Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850037 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Arkadaş ikide bir looser demeyi bırak gece gece insanlıktan çıkartacaksın beni kimse looser diyemez benim sevdama.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Hem cska hem olimpiakos müthiş savunma yaptı aynı şekilde biz de müthiş savunma yaptık..önemli olan biz o deplasmanlsrda bu savunmayı yapabilecez mi ya da hakemler o sertliğe izin verecek mi??

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Artık dışarıdaki Milano ve malaga maçını mutlaka kazanmalıyız . Ve ben bu iki maçı ardından da içeride Laboral maçını zorlanmadan alacağımızı düşünüyorum hatta Efes deplasmanımdan da çok fazla korkmuyorum 3 maçlık belki de 4 maçlık bir galibiyet serisine hazır olun

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
onlar yine bugun son topta gouya obradovice gecirirken barcelona deplasmanindaki son topta obradovicin bi yerlerine kadar yalayacaklardi.

Aynen öyle.Tamam üzüldüm ettim şu takımın eksikleri var yine aynı şekilde maç kaybetmek üzücü de eleştiri diye bir şey yok.Anca başka takımlardan ilginç örnekler verilip onlar gereksiz övülür ya da kelle istenir.Ben dünkü maçtan sonra Efes Cskayı dağıttı hakemler olmasa <3 <3 diye gezenler gördüm bunlar Fenerli.Sanki bizim maçta hakemler iyiydi.

Takımı eleştirmek,kızmak normal de Olympiakosa son toplarda kaybediyoruz diye Obradovic gitsin rahatlığına ve büyüklüğüne eriştiysek helal olsun..

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Biz akbabayiz biz Fenerbahce dusmaniyiz eyvallah. Su gs Kizilyildizi yendi ya deplamanda hic mi utanma arlanma yok! Cidden yaziklar olsun! Siz birilerinin askerleri olmaya devam edin ben bu iste yokum. Evet EL'nin gordugu en loser takimiz bu kadar basit.
son 2 yılda kaç deplasman galibiyeti almış şu gs bana bir say bakalım. Kendi taraftarları bile beklemiyordu. Bizde fikstür kol gibi her hafta kritik her hafta kırılma maçı ve hep kazanmak zorundayız. Şu cska ve oli maçları deplasmanda olaydı herşey farklı olurdu.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Biz akbabayiz biz Fenerbahce dusmaniyiz eyvallah. Su gs Kizilyildizi yendi ya deplamanda hic mi utanma arlanma yok! Cidden yaziklar olsun! Siz birilerinin askerleri olmaya devam edin ben bu iste yokum. Evet EL'nin gordugu en loser takimiz bu kadar basit.
Kendi isteğinle ayrılırsan daha şık olur, hazır, madem yoksun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Ben bu takıma inanıyorum ve güveniyorum. Gecenin özetini Vesely yaptı ; Tough loss but let's keep our heads up. There is more to come
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bakın uyarıyorum loser falan yazmayın atılmak umrumda olmaz siz kimsiniz lan loser falan malmısınız

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Erginin kahraman Obradovicin hocalığının tartışılacagı bi haftasonu bizi bekliyo anlasılan. Ben fenerbahceliyim diyen herkesiñ şuan içi kan aglıyodur muhtemelen. Eski mesajlarda da yazılmış 30lu 40lı fark yiyen takım sonrası, mücadele etsinler yürek koysunlar yeter deniyodu. Sanırım kimse takımın parkeye yüregini mucadelesini koymadıgını soyleyemez.  Ama bu kadar yakıp yıkmaya takımı asagılamaya gerek var mı acaba. Bu takım bu koç bizi güzel günlere götürecek diye inanıyorum guveniyorum.cok bariz defolarımız yok mu, elbette var, ve belli bi seviyenin üzerinde de bunlar affedilmiyo. Ama son 1.5 yıldır surekli üstüne koyarak ilerliyoruz. Gerek sene sonu 2-3nokta transfer gerekse takım uyumunu arttırdıkça bi sistem oturttukca bu son dakikalardaki akıl tutulmalarını savunma zaaflarını hucum tercihlerini biz değil artık rakipler düşünüyo olacaktır, bu anları daha kuvvetli daha saglam daha rahat geceriz diye düşünüyorum. Bende bu maç sonunda koça da oyuncularada kızdım sinirlendim bayagı da uzuldum ama asla guvenimde eksilme yok bu ekibe.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Milan Malaga'da kazandı, gelecek haftaki maç daha da kritik hale geldi, bu yıl deplasmanlarda daha dengeli oynuyoruz. Bugünkü maç gerçekten çok üzücü, ama hem Milan hem de Malaga'da kazanmak gayet mümkün, ilk 2 olmasa da olur yeter ki top8 yapalım. Tahminlerim 9-5 bitirir 3.oluruz şeklinde.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ben bu takıma inanıyorum ve güveniyorum. Gecenin özetini Vesely yaptı ; Tough loss but let's keep our heads up. There is more to come
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Erginin kahraman Obradovicin hocalığının tartışılacagı bi haftasonu bizi bekliyo anlasılan. Ben fenerbahceliyim diyen herkesiñ şuan içi kan aglıyodur muhtemelen. Eski mesajlarda da yazılmış 30lu 40lı fark yiyen takım sonrası, mücadele etsinler yürek koysunlar yeter deniyodu. Sanırım kimse takımın parkeye yüregini mucadelesini koymadıgını soyleyemez.  Ama bu kadar yakıp yıkmaya takımı asagılamaya gerek var mı acaba. Bu takım bu koç bizi güzel günlere götürecek diye inanıyorum guveniyorum.cok bariz defolarımız yok mu, elbette var, ve belli bi seviyenin üzerinde de bunlar affedilmiyo. Ama son 1.5 yıldır surekli üstüne koyarak ilerliyoruz. Gerek sene sonu 2-3nokta transfer gerekse takım uyumunu arttırdıkça bi sistem oturttukca bu son dakikalardaki akıl tutulmalarını savunma zaaflarını hucum tercihlerini biz değil artık rakipler düşünüyo olacaktır, bu anları daha kuvvetli daha saglam daha rahat geceriz diye düşünüyorum. Bende bu maç sonunda koça da oyuncularada kızdım sinirlendim bayagı da uzuldum ama asla guvenimde eksilme yok bu ekibe.

Spaijhanın ikinci senesini Pianın senesini başarısızlıktan izlemeyen adamlar Obradovic isminden dolayı baskete dadanınca olan bu oluyor.O zamanlar da bu zamanları da takip eden insanlar genelde daha sabırlı oluyor,asıp kesengillerden olmuyor.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Mac sonu cok üzgündüm ama suan daha sakinnim ve benim için yıllardır beklediğim takım buydu. Yüreğini koydu savasti ama kıl payı kaybetti. Olsun helal olsun hepsine bana bu heyecanı yaşattılar. Ayrıca gou nun eleştirilmesini cidden anlayamıyorum ya bu adam baska takımda olsa ağzımızın suları akarak izliyorduk şimdi ya
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Spaijhanın ikinci senesini Pianın senesini başarısızlıktan izlemeyen adamlar Obradovic isminden dolayı baskete dadanınca olan bu oluyor.O zamanlar da bu zamanları da takip eden insanlar genelde daha sabırlı oluyor,asıp kesengillerden olmuyor.
basket oynamış bir insan olarak çok iyi anladığımı iddaa edemem hayatında topu eline almamış adamlar ulema olmuş

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Kendi isteğinle ayrılırsan daha şık olur, hazır, madem yoksun.

Yokum aynen! Mantigi olmayan bir seyi savunmakta ben yokum! Bu butce ile 2 senedir Top 16yi gecemeyen performansa ben yokum! Bundan onceki hicbir koca bu butce verilmedi. Bu butce 2 senedir verilmisken "siz Top 16da deplasman galibiyeti gordunuz mu ey Fenerbahceliler" lafini ben kabul etmiyorum bu kadar legal benim soyledigim. Bu degerli forumun (hakikaten degerli derken ironi yapmiyorum) yoneticisi arkadaslar benim hesabimi kapayabilirler. Cunku ben  "Kendi forumuma"(galatasaray) gidecegim.