Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 434872 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Armanın hakkını verenler maalesef gereken ilgiyi bulamıyor,futbolda böyle bir başarı gelse tribünler tıklım tıklım olurdu

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Maçın sonucu zerre umrumda değil Obradovic'in söyledikleri herkes gibi benim de içime oturdu. Salondakilere lafım yok ama müsait olup da gitmeyenler ayıp etmiştir. Keşke gitme şansım olsaydı istanbul'da yaşamıyorum ama üzerime alındım, utandım. Biriyle kırgınlık olur da bidaha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi hissedersin, işte şu an bu hissi yaşıyorum.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
yanlış anladım heralde" herkes 25 milyon taraftardan bahsediyor ama bu sadece hikaye" dedi gibi geldi

öyle dedi

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Koç sonuna kadar haklı.Kim olsa hayalkırıklığına uğrar,tepki gösterir.Böyle bir adamın kıymetini bilemiyoruz.Sonra başımızı taşlara vurmayız inşallah.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
öyle dedi
2 kere izledim afalladım bana söylemiş gibi koydu umarım gönlünü alabiliriz bu lafı söyleyebilecek başka bir koç tanımıyorum onuda haketmediğimizi anladım işin en kötü tarafı o anladı

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
2 kere izledim afalladım bana söylemiş gibi koydu umarım gönlünü alabiliriz bu lafı söyleyebilecek başka bir koç tanımıyorum onuda haketmediğimizi anladım işin en kötü tarafı o anladı

aynen öyle ben de kahroldum

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Taraftar dahil herkeste bir rehavet vardı..şu pota arkasındaki basketle ve maçın gidişatıyla uzaktan yakından alakası olmayan gruptan kurtulmsk lazım..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hoca surekli "maca gelin" demesine ragmen, hala daha salonda bosluklar varsa diyecek bir sey yok. 

Çevrimdışı lancelot

• Üye
iyi anlatamadık kulüp olarak f4e kadar son iç saha maçımız olduğunu

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Hayir benim anlamadigim maca bilet almaya calistigim da sadece 5.kategori biletleri satistaydi.diger biletlerin hepsi bitmisti.yani sorun biletlerin pahali olmasi falan da degil.net olarak gitmemesi kimsenin.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
iyi anlatamadık kulüp olarak f4e kadar son iç saha maçımız olduğunu

Anlatacak bir sey yok ki, gayet acik degil mi?  Maccabi donusu karsilama yapmamassin (lafim calisan arkadaslara degil); evindeki ilk macta yalniz birakmissin...  Gidip Sari Melekler'de oldugu gibi dis hatlari yak demiyorum ama daha hevesli bir organizasyon olabilirdi.  Ha dersen ki, "daha hicbir sey basarmadik, havaya girmemeli", o zaman baska...   

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Hayir benim anlamadigim maca bilet almaya calistigim da sadece 5.kategori biletleri satistaydi.diger biletlerin hepsi bitmisti.yani sorun biletlerin pahali olmasi falan da degil.net olarak gitmemesi kimsenin.
Anlatacak bir sey yok ki, gayet acik degil mi?  Maccabi donusu karsilama yapmamassin (lafim calisan arkadaslara degil); evindeki ilk macta yalniz birakmissin...  Gidip Sari Melekler'de oldugu gibi dis hatlari yak demiyorum ama daha hevesli bir organizasyon olabilirdi.  Ha dersen ki, "daha hicbir sey basarmadik, havaya girmemeli", o zaman baska...
maalesef kendimizi gerçekte olandan daha büyük görüyoruz sanki her sene f4 yapıyoruz o moddayız başarı ve başarısızlığı kucaklayıp kabul edemiyoruz çokta olumsuz konuşmak istemiyorum hayırlısı olsun
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 22:29:23 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Obradovic'in bir gün taraftara sallayacağını tahmin ediyordum o gün bugünmüş meğer. Ben bütün takım önümde sadece top sektirse sabahtan akşama kadar izlerim ama Efes maçına gitmemek büyük lüks.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Obra reis oyunculardan sonra taraftara da kaymaya başladı:))

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Bu takım yarın Azerbaycana gelsin en az arenadakı kadar taraftar olurdu , 10 kat daha fazla destek olurdu , yaşca büyükler kusuruma bakmasın ama kıymetini bilin allah aşkına şu takımın. Fenerbahce'de iyi şeyler uzun sürmez , kim bilir belki Obradovic'in son senesi bizde , kesin olarak gitmez diyen var mı ? 14cü kez f4'e kalan adam bir kez daha f4 yaptı diye çocuk gibi seviniyor , tutkunun olmadığı yerde durmama ihtimali daha fazla bunu hesaba katmak ona göre davranmak lazımdı, kalbini kırdık bir kere koçun gerisi hikaye.