Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845884 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Valla cok güzel galibiyet oldu ya rahatladık böylece. Haftaya malagayı da yenelim de bi ohhh çekelim bari
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
takımı tebrik ediyorum lakin son iki haftadır oynanan oyundanda daha iyi oynadığımızı düşünmüyorum geçen hafta takımı itin gözüne sokanlar şimdi takıma methiyeler düzüyolar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sayin @Cem Ağrak, analizimi nasil buldunuz?

takıntılarımızdan kurtulup takım olarak düşünmeye çağırıyorum herkesi..
gou hiçbirşey yapmasa yaptığı '' spacing '' yeter.. diyerek sıvıyorum kendisini...

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Milano dirençliydi bugün yoksa maç 3. hatta 2. periyotta kopup giderdi.

İlk yarı savunmamız çok iyi değildi ama 2.yarı toparladık.

Şut dağılımımız da iyiydi top paylaşıldı,

Oğuzdan çok iyi katkı aldık aslında fundamental olarak avrupanın en iyi pivotu olabilir ama mental olarak zayıf kalıyor, dağılmaya müsait bir yapısı var yoğun atmosferlerde. Keşke her maç kendisinden böyle katkı alabilsek.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
takıntılarımızdan kurtulup takım olarak düşünmeye çağırıyorum herkesi..
gou hiçbirşey yapmasa yaptığı '' spacing '' yeter.. diyerek sıvıyorum kendisini...

Haha.  Amacim, nacizane, gecen hafta Lojeski ve Goudelock'in +/- degerlerine bakip, oyuncumuza tas atan yorumlarin isabetsizligine dikkat cekmekti.  Gordugunuz uzere, Goudelock'in +/-'si bu macta daha yuksek ama bunun neden her zaman isabetli olmadigini gorduk. 

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Emir 2 sayı daha atarsa 1000 sayıya ulaşacakmış Euroleague'de .

Emir'in 1000. sayıya ulaştı bu maçta .

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
takımı tebrik ediyorum lakin son iki haftadır oynanan oyundanda daha iyi oynadığımızı düşünmüyorum geçen hafta takımı itin gözüne sokanlar şimdi takıma methiyeler düzüyolar

Hedefi tam 12'den vurdun, tebrik ederim :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
4 maç itibari ile oynadığımız oyun yaptığımız savunmanın karşılığı kesinlikle 2*2 değildir ama olsun yine de .. savaşmaya devam etmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
4 maç itibari ile oynadığımız oyun yaptığımız savunmanın karşılığı kesinlikle 2*2 değildir ama olsun yine de .. savaşmaya devam etmemiz gerekiyor.

abi euroleague elit takımlar seviyesindeyiz, içerde kaybettiğimiz iki rakibe karşı deplasmanda galip gelebiliriz. ve o içerde kaybettiğimiz iki rakipte bizim gibi elit takımlardan. o yuzden onlara yenilmemiz cok buyuk surpriz değil.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi euroleague elit takımlar seviyesindeyiz, içerde kaybettiğimiz iki rakibe karşı deplasmanda galip gelebiliriz. ve o içerde kaybettiğimiz iki rakipte bizim gibi elit takımlardan. o yuzden onlara yenilmemiz cok buyuk surpriz değil.
haklısın ama yine de işte bu tarz maçları kazanabilmeyi başardığımız zaman hepimizin istediği '' elit '' takım oluruz.
oynanılan oyun ve savunma kesinlikle'' elit seviyede'' .. bir anda olmuyor bu işler. azıcık daha sabıra ihityac var

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Hedefi tam 12'den vurdun, tebrik ederim :)
teşekkür ederim ama geçen hafta o basketbol ulemalarının yorumlarını görmek beni kaybetmekten daha fazla üzdü taraftar bu kadar bilinçsiz olmamalı olucaksada sezonun bitmesini beklemeli beklemiyorsada bırakıp gitmeli
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 00:59:31 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Fbtv de maçın tekrarı başladı. Benim gibi izleyemeyenler için yada tekrar izlemek isteyenler için duyurulur :))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Totemden dolayı maçı izlemedim şimdi tekrarını izliyeceğim merak ediyorum açıkçası ama biz yenelim hep ben arkadan izlemeye razıyım :)
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradoviç reisin maç sonu açıklamaları
''"We played Milan a week after they played a great game in Malaga, and we understood that the most important thing was to play well on defense. We reacted well to the worst moments. We're trying to improve our game in the clutch moments, and after losing two games with CSKA and Olympiacos, finally we played better."''

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Veysel kardeşim de konuşmuş
''"I'm happy for the win. It's an important one, coming on the road. We're 2-2 now. We played hard from the beginning. We didn't lose our concentration. I try to do my job, just to play hard and get to the open positions, follow the pick-and-roll. That's what I do and today my teammates found me."''