendi takımına maçın devre arsında ŞİKE ŞİKE diye bağıran ( Karabük maçı )
2-)Bu kadar düşünceli bir insansın madem kenarda teknik heyeti duran bir takıma maç anlatılan bölümden neden karışıyorsun ? Bak o kenarda kimler var :

3-)Tamamen iyi niyetliyse kendisi hakemlerede müdahale ediyormu? Yada onlarada karışıyormu kenardan ?

Yani geçelim bu işleri. Bize en büyük zarar yine biz Fenerbahçelilerden gelmiştir...
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 00:56:43 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1969 : 17 Şubat 2015, 12:28:04 »
Öncelikle Melih'i tebrik etmek gerek, o kadar kenarda bekleyip çıkıp maçı almak büyük iş. Süre almadığı dönemde üzülüyordum inşallah bu bir milat olur. Hickman maçta uzun süre PG oynadı ve bence iyi katkı verdi, gözlerden kaçmasın. Hickman giderek daha da iyi oluyor, kimse küçümsemesin, daha söyleyecek çok sözü var Hickman'ın.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1970 : 17 Şubat 2015, 14:40:36 »
Hurşit Baytokun özrü kabahatinden büyükmüş :)

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #1971 : 17 Şubat 2015, 15:27:37 »
Hürşit Baytok olayı ile bir müsibet bin nasihatten iyidir sözünde bir örnek başımıza geldi. Gerekli tepkiyi Hürşit Baytok üzerinden bütün basketbol yorumcularına vermiş olduğumuzu düşünüyorum.

Bizim istediğimiz şu takım bu takım sempatizanı basketbol yorumcusu olmasın değil, ama eğer bir kişi orada basketbol yorumcusu olarak oturuyorsa a takımına duyduğu sempatiyi ya da tavrı bir tarafa bırakıp objektif bir şekilde maçı yorumlamasıdır. Ne ilk yarıda ki gibi maç dönüyor diye telaşa kapılması ne de ikinci yarıda ki tepkiler gelir diye takımızı gereksiz yere pohpohlamasıdır. Gördüğü pozisyonları basketbol yeterlilikleri seviyesinde objektif açı ile yorumlamalarıdır.

Sonuç olarak bence bu olay üzerine gerekli tepki verildi. Taraflar doğrusu ile yanlışı ile savunmalarını yaptılar ve bundan sonra bize yakışan bu olay üzerine daha fazla gitmemek olur. Bir daha böyle somut hatalar yaparlarsa tepkimizi yine gösteririz.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1972 : 17 Şubat 2015, 19:45:28 »
Hürşit Baytok olayı ile bir müsibet bin nasihatten iyidir sözünde bir örnek başımıza geldi. Gerekli tepkiyi Hürşit Baytok üzerinden bütün basketbol yorumcularına vermiş olduğumuzu düşünüyorum.

Bizim istediğimiz şu takım bu takım sempatizanı basketbol yorumcusu olmasın değil, ama eğer bir kişi orada basketbol yorumcusu olarak oturuyorsa a takımına duyduğu sempatiyi ya da tavrı bir tarafa bırakıp objektif bir şekilde maçı yorumlamasıdır. Ne ilk yarıda ki gibi maç dönüyor diye telaşa kapılması ne de ikinci yarıda ki tepkiler gelir diye takımızı gereksiz yere pohpohlamasıdır. Gördüğü pozisyonları basketbol yeterlilikleri seviyesinde objektif açı ile yorumlamalarıdır.

Sonuç olarak bence bu olay üzerine gerekli tepki verildi. Taraflar doğrusu ile yanlışı ile savunmalarını yaptılar ve bundan sonra bize yakışan bu olay üzerine daha fazla gitmemek olur. Bir daha böyle somut hatalar yaparlarsa tepkimizi yine gösteririz.
değişen hiç bir şey olmaz maalesef

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bu sezon 4. kez karşılaşacağız.

Ligde ve Türkiye Kupası yarı finalinde biz kazanırken, Cumhurbaşkanlığı Kupasında onlar kazandı..

Karşıyaka'nın bu maçtan 2 gün sonra Eurocup'ta Rytas ile maçı var.. Ondan maçın gününe itiraz etti.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
Ertelenecek tarih olsa da ertelense diyeceğim de oda gözükmüyor heralde
Adamlar haklı 43-44 saat sonra gidip litvanya deplasmanına çıkacaklar
Bizde aynı şekil moskovadan dönüyoruz
O yüzden gününe itiraz kabul görmez gibi
En iyi yol pazartesi 12.00,başka ihtimal bir tarafa haksızlık

Çevrimdışı ata771

• Üye
Maç pazar günü 17 ye alınmış

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
Tekrar baktım nizhny maçından sonra beşiktaş maçını da 48 saat olmadan oynamışız
Madem öyle bir +30 da karşıyaka ya yapalım

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ufuk sarıcanın yerinde olsam bu maça hiç asılmam eurocupta gidebildiğim kadar giderim ligi alma şansları zaten yok en temizi eurocup onlar için

Çevrimdışı ata771

• Üye
Yanlış bilgi olmuş pazartesi maç

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Karşıyaka itiraz edip Beşiktaş maçından bahsediyor ama o maçla bu maç arasında bir fark var:

11 Ocak'ta Beşiktaş ile oynadık, 9 Ocak'ta Novgorod deplasmanındaydık, Beşiktaş ise 13 Ocak'ta Paris deplasmanına gidecekti ve bu durumda federasyonun maçı 11 Ocak dışında başka bir tarihte oynatma şansı yoktu. Oysa ki bu maçın pazar ya da pazartesi günü oynanmasına bağlı olarak takımlardan birisi üç gün diğeri iki gün dinlenecek ve federasyon genelde böylesi durumlarda sonraki bir önceki maçını deplasmanda oynayan takıma göre bir tercih yapıyor.