Cem Ağrak bu pota altı taraftar olayını açarmısın kaybetmemizi bekliyorlar galiba gfb'liler mi ? Ve genel salonun havası kötümüydü taraftar açısından ?
Hevesiniz kursağınızda kalacak belki ama onlar anadolu gfbli. Bilmiyorsanız ufak bir bilgi vereyim , kendileri her hafta aziz'in verdiği bedava biletlerle maçlara gelen güruh.
Bu arada ne kadar nefret etsekte futbol taraftarı basketbolu bilmiyor , doğru destek sağlayamaz tezini, Galatasaray Abdi İpekçide oynadığı son maçta ,hatta önem derecesi yüksek her maçta nasıl çürüttü gördünüz. 40 dakika boyunca ayakta ,sürekli oyunun içinde bir taraftar vardı. Tribün deyince illa arabesk besteler gelmesin aklınıza . Abdi İpekçinin ekmeğini yiyorlar tabi.
Tek isteğim onlara da , bizim gibi yeni salon yapılması yoksa çok zor deplasman İpekçi deplasmanı.
Bir de Goudelock üzerine yapılan eleştirileri artık komik buluyorum. Sanki insanlar artık, (bu forumda birini kast etmiyorum) bakın ben takımın en skorer oyuncusunu hep eleştiriyorum. Basketboldan çok iyi anlarım imajı yaratmak adına adama sarmış durumdalar. Goudelock benim Fenerbahçede canlı izlediğim hücum anlamında en yetenekli adam. Hatta geçen seneden daha iyi durumda olmamızın başlıca nedenlerinden bir tanesi. Geçen sene, " acil durumda camı kırınız" diye başvuracağımız bir oyuncumuz yoktu ve hücumda tıkandığımız zaman rakip seri yakalayıp gidiyordu. Bu sene ise Goudelock sayesinde bu duruma çok daha az düşüyoruz. Ayrıca yıldız olmasına rağmen egolu bencil bir karakter de değil. Sürekli kendini oyununun üstüne koymaya çalışan bir oyuncu.
En basitinden ,Top 16da 18.7 sayı ortalaması yakalayan bir oyuncu kıymetli bir oyuncudur. Günün birinde adamı gönderip yerine, iyi savunma yapıyor diye hücum gücü kısıtlı bir eski Yugoslav ile oynamak zorunda kalırsak daha çok anlarsınız kıymetini.