Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845884 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem alıntı yapamıyorum yine ne alaka ise

İşte rakibinin faul hakkının dolduğunu gördüğün kritik anlarda vücut vücuda teması zorlayıp yada penetre ederek faulle çizgiye gitmek lazım. Gou özelinde değil bu dediğim. Bir navarro, spanoulis, diamantidis gibi adamlar maç sonlarında bunu çok iyi yapıyorlar. Bizde ise tamamen dış şuta dayalı bir sistem var. Girdiği zaman dediğin gibi kralsın, girmezse iki de 0 yapıyorsun. Gou'nun bu kadar az çizgiye gitme nedeni de bundan bence.
Asıl sorun Zizis gibi gözüküyor. Maç boyu potaya bakmamasının izahı yok. Efes'te huertel uyum sağlamadı diyoruz da bizde de pek içi açıcı değil durum. Yanılmıyorsam ilk çeyrek 4 asisti vardı. maçı da 4 asistle bitirdi son maçta. O böyle devam ederse Ricky için 5 vakit dua edelim dönmesi için derim ben :)
normalde yapman lazım ya alıntı ...
avrupalı tecrübesi farklı birşey sanırım . ama gou şutuna inanışlmaz derecede güveniyor birde 3 lük atıp maçı tamamen bitirmek istedi bence. çünkü hem 0 3 lük hemde ondan 1 önceki pozisyonda 3 lük denemesinin tek sebebi budur.
Zisis konusunda haklısın daha çok şut kullanmalı ama herifinde şansına Cska Olim maçları denk geldi. Zisis e inanıyorum hücumda daha fazla sorumluluk alması gerekiyor.
zisis iyi oynasa dahi bizim Ricky ye çok ihtiyacımız var. heleki savunma dozajı bu seviyerele çıkmışken ricky bize çok elzem....
bakalım cuma günü oynamak isteyecek mi beyefendi...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Yine yapamıyorum. Metni 80 veya daha az karakterle girmeniz gerekir diyor. Anlamadım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
1-1 filan oynamıyorduk halen de oynamıyoruz......

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yine yapamıyorum. Metni 80 veya daha az karakterle girmeniz gerekir diyor. Anlamadım
ben ilgileneyim var bi gariplik

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
cska maçında Gou : 11/5 2 sayılık .. 6/3 3 sayılık... 17 top kullanmış.. hücum yüzdesi muazzam..
bogdan : 7/2 2 lik , 7/4 3lük ... 14 top bogdan kullanmış
bjelica : 4/2 2 lik .. 6/1 3 sayılık.. 10 top kullanmış..

cska da
weems ise 15/4 2lik kullanmış .. 8/1 3 sayılık  kullanmış...
misal teo 8/2 ile 3 sayılık kullanmış ..

Novgorod maçında :
Gou       : 15/8 2 sayılık kullanmış .. 2 /2 3 sayılık kullanmış  17 top kullanmış...
Bogdan  : 7/4 2 sayılık  7/3 3 sayılık  kullanış ..  14 top kullanmış 

Olimpiacos maçında :
gou . 9/4 2 lik 11/5 3 sayılık .. 20 top kullanmış..
spo :4/0 2 sayılık 7/3 3 lük.. / 7/7 serbets atış. ) bunun 1 tanesi 3 sayılık atış sırasında oldu 2 tanesi 2 sayılık atış sırasında oldu. toplam 14 top da spo kullanmış..

bu mudur yani şimdi durum..

açık söyledim. benim için hayak kırıklığı denilebilecek tek bir nokta 2 iç saha maçı oynadığımız 3 maç sonucunda ( iç sahada kimler ile oynadığımız önemli değil ) aldığımız 1*2 lik sonuçtur. yani netice benim için üzüntü verici.
ama onun harici hiçbirşey benim için üzücü değil...
oyun anlamında savunma anlamında konuşuyorum. rotasyon zoriç mevzusu melih mevzusu filan dışında ...

bogdan ile gou hemen hemen aynı sayılarda şutları kullanıyorlar. bütün ihale gou ya kalıyor. bu haksızlık ..
ihale kimseye kalmasın. tek sorumlu hocadır...
ama bu takım işidir. alırken de takım alır verirken de takım verir.

salonda herkesin gördüğü bir şey var zaten istatistiklere de bir nevi yansımış  19-20 şut arası top atıyor potaya  bu kesin
yaptığı asist 1-2
hiç arkadaşlarına bakmıyor oly maçını beraber izleyelim oğuzun en az  0 a karşı pozisyonu var vermiyor
yarı sahayı geçiyoruz direk eline alıyor en az 10 saniye dripling yapıyor 1 kişiye bile deymeden en az 10 hucum vardır
bu ise düzen iyi oyun ben tartışmaktan vazgeçiyorum

soruyorum kaçtane ikili oynadık onu geçtim zizis kaç top kullanmış ? bunuda geçtim kaçtane sırtı dönük oyun oynadık

kazansakta kaybetsek te benim fikrim değişmez gerçekten bir kişiye bağımlı bir oyun var ortada sıkıntı bu

sıkıntı gou yeteneksiz veya kötü yüzde ile hucum ediyor değil . sıkıntı kesinlikle düzen

kabul edilsin veya edilmesin sürekli birebirini zorluyor.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
Arkadaşlar merhaba,

Maçın tamamını  sakin kafayla tekrardan izledim. Takım gerçekten çok iyi bir savunma yapmış ve oyun oynamış. Bir defa bu oyuna bu mücadeleye kepazelik demek rezillik demek cidden çok ayıp. Takım sadece 2 çok kritik hata yapmış  son bölümde ve son 45 snde maçı vermiş. Tabiki kim ister kaybetmeyi ama bu oyun bu hırs bu mücadele değil bu kadar kötü niyetli eleştiriyi sadece alkışı hakediyor. Tabiki eleştirlcek yanlarımız çok var ama bu takım ne kepaze ne rezil ne loser damgalarını haketmiyor. Gou'da gereksiz eleştrilerden nasini almış. Adam daha ne yapsın diorum. Bana göre tek hatası 68-68 iken herkesin çok eleştirdiği adamını geçtikten sonra geri gelip 3 lük atması değil (o pozsyonda tamamen kendine güvenmiştir ve 3 lük denemiştir ve  bu onun hakkıdır o seçime karışmamalıyız), ondan bir pozisyon önce çok acele bir atışla boş değilken 3 lük atıp kaçırmasıdır. Ben inanıyorum ki bu savunma ivmesiyle devam edersek bu gruptan 4. çıksak bile Real'i eleyebilecek şansımız olacaktır.

Gou'da gereksiz eleştrilerden nasini almış demek gerçekten garip

dikkatli gözle izlediysen bir hucum önce 1 kişinin eline değmeden kaldırdı üçlüğü attı olmadı döndü pota ile karşı karşıya geri döndü üçlük attı
yok böyle bişey

sorun yenilmek veya yenmek değil sorun düzen

1 kişiye verip beklemek . yarı sahayı geçtikten sonra bakıyoruz

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
cska maçında Gou : 11/5 2 sayılık .. 6/3 3 sayılık... 17 top kullanmış.. hücum yüzdesi muazzam..
bogdan : 7/2 2 lik , 7/4 3lük ... 14 top bogdan kullanmış
bjelica : 4/2 2 lik .. 6/1 3 sayılık.. 10 top kullanmış..

cska da
weems ise 15/4 2lik kullanmış .. 8/1 3 sayılık  kullanmış...
misal teo 8/2 ile 3 sayılık kullanmış ..

Novgorod maçında :
Gou       : 15/8 2 sayılık kullanmış .. 2 /2 3 sayılık kullanmış  17 top kullanmış...
Bogdan  : 7/4 2 sayılık  7/3 3 sayılık  kullanış ..  14 top kullanmış 

Olimpiacos maçında :
gou . 9/4 2 lik 11/5 3 sayılık .. 20 top kullanmış..
spo :4/0 2 sayılık 7/3 3 lük.. / 7/7 serbets atış. ) bunun 1 tanesi 3 sayılık atış sırasında oldu 2 tanesi 2 sayılık atış sırasında oldu. toplam 14 top da spo kullanmış..

bu mudur yani şimdi durum..

açık söyledim. benim için hayak kırıklığı denilebilecek tek bir nokta 2 iç saha maçı oynadığımız 3 maç sonucunda ( iç sahada kimler ile oynadığımız önemli değil ) aldığımız 1*2 lik sonuçtur. yani netice benim için üzüntü verici.
ama onun harici hiçbirşey benim için üzücü değil...
oyun anlamında savunma anlamında konuşuyorum. rotasyon zoriç mevzusu melih mevzusu filan dışında ...

bogdan ile gou hemen hemen aynı sayılarda şutları kullanıyorlar. bütün ihale gou ya kalıyor. bu haksızlık ..
ihale kimseye kalmasın. tek sorumlu hocadır...
ama bu takım işidir. alırken de takım alır verirken de takım verir.

derdimi tam olarak anlatamıyorum

teo spanoulis ile karşılaştırarak söylüyorum

zaten bu arkadaşlar gou nun yarısı kadar potaya top atıyor

ama önce şutu değil arkadaşlarını düşünüyorlar en olmadı kaldırıp atıyorlar bakmak lazım 1 kişiye bile değmeden gou nun attığı şut sayısı ile spanoulis teodosicin kaçtır

zizis e hucumda hiç şans vermiyor alıyor topu sonuna kadar zorluyor ister 1-1 diyelim ister demiyelim

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara

dikkatli gözle izlediysen bir hucum önce 1 kişinin eline değmeden kaldırdı üçlüğü attı olmadı döndü pota ile karşı karşıya geri döndü üçlük attı
yok böyle bişey

Yazmayayım yazmayayım diyordum da yine dayanamayacağım galiba.:D
Gou'yla ilgili sıkıntı gibi görülen şey Gou ile alakalı değil aslında.
Böyle özel bir skorer/yaratıcınız varsa setlerin çoğunlukla onun üzerinden dönmesi doğaldır.
Yalnız bir şeyde katılıyorum size o da şu ki: bazen takım Gou'ya fazla güvendiği için Gou topu aldığında oldukları yerde bekliyorlar. Halbuki topsuz oyun alan açmada çok önemlidir. Alan açılmadığında da arada Gou da saçmalayabiliyor. Burda da suç Gou'da değil, hareketsiz kalıp tembelliği seçen diğer oyunculardadır.

Özetle: İlk turda çok iyiydi önemli olan Top16 dendi. Burda da skorer yönünden hiç geri adım atmadı. Gou'dan çok memnunum. Lütfen kıymetini bilelim gerçekten özel adam.:)

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Cem hocam 2. lik için son şansımız desem kızmazsın değil mi ?

Gerçekten eğer hedef ilk 2 de bitirmek ise bu Milano maçını yüzde yüz kazanmamız gerekiyor.

Yok top 8 yapsak yeterli dersek o zaman Milano maçı için kesin kazanmamız gereken maç olarak görmememiz lazım...
ilk 2 de bitirmenin bizi F4 taşıma garantisi yok bence hedef top8 e kalmak olmalı fazla beklenti içerisine girme de üstümüze yok. Nisanda kimle eşleşiriz performans durumları ne olur bilinmez.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir

yok böyle bişey

Aynen çok dikkatli bir şekilde durdurup geri ala ala izledim. Gou'ya haksızlık ediyoruz. Eğer sen Gou isen takımın şutörüysen yıldız oyuncusuysan sorumluluk alacak ve o topu atacaksın. Evet benimde dediğim gibi son toptan önceki topta acele etti ve attı, beklemeliydi süreye oynamalıydı ama o ana kadar 9 da 5 gibi çok iyi yüzde ile 3'lük atmış adam kendine güvendiyse kaldırıp atacak. Bu maçta kaçırdı ama eminim ki çok daha önemli bir final maçında yine atacak ve kaçırmayacak , o zamanda biz kendisini omuzlarda taşıyacağız.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Arkadaşlar merhaba,

Maçın tamamını  sakin kafayla tekrardan izledim. Takım gerçekten çok iyi bir savunma yapmış ve oyun oynamış. Bir defa bu oyuna bu mücadeleye kepazelik demek rezillik demek cidden çok ayıp. Takım sadece 2 çok kritik hata yapmış  son bölümde ve son 45 snde maçı vermiş. Tabiki kim ister kaybetmeyi ama bu oyun bu hırs bu mücadele değil bu kadar kötü niyetli eleştiriyi sadece alkışı hakediyor. Tabiki eleştirlcek yanlarımız çok var ama bu takım ne kepaze ne rezil ne loser damgalarını haketmiyor. Gou'da gereksiz eleştrilerden nasini almış. Adam daha ne yapsın diorum. Bana göre tek hatası 68-68 iken herkesin çok eleştirdiği adamını geçtikten sonra geri gelip 3 lük atması değil (o pozsyonda tamamen kendine güvenmiştir ve 3 lük denemiştir ve  bu onun hakkıdır o seçime karışmamalıyız), ondan bir pozisyon önce çok acele bir atışla boş değilken 3 lük atıp kaçırmasıdır. Ben inanıyorum ki bu savunma ivmesiyle devam edersek bu gruptan 4. çıksak bile Real'i eleyebilecek şansımız olacaktır.
Ya ben anlayamıyorum ya bende bir sorun var yada arkadaşlar başka bir dünyada yaşıyor.Yazdıklarınına ek olarak bu seviyelerde oynamak alışkanlık ister, gelenek ister, önemli anlarda ufak detaylarda büyük oynamak ve tecrube ister.Adamlar yıllardır bu seviyelerde oynuyorlar.Spanolis 3'lük atarken elini Bogdan'ın eline kilitliyor yani başka bir tecrubeleri var zaman gerek o seviyeleri çok oynamak gerek.İçim yandı maçta ama doğru yoldayız acı çekmek zorundayız .Akbabaları boşverin.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
Aynen çok dikkatli bir şekilde durdurup geri ala ala izledim. Gou'ya haksızlık ediyoruz. Eğer sen Gou isen takımın şutörüysen yıldız oyuncusuysan sorumluluk alacak ve o topu atacaksın. Evet benimde dediğim gibi son toptan önceki topta acele etti ve attı, beklemeliydi süreye oynamalıydı ama o ana kadar 9 da 5 gibi çok iyi yüzde ile 3'lük atmış adam kendine güvendiyse kaldırıp atacak. Bu maçta kaçırdı ama eminim ki çok daha önemli bir final maçında yine atacak ve kaçırmayacak , o zamanda biz kendisini omuzlarda taşıyacağız.

Bir önceki maçta attı olmadı

bu maçta bir pozisyon önce attı yine olmadı

iyi skorer diye tüm maç sonu toplarını gou nun mu atması lazım ?

ayrıca gou bu kadar faydalı ise neden -11 çıkıyor ?

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
Son iki mesaj çok yanlış bir düşünce;bana göre tabii
son iki senedir top 16 bu grup düzeninde oynanıyor
son iki senenin şampiyonlarını hatırlayın veya hatırlamıyorsanız bir bakın iç sahadaki maçlarına
özellikle maccabi nin real ve cska ya karşı 4 te 0 yapmış olduğunu yazayım
bir önceki sene de oly 7 de 4 iç saha
eğer bu rezillik ve kepazelikle hadi f4 olsun ben yapmaya varım
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 16:59:29 Gönderen: Leggenda di Trieste »

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
ya ben anlatamıyorum, ya sizler anlamıyorsunuz dicem ama ben anlatıyorum, anlamayan anlamıyor.

cska ve olympiacos'a karşı 0/4 ile bu gruptan çıkmak rezillik ve kepazeliktir diyorum.

iç sahada 2 maçı da verdik.
muhtemelen deplasmanda da maç alamayız.
hedef maçlarda 0/4 ile gruptan çıkarız...
rezillik ve kepazelik olan durum budur...
olympiacos ve cska'ya son dakikalarda kaybetmek değil.

umut'un manipülasyonuna geldim yine, söylemek istediğim noktadan saptık biraz.
tekrar edeyim.
rezillik ve kepazelik olan şey cska ve olympiacos'a karşı 0/4 ile gruptan çıkmaktır.
konuyla ilgili ilk mesajımda gayet net izah ettim olayı...
her şey açık...

edit: dur daha diğer 2 maçı da kaybetmedik diyen haklıdır.
deplasmanda 1 maç kazanabilirsek durumu biraz toparlarız.
kazanamazsak sıkıntı...

Peki bu takım cska ve oly'ye karşı 0/4 ile 3. veya 4. olarak gruptan çıkarsa ve f8'de de rakibini yenip f4 yaparsa ki altinciadam.com daki yazında takımın bunu yapabileceğini buna inandığını söylüyorsun (aynı zamanda gecen sezon maccabinin yaptığı gibi), f4 yapan kepaze ve rezil bir takımın olacak bu sencede çok büyük bir çelişki değilmi...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
İskender;

Gidip 6. adama da yazsana rezillik kepazelik diye? Orada neden doğru düzgün üslupla yazıyorsun? Şu laf sokma işinden de vazgeç artık, manipülasyon falan. Ben kimim ki manipüle edeyim? Takıma hakaret etmeyin diyorum yahu, daha ne yazayım? Bu takım ne olursa olsun hakaret edilmeyi hak etmiyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!