Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 445587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim lehimize verilen kararları ıcığı cıcığına irdeleyip aleyhimze olanları es geçen yavşaklar... Tabii görüntülerin işine gelenlerini tekrar tekrar veren yönetmene ayrıca selam...
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 20:54:02 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Goudelockun durumu nasilmis?

Herhangi bir bilgi yok. Ama maç bitmek üzere ve oyuna yeniden girmedi. Tam lazım olduğu saniyelerde giremediğine göre...

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Herhangi bir bilgi yok. Ama maç bitmek üzere ve oyuna yeniden girmedi. Tam lazım olduğu saniyelerde giremediğine göre...
riske girmemek en iyisi tedbir amaçlıdır
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
84-82 kaybettik. Bjelica'nın olmadığı, Oğuz ve Semih'in aldıkları her dakika faydadan çok zarar verdiği ve üstüne Goudelack'ın da kritik bir noktada sakatlanıp kenara geldiği maçta hakem ve yayıncı kuruluş destekli Efes'e karşı maçı yine de son topa kadar taşıyabildik. Beraberliği yakalayıp öne geçmeyi beceremeyen takımlar bir kere daha geriye düşerse genellikle sonuç bu şekilde oluyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Bjelicasız son anlarda drew olmadan, efes canla başla savasırken sanki playoff finaliymiş gibi, aslında son 2dakika 79-78 efes öndeyken vesely 2 boş pozisyonu degerlendiremedi 2 hucum ustuste, hele 2.si bomboştu ki normalde potayı kırardı, muhtemelen yorgunlunda etkisi oldu bitiremedi. Aslında liderliği istiyorum ne yalan söyliyim ama 19gün sonra tarihimizin en önemli maçı bizi beklerken kalan 3 lig maçımızda 0/3 dahi yapabilirizki, heralde hiç birimizde demeyiz hopp noluyo diye :) canımız sagolsun aslında boyle sert maçlar bizim için final4 onceside iyi bi hazırlık olacak. Konya daçka bjk maçları bence sertlik ve zorluk acısından bizim için iyi birer hazırlık maçları olacak. Canları sağolsun sakatlık dert tasa olmasın playofflarda zaten gerekeni yaparız ;)
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 21:07:53 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu kadar eksigin oldugu bir maci fazla kafaya takmamak lazim.  Cok da hak eden bir oyun ortaya koyamadik acikcasi.  Final Four'a kaldiktan sonra bu tur bir dusus normaldir (ozellikle de eksikleri goz onune alinca). 

Benim esas uzuldugum nokta ise taraftarin sonuklugu idi.  Final Four'a kalmis bir takima en azindan Maccabi macindaki guzel destegin yarisi saglanabilirdi.  Sozum tabii ki salonda olup takima ciddi anlamda destek veren arkadaslara degil.  Televizyondan da yanlis aksediyor olabilir: eger oyleyse duzeltin ama sanki Efes'in kendi sahasinda oynadigi maclardaki atmosferin yarisi dahi yok. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Glock iyidir umarım, gerisi zerre de umrumda değil.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Obradovic: "Tribünlerde boşluklar vardı. Pazar günü böyle güzel bir saatte neden seyirciler gelmedi anlayamıyorum."
Obradovic: "Bunu hiç unutmayacağım: 25 milyon taraftarı olan bir takımın taraftarı bugün maça gelmeliydi. Bunu hep kalbimde taşıyacağım."

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Hafta başında tarihinde ilk kez F4'e kalmış bir takımın aynı hafta sonu kendi sahasında TBL'deki tek rakibiyle oynadığı maçta tribünler boş kalıyor. Bu maç ile ilgili söylenecek başka birşey yok. Tabi Goudelock'ta ciddi birşey çıkmaması temennisi haricinde.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Obradovic: "Tribünlerde boşluklar vardı. Pazar günü böyle güzel bir saatte neden seyirciler gelmedi anlayamıyorum."
Obradovic: "Bunu hiç unutmayacağım: 25 milyon taraftarı olan bir takımın taraftarı bugün maça gelmeliydi. Bunu hep kalbimde taşıyacağım."
Bu adama bunu söyletiyorsak, kusura bakmayalım, hiçbir şey haketmiyoruz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Hay anasını .. Maçı kaybetmek umrumda değil ama Obradovic'in "bunu unutmayacağım, kalbime attım" demesi içime oturdu ben de bunu unutmayacağım, gelme şansım olmamasına rağmen utandım ben şansı olup gitmeyenler acaba ne yapıyor ve ya ne yapacak ?
Üzülerek söylüyorum biz Obradovic'i ve bu takımı hakketmiyoruz ..Obradovic'den sonra en cok Vesely'den utandım.. Ama bir şeyi kesin olarak söyleyebilirim ben istanbulda yaşıyor olsaydım bu maça giderdim vicdanım rahat olurdu.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Bazen nezaketen cok zayıf destek olduğu maçlardan sonra taraftara teşekkür ediyordu Obradovic, şimdi f4'e kalmış takımın koçu olarak bunu demeye her türlü hakkı var koçun, OAKA'da bir gün olsun böyle rezil atmosfer görmemişdir Obradovic, allah bilir ne kadar özlüyordur Gate13'ü.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
içime oturdu yeminle.çok gitmek istiyordum.gelecek bir arkadaş bulamayınca  vazgeçmiştim.resmen benim yüzüme söylemiş gibi kahroldum.ya haketmiyoruz biz hiç birşeyi yeminle valla.:/ :( :(

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Adam ne dese hakli valla üzüldüm

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
yanlış anladım heralde" herkes 25 milyon taraftardan bahsediyor ama bu sadece hikaye" dedi gibi geldi
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 21:53:39 Gönderen: lancelot »