Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849307 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3945 : 07 Şubat 2015, 15:29:38 »
ahanda buraya yazıyorum biz deplanmanda CSKA ve Oly maclarından 1ini kesin ve kesin kazanacağız!!!! haa 2sinide kazansak süper olur ama 1ini kesin ve kesin alacağızz!!!
Bende Cska deplasmanında şu şartlar gerçekleşirse kazanırız diye düşünüyordum ; 1. Cska deplasmanda olympiacos yenerse 2. Biz deplasmanda Efes yenersek  . Cska yı namağlup olmasını verdiği rehavetle ninzhy gibi zorlayıp son hamleyi yaparız diyordum ama şimdi Cska grup birinciliği için artık maçlarına iki katı motivasyonla çıkacaktır. Bunlara rağmen yaparsak bir sürpriz bu Cska deplasmanı olur, olympiacos deplasmanına ihtimal vermiyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem Ağrak bu pota altı taraftar olayını açarmısın kaybetmemizi bekliyorlar galiba gfb'liler mi ? Ve genel salonun havası kötümüydü taraftar açısından ?
onlar anadolu gfb.
kaybetmeyi istiyorlar iflan gibi durum kesinlikle olmaz olamaz. oraya gelen herkes takımın galip gelmesini istiyor tabiki...
de sorun bence nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.
buradaki birçok dost twitterdaki birçok dost içinde yazdıklarım geçerlidir. isteyen bana istediği tepki verebilir arzu eden küfür etsin sorun değil.
hani Abdi ipekçi vs oraları özlüyoruz ya , takıma etkisi çok iyi olduğu için filan değil kendimizi tatmin etmek için istiyoruz veya istiyorlar.
çünkü hem Malaga maçını izlerken '' işte tarafatar dediğin böyle olur diyip '' sonra ipekçi de laylaylom diye bağıralım diyorsak orda bi çelişki var demektir.
bizim bu ikisinin ortasını bulmamız lazım..
bence..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ya umut saçmalama..
sen geldin ve top 16 daki ilk iç saha maçımızı aldık :)
kötü oynarkende kazanmak önemli diyip sevinelim..
Hakan YAman denilen yeşil gözlüye de bi açıdan katılıyorum.
şimdi bu maçı 20 ye yatırıp kazansaydık Efes maçına götler biraz havalanmış gidebilirdik.
şimdi yere daha çok yakın halde gideceğiz.
40 sayı fark yemezsek iyidir :)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
şu tribün muhabbetine "elit" bakış açımla dahil olacağım.

Ne yazık ki bu durum Türkiye'deki eğitim ortamıyla doğru orantılı. Hangi spor müsabakasına giderseniz gidin,başta futbol olmak üzere tüm branşlarda bir maç nasıl izlenir,ne yapılır bilmeyen, kendini "tribüncü" atfeden insanlar olacaktır. Tenis gibi sporda meşale yapan bir milletten bahsediyoruz. Kimse bence tribünde "pembe" bir ortam beklemesin. Canımızı sıkmaya gerek yok.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Maçı kazanmamızı sağlayan faktör, son Laboral hücumunda Kemal'in sürekli yanında taşıdığı bıçak ile Cem Ağrak'ı salondan kovalaması olmuştur.

Şaka bir yana bizim takımın şöyle kötü bir huyu var. Rakibe göre oynamak gibi...Yani CSKA ve Oly ve hatta Malaga gibi takımlara karşı maksimum savunma yaparken, savunma ile ilgisi olmayan takımlara karşı da aynı tarz oynuyor, Bayern Münih, milano ve  Laboral maçları..Şu işi standarta oturtsak zaten sorun kalmayacak. Minik bir kalp krizine sebep olduysa da müthiş bir galibiyet aldık ve ilk 4 için yolu temizledik bence...Artık 3 maçta en az iki galibiyet alıp ilk iki şansını zorlamalıyız...

Tamamiyle aynı kanaatteyim. Bence top8e kalabilecek takımlar arasında böyle iki takım var. Biri maccabi biri de biziz. Maccabi'nin de sağı solu belli olmuyor bana göre. Bizim taraftarın da anlayamadığı noktalardan biri bu. (Ekşideki yorumlara göre söylüyorum) Tutup da f4 oynayamaz diyemezsin bir maça göre ama f4 oynar da diyemezsin. Öyle bir takımız. Hatta sırf bu yüzden top8'de karşımıza kim gelirse gelsin şansımızın %50'den aşşağı olacağı zannetmiyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
onlar anadolu gfb.
kaybetmeyi istiyorlar iflan gibi durum kesinlikle olmaz olamaz. oraya gelen herkes takımın galip gelmesini istiyor tabiki...
de sorun bence nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.
buradaki birçok dost twitterdaki birçok dost içinde yazdıklarım geçerlidir. isteyen bana istediği tepki verebilir arzu eden küfür etsin sorun değil.
hani Abdi ipekçi vs oraları özlüyoruz ya , takıma etkisi çok iyi olduğu için filan değil kendimizi tatmin etmek için istiyoruz veya istiyorlar.
çünkü hem Malaga maçını izlerken '' işte tarafatar dediğin böyle olur diyip '' sonra ipekçi de laylaylom diye bağıralım diyorsak orda bi çelişki var demektir.
bizim bu ikisinin ortasını bulmamız lazım..
bence..

İşin özeti, bizim salona 20 bin tane eli bıçaklı adam da koysan daha fazla etki yapamazsın...salonun yapısı müsait değil rakibi boğmaya..Abdi İpekçi, Milano'nun maçlarını oynadığı Mediolanum gibi salonlardan farklı bizim akustik yapımız...iyi gürültü olur mu olur ama taraftar öyle maçın içine giremez..

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #3951 : 08 Şubat 2015, 00:37:31 »
Bende Cska deplasmanında şu şartlar gerçekleşirse kazanırız diye düşünüyordum ; 1. Cska deplasmanda olympiacos yenerse 2. Biz deplasmanda Efes yenersek  . Cska yı namağlup olmasını verdiği rehavetle ninzhy gibi zorlayıp son hamleyi yaparız diyordum ama şimdi Cska grup birinciliği için artık maçlarına iki katı motivasyonla çıkacaktır. Bunlara rağmen yaparsak bir sürpriz bu Cska deplasmanı olur, olympiacos deplasmanına ihtimal vermiyorum.
cska yenildi oly deplasmanında.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Önemli olan kazanmaktı, emir son maçlarda iyiye gidiyor Bogdan hala %50 bile katkı vermiyor. Bjelica da çok oynamaktan devreleri yakmaya başladı...

(EREN)

• Ziyaretçi
Cem Ağrak bu pota altı taraftar olayını açarmısın kaybetmemizi bekliyorlar galiba gfb'liler mi ? Ve genel salonun havası kötümüydü taraftar açısından ?

Hevesiniz kursağınızda kalacak belki ama onlar anadolu gfbli. Bilmiyorsanız ufak bir bilgi vereyim , kendileri her hafta aziz'in verdiği bedava biletlerle maçlara gelen güruh.

Bu arada ne kadar nefret etsekte futbol taraftarı basketbolu bilmiyor , doğru destek sağlayamaz tezini, Galatasaray Abdi İpekçide oynadığı son maçta ,hatta önem derecesi yüksek her maçta nasıl çürüttü gördünüz. 40 dakika boyunca ayakta ,sürekli oyunun içinde bir taraftar vardı. Tribün deyince illa arabesk besteler gelmesin aklınıza . Abdi İpekçinin ekmeğini yiyorlar tabi.

Tek isteğim onlara da , bizim gibi yeni salon yapılması yoksa çok zor deplasman İpekçi deplasmanı.

Bir de Goudelock üzerine yapılan eleştirileri artık komik buluyorum. Sanki insanlar artık, (bu forumda birini kast etmiyorum) bakın ben takımın en skorer oyuncusunu hep eleştiriyorum. Basketboldan çok iyi anlarım imajı yaratmak adına adama sarmış durumdalar.  Goudelock benim Fenerbahçede canlı izlediğim hücum anlamında en yetenekli adam. Hatta geçen seneden daha iyi durumda olmamızın başlıca nedenlerinden bir tanesi. Geçen sene, " acil durumda camı kırınız" diye başvuracağımız bir oyuncumuz yoktu ve hücumda tıkandığımız zaman rakip seri yakalayıp gidiyordu. Bu sene ise Goudelock sayesinde bu duruma çok daha az düşüyoruz. Ayrıca yıldız olmasına rağmen egolu bencil bir karakter de değil. Sürekli kendini oyununun üstüne koymaya çalışan bir oyuncu.

En basitinden ,Top 16da  18.7 sayı ortalaması yakalayan bir oyuncu kıymetli bir oyuncudur. Günün birinde adamı gönderip yerine, iyi savunma yapıyor diye hücum gücü kısıtlı bir eski Yugoslav ile oynamak zorunda kalırsak daha çok anlarsınız kıymetini.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 16:59:40 Gönderen: (EREN) »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu arada ne kadar nefret etsekte futbol taraftarı basketbolu bilmiyor , doğru destek sağlayamaz tezini, Galatasaray Abdi İpekçide oynadığı son maçta ,hatta önem derecesi yüksek her maçta nasıl çürüttü gördünüz. 40 dakika boyunca ayakta ,sürekli oyunun içinde bir taraftar vardı. Tribün deyince illa arabesk besteler gelmesin aklınıza . Abdi İpekçinin ekmeğini yiyorlar tabi.

Burada sizden biraz farklı düşünüyorum . Son maçta çok kritik yerlerde girilen " Tekbir - Allahuekber , İsrail aleyhine tezahüratlar , Filistin lehine " tezahüratları da oldu.
Ayrıce aleyhte verilen her karara tepki göstermek de doğru değil bence . Galatasaray taraftarının yaptığı da bu bence .

İyi bir atmosfer oluşturdukları kesin ama bunu basketbolu çok doğru değerlendirerek yaptıklarını düşünmüyorum .

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #3955 : 08 Şubat 2015, 17:22:23 »
oly deplasmanında yenildiğini belirttim namağlup olsaydı rehavet olurdu şimdi grup birinciliği için daha motive olacak maçlarına maalesef.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #3956 : 08 Şubat 2015, 21:24:30 »
cska 1 5
oly 1 5
biz 2 4

2. lik icin hangi deplasmani kazanmayi dusunmek daha mantikli ?

bence Cska deplasmani daha mantikli  illa 2. olacaksak.

GT-I9001 cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Önemli olan kazanmaktı, emir son maçlarda iyiye gidiyor Bogdan hala %50 bile katkı vermiyor. Bjelica da çok oynamaktan devreleri yakmaya başladı...

Çevrimdışı exex

• Üye
Burada sizden biraz farklı düşünüyorum . Son maçta çok kritik yerlerde girilen " Tekbir - Allahuekber , İsrail aleyhine tezahüratlar , Filistin lehine " tezahüratları da oldu.
Ayrıce aleyhte verilen her karara tepki göstermek de doğru değil bence . Galatasaray taraftarının yaptığı da bu bence .

İyi bir atmosfer oluşturdukları kesin ama bunu basketbolu çok doğru değerlendirerek yaptıklarını düşünmüyorum .

GT-I9001 cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Takımın bu maçı beklediğine eminim alırsak ilk üç için büyük bir adım atmış oluruz geçen sene şubat tatiline geldiğimizde maçtaydım umarım kazanırız lig maçından korkuyordum ve korktuğum başıma gelmişti hiç konsantre değildik ama bu maçın havası çok başka olacaktır