Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425069 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Gayet iyi oynadık.Kazanacağımız netti.Fark 17 sayından 5 sayıya inince bile kazanacağımızdan şüphem yoktu.Berk-Serhat süre alabilir diye umuyordum,hatta Melih daha fazla süre alır diye bekliyordum ama Melih'in oyuna girdiği bölümde farkın kapanması onun için şanssızlık oldu.Zisis'ten beklediğimiz skor katkısını aldık.Zaten savunmada ve hücumda temponun düşürülmesi vs. istenen katkıyı vermişti.Oğuz-Semih-Hickman iyi performans gösterdi.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 12:21:17 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
En son bir lig maçında Ülker ile birleştiğimiz ilk sene İbrahimli, Mirsadlı, Mrsiçli kadro ile deplasmanda yenmiştik bunları sanırım. Uzun zaman oldu. Vurup geçmek lazım artık.
2007 yılında final serisinde 3-0 süpürdük.Normal sezonda oynanan 2 maç ve play off serisinde oynanan 2 maçıda kazanmıştık.Neredeyse 10 yıl olmuş.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 12:02:33 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
adamların koçu yok takımın yıldızı ayrıldı o yüzden normal şartlarda bir maç olmayacak taraftarları sahaya girip fark yememek için maçı iptal ettirirlerse şaşırmam işin diğer tarafı da sadece yetecek kadar oynayabiliriz sinanı enderle beraber guard rotasyonunda kullanıyorlar forvetlerden oyunu yönlendirmeye çalışıyorlar carter 1 numara oynayabilse avrupanın derrick rose'u olurdu ama 3 numara için fiziği yetersiz ayrıca youngla beraber takımın bütün defolarını kapatmaya çalışıyor sinan da şu an takımın yarısı durumunda  micov ve erceg gitsek mi kalsak mı bilemedik modundalar eurolig ellerinden gitti eğer ligde 4. yada 5. sıradan playoffa giremezlerse ligde biter ki şu gidişle 8. sıra bile şüpheli

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
adamların koçu yok takımın yıldızı ayrıldı o yüzden normal şartlarda bir maç olmayacak taraftarları sahaya girip fark yememek için maçı iptal ettirirlerse şaşırmam işin diğer tarafı da sadece yetecek kadar oynayabiliriz sinanı enderle beraber guard rotasyonunda kullanıyorlar forvetlerden oyunu yönlendirmeye çalışıyorlar carter 1 numara oynayabilse avrupanın derrick rose'u olurdu ama 3 numara için fiziği yetersiz ayrıca youngla beraber takımın bütün defolarını kapatmaya çalışıyor sinan da şu an takımın yarısı durumunda  micov ve erceg gitsek mi kalsak mı bilemedik modundalar eurolig ellerinden gitti eğer ligde 4. yada 5. sıradan playoffa giremezlerse ligde biter ki şu gidişle 8. sıra bile şüpheli
Beter olsunlar :D

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne

yine de carter ı ayırmak lazım ..... o takımdan isteyeceğim tek adam ....

Ama hakem dışında kimse kurtaramaz onları, yeterki hakem düzgün yönetsin .....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Beter olsunlar :D
ben şuan futbol maçına totem yaptığım için diyemedim ama aynen ;D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
ben şuan futbol maçına totem yaptığım için diyemedim ama aynen ;D
Büyük Başkan Ünal Aysal mükemmel öngörüsü üstün liderlik dürtüsüyle şubeyi kapatacaktı, mani oldular. Finale çıkartmadı anlamadılar, şimdi rezalet diz boyu. Kirli oyunun içinde olmicaklardi ne güzel

Çevrimdışı lancelot

• Üye
yine de carter ı ayırmak lazım ..... o takımdan isteyeceğim tek adam ....

Ama hakem dışında kimse kurtaramaz onları, yeterki hakem düzgün yönetsin .....
abi hakemde kurtaramaz aslında da biz çok kasmaya biliriz
carterı bende beğeniyorum ama hiç bu seviyelerde oynamamış olması onun basketbol iq'sunu kilitliyor bir guard vucuduna sahip forvet maalesef işin en kötü tarafı da fundamental olarakta öyle olması atletizmle götürmeye çok uğraşıyor ama eurolig seviyesinde bu onu kurtarmaya yetmiyor

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bunlar şimdi acıların takımı edebiyatı ile trubunleri doldurup bir gazla oynarlar.
Ama nafile.....yetmez

Çevrimdışı lancelot

• Üye
şu smacıda koyalım dursun bi köşede
https://www.youtube.com/watch?v=kncEZDM_9a0

Çevrimdışı lancelot

• Üye
biri 1.5 anons üstü olur yazmış ;D adam haklı :P

(EREN)

• Ziyaretçi
2007 yılında final serisinde 3-0 süpürdük.Normal sezonda oynanan 2 maç ve play off serisinde oynanan 2 maçıda kazanmıştık.Neredeyse 10 yıl olmuş.

Birde hükmen kazandığımız maç var. Uzatmada kaybetmiştik

Arroyo'nun olmaması çok etklieyeceğini sanmıyorum. Uzun süredir onsuz oynamaya alıştılar. O salondan galip çıkabilirsek Obradovic ile ilgili zaten minimuma inen soru işaretlerim belirsiz ve uzun bir süreliğine kaybolur.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Birde hükmen kazandığımız maç var. Uzatmada kaybetmiştik

Arroyo'nun olmaması çok etklieyeceğini sanmıyorum. Uzun süredir onsuz oynamaya alıştılar. O salondan galip çıkabilirsek Obradovic ile ilgili zaten minimuma inen soru işaretlerim belirsiz ve uzun bir süreliğine kaybolur.
kasmayız çok karşıyaka maçındaki gibi yettiği kadar oynarız kafalar oly maçında olur

Çevrimdışı exex

• Üye
Tribünden atılacaklar bizden kimseye gelmesin ve hakemler bizdeki antrenörüde içeri yollamak istemesinler....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Real den farkn yedikten sonra bizim maça oyuncusu taraftarı hocası yöneticisi hepsi kurtuluş maçı olarak bakacaktir...
Mcov'uun menajeri misko.
erceg menajeri lostos su anda yöneticiler ile görüşme halinde.. birisi ayrılmak istiyor diğeri parasını istiyor..
Derbi atmosferi olacaktır ölümüne oynayacaklar
çünkü bizi yenmek isteyip bununla kendilerini avutacaklar
olimpiakos maçı öncesi sakatlık olmasın da benim Afedersiniz seyimde olmayan bir maç..
kazanmak sadece pire öncesi moral olur..

« Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 08:01:30 Gönderen: Cem Ağrak »