Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859472 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Zamanı değil ama Malaga deplasmanı tam Gou nun maçı olabilecek maç.. adamların en iyi savunucuları 3-4-5 numara da.. kısa savunmaları rezalet seviyede..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu takımın ölüsü top 8 yapar... Helal olsun aslanlarım... Mükemmel bir galibiyet oldu... İşte böyle oynayın canımı yiyin... Tekrar diyorum çok çok üst düzey takımımız var... Bu takımın kıymetini bilip hedef küçültmenin anlamı yok... Bu takımdaki tüm oyuncuların maç sırası gözünü bağla yine top 8 yaparlar...

Hedefimiz final four... Bu sene Allahın izniyle Cem hocam ugurlu gelicek gidicek maçlara Madrid e takımı destekleyecek.. ( Ugursuz gelirseniz dönmeyin yurda ) :) :)

Tebrikler Fenerbahcem....

Bu arada ESPN'DE SEYRETTİM MAÇI. yorumcular özetle şunları söylediler: "Fenerbahçe bu yıl final Four için en büyük 4 adaydan biri. CSKA ve Olimpiakos'a karşı çok şanssız şekilde kaybettiler. Gün geçtükçe daha iyi ve takım oyunu oynuyorlar. Bugün herkes skora katkıda bulundu. Avrupa'da heryerde yenemeyecekleri takım yok"

Valla bence onceki maclardan daha iyi oynadigimizi dusunmuyorum.  Ayni oyunun cok daha iyisini onceki maclarda da ortaya koyduk. 

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bogdan 2/7 üçlük attı ama 8 asist muazzam. Zisis Oly maçından çok iyi dersler çıkarmış ya da koçun gazabına uğramış ama her ne olmuşsa potaya bakması çok iyi. Yüzdeli attı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Beyler, CEM AGRAK gelmeden soyle bir 5-10 sayfa daha kasmamiz lazim en az.  Yoksa, "yenildigimiz maclarda destan gibi yaziyorsunuz, kazanilan macta sesiniz cikmiyor" diye sikayet edebilir. 

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Devre arası Nemanja maça giremedi onsuz kazanmamız zor dedim. Adam double-double yaptı.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Müthiş bir deplasman galibiyeti oldu. Maçın başında kopup gidemezsiniz biz burdayız mesajını iyi verdik özellikle bjelicanın içeri yüklenişi mesajın dibi oldu :) Oğuz zaten bam bam boyalı alanda maden buldu,ayrı bir tebrik. emir takımı güzel yönlendirdi oynadığı dakikalarda saha görüşü muazzam. Zisis yaptığı gereksiz fauller dışında çok iyiydi. Bogdonovic son anlarda korkmayışı potaya devrilişi muazzam. Vesely öpüyorum kardeş.. vesely adamdır :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Skor önemli. bir maçta 39 dk iyi oyna son saniye yenil. Kimse hatırlamaz. Ama 39 dk kötü oyna son topla rakibini yen herkes hatırlar.. Skor skor skor....

Valla bana göre en büyük transfer Zisis... Bu hamleyi yapmasak yine küfürler ederdik Kenan ' a :) :)

Oyle de kime karsi kaybettigine de biraz bakmak lazim.  Dedigim gibi biz CSKA ve Oly maclarinda da ayni, hatta daha iyi bir oyunu ortaya koyduk.  Belki gunluk perspektiften bakinca kimse hatirlamasa da, o maclarda oynanan oyunlar gelecege dair ciddi ipuclari tasiyor. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Beyler, CEM AGRAK gelmeden soyle bir 5-10 sayfa daha kasmamiz lazim en az.  Yoksa, "yenildigimiz maclarda destan gibi yaziyorsunuz, kazanilan macta sesiniz cikmiyor" diye sikayet edebilir. 
geldim lan.....
yok laf etmem artık kim ne şekilde istiyorsa o şekilde yazsın..
forum olarak '' ölü ozanlar derneği '' gibi olduk . ben de bu durumdan hoşnut değilim...
takıma kimseye hakaret olmasın harici devam..
ben yine maç izlemedim :)
deplasman maçı izlememeye devam ...

deplasman galibiyeti almak çok ama çok önemli ..lütfen küçümsemeyelim

Çevrimdışı afat

Skor önemli. bir maçta 39 dk iyi oyna son saniye yenil. Kimse hatırlamaz. Ama 39 dk kötü oyna son topla rakibini yen herkes hatırlar.. Skor skor skor....

Valla bana göre en büyük transfer Zisis... Bu hamleyi yapmasak yine küfürler ederdik Kenan ' a :) :)
Kenanin oynadigi dakilarda hep tikandik. Yine. Ragip abi yazmisti twitterda oguz vesely gou kenan emir besiydi sanirim bu besle oynarken tek atici GOUydu.buda bizi sikintiya sokmustu hoca da bazen yanlis besleri oyuna suruyor.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
gou ve kenan dısında girip de faydalı olmayan adam olmadı gibi.
Gou üzerindeki savunma da cok iyiydi lakin daha efektif oynayabilirdi
2. yarıdaki savunma gayreti de yerindeydi.

vesely macın adamı, cok net
Bogdan da cıkardı masaya vurdu gibi :D

icerde kaybedilen 2 macı da telafi etmiş olduk. Haftaya kazanırsak diger grubunun 2.sini bekleyebiliriz.

Haftaya kazandıgımızı varsayarsak, burdan cıkamamak cok zor olur

semih girdigi dakikalarda, takım yine  ivme yakaladı. Rastlantı olamaz
Ben olsam zorice verdigim sürelerin hepsini semihe veririm :)
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 00:46:15 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

(EREN)

• Ziyaretçi
Geçen sene bu şekilde gittiğimiz Malaga deplasmanında fark yiyip bir daha kendimize gelememiştik. Bu da aynı öneme sahip maçtı galip geldik. Bu sene de belli kriz dönemlerine girmemize rağmen dağılmıyoruz. Bu bence iyiye işaret.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
deplasman galibiyeti almak çok ama çok önemli ..lütfen küçümsemeyelim

Geçen sene Top16'da Efes dışında deplasman galibiyetimiz yoktu .

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
bugün beni en çok sevindiren Semih ve Emir'in katkısı oldu

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bjelica 14 atip +/- 5.
Goudelock 8 atip +/- 6.

Sayin @Cem Ağrak, analizimi nasil buldunuz?

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
maçın basından sonuna kadar kazanacagımızı hissettirdik. daha da iyi olacagız.

bu arada hickmana ne oldu yahu? ne zaman dönecek bu adam