Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860726 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hoca Zisis'e 17saniye kala yapılan hareket faul demiş. pozisyonu tekrar gösterdi mi tv
hakeme yükleniyordu o pozisyon için emirin dipte dardene yaptığına faul verip zizise birşey çalmadılar alıştık bunlara esas olan şut kullanmamış zizisi emirle değişmek gerekirdi ?
ve zizise orda neden top verilir ?
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
içim yanıyor ya

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Valla karaktersiz bi hakem 3 lüsü vardı sahada ..  İnce ince kıydılar standartları yoktu.  Bjelica nın yerinde başkası olsa diskalifiye falan olabilirdi.  Maçın bazı bölümlerinde ne yaptığını bilmeyen bir takım haline büründük ki zaten cezalandırdılar. Son oly i öne geçiren 3 lükte bogdanovic temas etmiş mi bilmiyorum salonda olmama rağmen göremedim ama büyük kayıp ve hata

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Buyuk buyuk konusmaktan vazgecmek lazim artik. Spanoulisi kucumsemek, oly i kucumsemek. Boyle cevap olur iste. Cok buyuk loseriz cok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üzülerek de olsa maalesef katılıyorum hemde sadece bir branşta değil, senelerdir her branşta final ya da büyük maç kazanamaz olduk. Bazen diyoruz ya hatta neden bu taraftar bu kadar fazla eleştiriyot bazı şeyleri diye. Ben bu sorunu da bu loser'lığa bağlıyorum. Senelerdir bu final fobisi mahvediyor bünyemizi maalesef. Hatta şöyle diyeyim, V-Span ne kadar winnersa bizde o kadar 'loser'ız, acı ama gerçek :(

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Arkadaslar, ne yalan soyleyeyim, bana da koydu bu maglubiyet.  Ama kendinizi uzmeyin.  Cok iyi yoldayiz.  Gecen sene, bir sene onceye gore; bu sene ise gecen seneye gore cok dhaa iyiyiz.  Hatta gecen seneki bir maca denk gelip, izlemistim bir iki hafta once.  Bu sene kaybetsek bile yapilan hareketler; giren ekstra sutlar vs. gercekten cok keyif veren bir takimimiz var.  Eger Final 8'e kalirsak, bir surpriz gelebilir.  Olmazsa da canlari sagolsun.  Ben bu yaz yapilacak son nokta atis transferlerle artik esas yukselis devrine girecegimizi dusunuyorum. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Valla karaktersiz bi hakem 3 lüsü vardı sahada ..  İnce ince kıydılar standartları yoktu.  Bjelica nın yerinde başkası olsa diskalifiye falan olabilirdi.  Maçın bazı bölümlerinde ne yaptığını bilmeyen bir takım haline büründük ki zaten cezalandırdılar. Son oly i öne geçiren 3 lükte bogdanovic temas etmiş mi bilmiyorum salonda olmama rağmen göremedim ama büyük kayıp ve hata

Son uclukte degmis.  Spanoulis tecrubesini konusturup, Bogdan'in toylugundan yararlanmis.  Ama hakem hususunda ben de ani seyi dusunuyorum.  Bjelica'ya yapilan tonla faul vardi, vermediler.  Keza, Hunter'in en az dortlemis olmasi lazimdi, ilk yarida.  Goudelock'in fast break'ini de faulle kestiler ama hakem calmadi.  Neyse, yapacak fazla bir sey yok.  Bazen aleyhe bazen de lehe hatalar oluyor. 

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
gou bogdan nemanja kısmende vesely ve emir. 1 ve 5 numara katkısı bu kadar az olup f4 hedefleyen bir takım gösterin.

hickmanı bilemiyorum ama ZORİÇ ihanet ediyor resmen.

İstese de istemese de koçun SEMİH e süre vermesi şu rotasyonda şart.

Lig içinde serhat ve melih den faydalanmaya çalışmalı.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Besim

• Üye
KONUŞ ABİ KONUŞ ADAMSIN

Desteklediğimi  belirtmek için büyük harflerle yazdım,yanlış anlaşılmasın.

Valla bir seyleri yazarken, kalp kirmak da istemiyorum ama bazen gercekten hak ve adalet duygularimi hunharca zedeleyen seyler okuyunca, tutamiyorum kendimi.  Abarttigim veya uzerine vurgu yaptigim noktalari da bilerek yapiyorum.  Bahsettigim haksizliklara karsi kontra atak diyelim :)

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Arkadaslar, ne yalan soyleyeyim, bana da koydu bu maglubiyet.  Ama kendinizi uzmeyin.  Cok iyi yoldayiz.  Gecen sene, bir sene onceye gore; bu sene ise gecen seneye gore cok dhaa iyiyiz.  Hatta gecen seneki bir maca denk gelip, izlemistim bir iki hafta once.  Bu sene kaybetsek bile yapilan hareketler; giren ekstra sutlar vs. gercekten cok keyif veren bir takimimiz var.  Eger Final 8'e kalirsak, bir surpriz gelebilir.  Olmazsa da canlari sagolsun.  Ben bu yaz yapilacak son nokta atis transferlerle artik esas yukselis devrine girecegimizi dusunuyorum.

Her kelimene noktasına, virgülüne katılıyorum abi. Bu takım geçmiş senelerde 40 sayı fark yerken yenilelim ama karakter koyalım diyenler bu sene karakterin ağa babasını ortaya koyan takıma, koça katlanamıyorlar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
gou bogdan nemanja kısmende vesely ve emir. 1 ve 5 numara katkısı bu kadar az olup f4 hedefleyen bir takım gösterin.

hickmanı bilemiyorum ama ZORİÇ ihanet ediyor resmen.

İstese de istemese de koçun SEMİH e süre vermesi şu rotasyonda şart.

Lig içinde serhat ve melih den faydalanmaya çalışmalı.

Bu sene yonetimdeki butce sikintilari nedeniyle Zoric'i gonderemedik.  Obur turlu cok daha farkli olurdu.  Yoneticilere de kizamiyorum zira elimde takimdaki finansal ve diger dengelere iliskin bir veri yok. 

Semih'ten ekstra bir katki aldik.  Hatta ilk yukselise gectigi zamandaki performansi ile bize kafi de gelirdi ama anladigim kadariyla savunmada adamina yetisemedigi anlarda actigi gediklere Hoca cok kiziyor. 
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 23:21:23 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
Valla ben takımın oynadığı oyundan ve verdiği mücadeleden memnunum. Ama f4 yapabileceğimize  bu sene inanmıyorum. f4 giden bir takımın 3 pivotu bu kadar az katkı vermemeli.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
loser yazanlara bir şey yazacam hoş olmayacak beğenmiyorsan tutma

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
loser yazanlara bir şey yazacam hoş olmayacak beğenmiyorsan tutma

Aynen. Boşuna da üzülmemiş olurlar. Tabi üzülüyorlarsa.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Seneye yabancılardan hickman , Zisis ve zoric bence kesinlikle bu takımda olmamalı ve yerlerine çok iyi bir oyun kurucu ve Combo guard ,Devin smith Tarzı bir 3 numara , Randolph yada derrick Brown ile birlikte sağlam bir 5 numara almalıyız
Xxx , Kenan , combo(hackett çok iyi olabilir)
Gou , Melih , Bogdan
Xx(moss,smith Tarzı) , emir , Serhat
Bjelica , Brown(Mitrovic) , vesely
Randolph(xx) , Oğuz , semih

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
takıma inanmak gerek ben inanıyorum mağlubiyetten sonra akbabalar çıkıyor anlamıyorum. 2 yılda mucize mi olacaktı,bu bir gelenektir o seviyelerde yıllarca kalacaksın o kulturun kulubune taraftarına sistemine işleyecek, adamlar uzun yıllarda bu seviyelerde, bu stresli maçları oynuyorlar, tecrubeleri çok büyük.Bu yüzden sabır gerekiyor.Winner oyuncu olmak başka bişey .Bizim winner oyuncuya, net oyucuya ihtiyacımız var.Bu takım nokta 1-2 transferle çok iyi yerlere gelir.Adamlarda 3 pg varken biz bir taneyi zor çıkartıyoruz sahaya
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 23:29:51 Gönderen: Jason Bourne »