cska maçında Gou : 11/5 2 sayılık .. 6/3 3 sayılık... 17 top kullanmış.. hücum yüzdesi muazzam..
bogdan : 7/2 2 lik , 7/4 3lük ... 14 top bogdan kullanmış
bjelica : 4/2 2 lik .. 6/1 3 sayılık.. 10 top kullanmış..
cska da
weems ise 15/4 2lik kullanmış .. 8/1 3 sayılık kullanmış...
misal teo 8/2 ile 3 sayılık kullanmış ..
Novgorod maçında :
Gou : 15/8 2 sayılık kullanmış .. 2 /2 3 sayılık kullanmış 17 top kullanmış...
Bogdan : 7/4 2 sayılık 7/3 3 sayılık kullanış .. 14 top kullanmış
Olimpiacos maçında :
gou . 9/4 2 lik 11/5 3 sayılık .. 20 top kullanmış..
spo :4/0 2 sayılık 7/3 3 lük.. / 7/7 serbets atış. ) bunun 1 tanesi 3 sayılık atış sırasında oldu 2 tanesi 2 sayılık atış sırasında oldu. toplam 14 top da spo kullanmış..
bu mudur yani şimdi durum..
açık söyledim. benim için hayak kırıklığı denilebilecek tek bir nokta 2 iç saha maçı oynadığımız 3 maç sonucunda ( iç sahada kimler ile oynadığımız önemli değil ) aldığımız 1*2 lik sonuçtur. yani netice benim için üzüntü verici.
ama onun harici hiçbirşey benim için üzücü değil...
oyun anlamında savunma anlamında konuşuyorum. rotasyon zoriç mevzusu melih mevzusu filan dışında ...
bogdan ile gou hemen hemen aynı sayılarda şutları kullanıyorlar. bütün ihale gou ya kalıyor. bu haksızlık ..
ihale kimseye kalmasın. tek sorumlu hocadır...
ama bu takım işidir. alırken de takım alır verirken de takım verir.
salonda herkesin gördüğü bir şey var zaten istatistiklere de bir nevi yansımış 19-20 şut arası top atıyor potaya bu kesin
yaptığı asist 1-2
hiç arkadaşlarına bakmıyor oly maçını beraber izleyelim oğuzun en az 0 a karşı pozisyonu var vermiyor
yarı sahayı geçiyoruz direk eline alıyor en az 10 saniye dripling yapıyor 1 kişiye bile deymeden en az 10 hucum vardır
bu ise düzen iyi oyun ben tartışmaktan vazgeçiyorum
soruyorum kaçtane ikili oynadık onu geçtim zizis kaç top kullanmış ? bunuda geçtim kaçtane sırtı dönük oyun oynadık
kazansakta kaybetsek te benim fikrim değişmez gerçekten bir kişiye bağımlı bir oyun var ortada sıkıntı bu
sıkıntı gou yeteneksiz veya kötü yüzde ile hucum ediyor değil . sıkıntı kesinlikle düzen
kabul edilsin veya edilmesin sürekli birebirini zorluyor.