Erginin kahraman Obradovicin hocalığının tartışılacagı bi haftasonu bizi bekliyo anlasılan. Ben fenerbahceliyim diyen herkesiñ şuan içi kan aglıyodur muhtemelen. Eski mesajlarda da yazılmış 30lu 40lı fark yiyen takım sonrası, mücadele etsinler yürek koysunlar yeter deniyodu. Sanırım kimse takımın parkeye yüregini mucadelesini koymadıgını soyleyemez. Ama bu kadar yakıp yıkmaya takımı asagılamaya gerek var mı acaba. Bu takım bu koç bizi güzel günlere götürecek diye inanıyorum guveniyorum.cok bariz defolarımız yok mu, elbette var, ve belli bi seviyenin üzerinde de bunlar affedilmiyo. Ama son 1.5 yıldır surekli üstüne koyarak ilerliyoruz. Gerek sene sonu 2-3nokta transfer gerekse takım uyumunu arttırdıkça bi sistem oturttukca bu son dakikalardaki akıl tutulmalarını savunma zaaflarını hucum tercihlerini biz değil artık rakipler düşünüyo olacaktır, bu anları daha kuvvetli daha saglam daha rahat geceriz diye düşünüyorum. Bende bu maç sonunda koça da oyuncularada kızdım sinirlendim bayagı da uzuldum ama asla guvenimde eksilme yok bu ekibe.