Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426657 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kazanırsak seviniriz,kazanamazsakta sakatlık olmasın yeter.Kaybederlerse muhtemelen yine hakem hatası,yok şu yok bu diyeceklerdi ya neyse.

Çevrimdışı exex

• Üye
Şuacan  da var orada , es geçmeyin...
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 01:19:18 Gönderen: exex »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ender de mi yok?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ender de mi yok?
yok kardeşim
bilek burkulmuş

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
obra reisin geçen seneki eksileri itorıdus e kaybetmesi ve bunlara 3 maç kaybetmemizdi. İtorıdus den rövanşı çok güzel aldık. Sıra bunlarda fazla kasmadan bol rotasyonla maçı almak lazım.

Kaybetmek şu şartlarda fiyasko olur. +10 diyorum.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Hakemler araya girmezse rahat yeneriz.....

Ama yeterki sakatlık olmasın.... Bir işe yaramıyor cincon bari zararı olmasın....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hakemler araya girmezse rahat yeneriz.....

Ama yeterki sakatlık olmasın.... Bir işe yaramıyor cincon bari zararı olmasın....

Hakem, yöneticiler, TBF hepsi sahaya girsin hatta maçı GS yönetimi yönetsin yine yeneceğiz, acımak yok. Vurup geçme zamanı.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
oly maçı olmasaydı 30'a yatırırdık ama kafalar pirede gerektiğinde vites artırarak aktif dinlenmeli bir maç bekliyorum kaybetmek söz konusu olmaz yinede fark da fazla olmaz kısaca yettiği kadar oynarız

« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 12:02:47 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Derbilerin atmosferi her zaman farklı olur. Pire öncesi derbi deplasmanında oynamak bizim için büyük şans. Rakibin durumunu göz önüne aldığımızda rahat bir galibiyet bekliyoruz haliyle ancak bende birçok kişi gibi .ok yüksek bir fark beklemiyorum. Takım maçı koparttı mı rölantiye alacaktır oyunu. Her şeyden önce sakatlıksız bir maç olsun. Koça da en güzel doğum günü hediyesini derbi galibiyeti ile vermiş olalım.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Cemal-Tufan sahtekarlığı sebebiyle hükmen kazandığımız bir maçı saymaz isek Aydın Örs döneminde 30 küsur sayı farkla kazandığımız maçtan bugüne Regular Sezonda deplasman galibiyetimiz yok. Yani işin psikolojik bir yanı da var. Bu sebeple bu psikolojik eşiği kırmak bakımından mühim. Tam da bu psikolojik sebeplerden kolay maç olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım ve rahat bir galibiyet alırız.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
gs 6 kişi oynasa genede yeneriz diycem ama 6 kişi oynayacak bile oyuncuları kalmadı. mühim olan sakatlık olmasın yeter. lig 7.si ile oynadıgımız sıradan bir mac sadece :)
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 13:07:21 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı south

• Üye
Geçen seneden kendilerince dolu olmaları,dün futbolda yenmemiz,kadrolarının bizimle boy ölçüşemeyeceğini bilmeleri maçı çok tehlikeli hale getiriyor bence bizim oyuncularımızın cidden can güvenliği yok her şeyi yapcaktır çirkef gs taraftarı Oly maçından önce keşke bizde can güvenliğimiz yok deseydik. bu maçı kaybetmiş olmak hiç bir şey fark ettirmez zaten basketbol federasyonuda dogru duzgn ceza vermiyor maça çıkmamaya (!)

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ben çoğu kimsenin aksine Galatasaraylı oyuncuların seyircilerinin baskısıyla aşırı derecede bir direnç koyacaklarını ve neredeyse bir top 16 maçına benzer bir zorluk yaşayacağımızı düşünüyorum.

Bu arada belki forumdaki çoğu kimse biliyordur ama benim yeni öğrendiğim bir düzenleme daha olmuş: Bundan böyle seyircisiz maç oynama cezası alındığı takdirde bu cezanın alınmasına neden olan takımla oynanan bir sonraki maçta da seyircisiz oynamak söz konusu olacakmış. Yani Galatasaray bu akşam ceza alırsa hem önümüzdeki ilk kendi saha maçlarında hem de bizle oynayacakları ilk maçta cezalı olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
salonda büyük gerginlik var..hakem masasının etrafını çevirmişler..bu maç muhtemelen bitmez ve gs çok ağır cezalan alır

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ben çoğu kimsenin aksine Galatasaraylı oyuncuların seyircilerinin baskısıyla aşırı derecede bir direnç koyacaklarını ve neredeyse bir top 16 maçına benzer bir zorluk yaşayacağımızı düşünüyorum.

Bu arada belki forumdaki çoğu kimse biliyordur ama benim yeni öğrendiğim bir düzenleme daha olmuş: Bundan böyle seyircisiz maç oynama cezası alındığı takdirde bu cezanın alınmasına neden olan takımla oynanan bir sonraki maçta da seyircisiz oynamak söz konusu olacakmış. Yani Galatasaray bu akşam ceza alırsa hem önümüzdeki ilk kendi saha maçlarında hem de bizle oynayacakları ilk maçta cezalı olacaklar.

yeni ceza yönetmeliğinde girdi bu madde..olay çıkarsa seneye de seyircisiz koyacaz..sessiz sedasız