Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850037 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
9 yabancı çok sayılırsa 5 yada 4 transferinden biri yeterli olur tercih te Vesely'nin kullanılacağı bölgeye bağlı

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Bu sene yonetimdeki butce sikintilari nedeniyle Zoric'i gonderemedik.  Obur turlu cok daha farkli olurdu.  Yoneticilere de kizamiyorum zira elimde takimdaki finansal ve diger dengelere iliskin bir veri yok. 

Semih'ten ekstra bir katki aldik.  Hatta ilk yukselise gectigi zamandaki performansi ile bize kafi de gelirdi ama anladigim kadariyla savunmada adamina yetisemedigi anlarda actigi gediklere Hoca cok kiziyor. 
zoriç meselesini biliyorum o yüzden koçu zor durumda bırakıyor toparlanmasını beklerken iyice kayıplarda.
Hal böyleyken Semih kalıyor geriye tepe zaafı malum ama 10 dkyı rahatlıkla bulmalı bence.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bu transferler öyle hayal de değil zoric ve Zisis zaten boşa çıkıyorlar gidebilirler Hickman'ı bilmiyorum . Yaz Döneminde bir çok iyi oyuncu Boşta olacak randolph kopponen Brown gibi vs  buy out ödemeyiz yada nba'den Calathes vs düşürebiliriz gherardininin varlığını da düşünürsek az maliyete bu kusursuza yakın takım kurulabilir

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bir de son olarak sunu soyleyeyim: Olympiakos bu sene izledigim en iyi savunmalardan birini yapti.  Bunu derken kast ettigim sey, yardimlasmalarinin muazzam olmasi.  Bugun attigimiz sayilari tekrar izleyin ve "ekmegimizi tastan cikarir" gibi nasil attigimizi gorun.  Burada bir parantez acip sunu da belirtmek lazim.  Bu sekilde muazzam savunma yapan bir takima karsi sanirim Goudelock, 35 kusur dakika oynayip, cok yipranmasina ragmen gayet iyi bir yuzde ile 23 sayi atti.  Cogu pozisyonda da ikili sikistirma geldi.  Buna ragmen hepsini eksiltip, sayiya bir sekilde gitmeyi bildi.  1 dakikadan fazla bir sure kalmisken (ve mac berabere iken), geri geri cikip attigi bir suta bakip, maci o verdi demek icin vicdani bir kenara birakmis olmak lazim.  O pozisyondan sonra Bogdan amatorce bir faul; Vesely amatorce bir top kaybi; ve yine Zisis cok basit bir top kaybi yapti...  Arz ederim...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
dun efesi hakemler dogradi diyenler ivkovici tum efeslileri ovenler bugun obradovice gouya afedersiniz de itin gotune sokuyor.standartiniz olsun biraz.taraftar misiniz dusman misiniz bi karar verin

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Biz akbabayiz biz Fenerbahce dusmaniyiz eyvallah. Su gs Kizilyildizi yendi ya deplamanda hic mi utanma arlanma yok! Cidden yaziklar olsun! Siz birilerinin askerleri olmaya devam edin ben bu iste yokum. Evet EL'nin gordugu en loser takimiz bu kadar basit.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Biz akbabayiz biz Fenerbahce dusmaniyiz eyvallah. Su gs Kizilyildizi yendi ya deplamanda hic mi utanma arlanma yok! Cidden yaziklar olsun! Siz birilerinin askerleri olmaya devam edin ben bu iste yokum. Evet EL'nin gordugu en loser takimiz bu kadar basit.
kızılyıldızla oly bir tutman çok manidar asıl sende ar yok hadi sana güle güle kendi formuna doğru yaylan

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
dun efesi hakemler dogradi diyenler ivkovici tum efeslileri ovenler bugun obradovice gouya afedersiniz de itin gotune sokuyor.standartiniz olsun biraz.taraftar misiniz dusman misiniz bi karar verin

İçimizdeki Efesseverler sadece başka bir şey değil.

Dünkü Efesin Cskaya oyununu öven tipler 2 hafta önce Gou ve koça sövüyordu yine.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7

Güldürdün.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Önceki sayfadaki mesajları okumadan yazdım bir önceki yazımı. Benim 'loser' durumundan kastım yada anladığım mana büyük maç ya da finallerde mental manada son top veya dakikaları iyi oynayamayıp genel olarak kaybetmek şeklinde. Zaten 'final ya da büyük maç fobisi' şeklinde de yazdım ki anlam karışıklığı olmuş heralde 'loser' kelimesiyle. Ben misal genelde hep kaybeden ya da fark yiyen takımlara loser demem aksine büyük camialarda, büyük hedeflerde mesela bence real madrid son yıllarda basketbolda bu manada 'loser' ya da benfica veya m.city futbol takımı. Maçta tribündeydim ve gerçekten çok zevk alarak, sonuna kadar savaşan bir takım izledim, savunmamızında son zamanlarda giderek iyileştiğini görmek de sevindirici. Geçen seneki takımdan çok daha iyiyiz ve ısrarla hep söylüyorum ki bu sene bir şekilde f8 yapacağız Allah'ın izniyle. Yanlış anlaşılmalara neden olduysam tekrar özür dilerim hepinizden.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
İçimizdeki Efesseverler sadece başka bir şey değil.

Dünkü Efesin Cskaya oyununu öven tipler 2 hafta önce Gou ve koça sövüyordu yine.
onlar yine bugun son topta gouya obradovice gecirirken barcelona deplasmanindaki son topta obradovicin bi yerlerine kadar yalayacaklardi.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Önceki sayfadaki mesajları okumadan yazdım bir önceki yazımı. Benim 'loser' durumundan kastım yada anladığım mana büyük maç ya da finallerde mental manada son top veya dakikaları iyi oynayamayıp genel olarak kaybetmek şeklinde. Zaten 'final ya da büyük maç fobisi' şeklinde de yazdım ki anlam karışıklığı olmuş heralde 'loser' kelimesiyle. Ben misal genelde hep kaybeden ya da fark yiyen takımlara loser demem aksine büyük camialarda, büyük hedeflerde mesela bence real madrid son yıllarda basketbolda bu manada 'loser' ya da benfica veya m.city futbol takımı. Maçta tribündeydim ve gerçekten çok zevk alarak, sonuna kadar savaşan bir takım izledim, savunmamızında son zamanlarda giderek iyileştiğini görmek de sevindirici. Geçen seneki takımdan çok daha iyiyiz ve ısrarla hep söylüyorum ki bu sene bir şekilde f8 yapacağız Allah'ın izniyle. Yanlış anlaşılmalara neden olduysam tekrar özür dilerim hepinizden.
dünyadaki bütün kupaları kaybetsek bile kimse bana loser dedirtemez takımıma

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bir de son olarak sunu soyleyeyim: Olympiakos bu sene izledigim en iyi savunmalardan birini yapti.  Bunu derken kast ettigim sey, yardimlasmalarinin muazzam olmasi.  Bugun attigimiz sayilari tekrar izleyin ve "ekmegimizi tastan cikarir" gibi nasil attigimizi gorun.  Burada bir parantez acip sunu da belirtmek lazim.  Bu sekilde muazzam savunma yapan bir takima karsi sanirim Goudelock, 35 kusur dakika oynayip, cok yipranmasina ragmen gayet iyi bir yuzde ile 23 sayi atti.  Cogu pozisyonda da ikili sikistirma geldi.  Buna ragmen hepsini eksiltip, sayiya bir sekilde gitmeyi bildi.  1 dakikadan fazla bir sure kalmisken (ve mac berabere iken), geri geri cikip attigi bir suta bakip, maci o verdi demek icin vicdani bir kenara birakmis olmak lazim.  O pozisyondan sonra Bogdan amatorce bir faul; Vesely amatorce bir top kaybi; ve yine Zisis cok basit bir top kaybi yapti...  Arz ederim...

Tamam eyvallah harbi çok iyi Takımlar ve harika savunma Yaptılar ama böyle bir koça ve iyi oyunculara sahipken neden bir B planımız yok ? Aaaa iyi savunma yapıyorlar hadi Bogdan Gou yada Bjelica oynasın zorlasın atana kadar devam mı diyeceğiz her maçta

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Şakamısın ya gece gece..kızılyıldız ı nasıl yenmişmiş..
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 23:46:45 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bizim takima looser duyen gisin kumda oynasin veya curling falan izlesin. Olynin cok iyi winner takim olmasi bizi looser kilmaz .