Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849307 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Kazanırsak 2.lik 3.lük mücadelesine ciddi sekilde devam ederiz. Maglubiyette sadece 2.lik şansımızı ortadan kaldırırız bence. Efesin 2.yarı fiksturu bize göre bence dezavantajlı. Gruptaki favori olarak cıkmayacagımız 4-5maçtan biri bence efes maçı. Acıkcası korktugum maçlardan biriydi grup baslarken. Umarım lig maçı gibi bi facia giriş, ve tam maç kafa kafaya iken geçmiş yıllar misali kontakt kapatma moduna girmeyiz. Son ana kadar bi şekilde maçın içinde kalmayı başarmalıyız.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
kazanırsak 3. lüğü almış olur Cska deplasmanına 2. lik için çıkar ve en son pirede liderlik mücadelesi veririz. Mühim maç efesin altında kalmak bizim bünyeye ters etki yapar.

Kaybedersek ivkoviçin efesi çok dillenir burada.

Ligde mağlubiyet bize olumlu yansıyacaktır. Huerteli işlemek lazım
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
kazanırsak 2.-3. mücadelemiz devam eder kaybetsek bile arenada ikili averajı alacak şekilde kaybedeceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3963 : 09 Şubat 2015, 00:25:44 »
oly deplasmanında yenildiğini belirttim namağlup olsaydı rehavet olurdu şimdi grup birinciliği için daha motive olacak maçlarına maalesef.

Evet haklısın cümleyi doğru okumamışım.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #3964 : 09 Şubat 2015, 00:27:06 »
bu seneki deplasman performansından sonra 3.olmak daha iyi sanki :))
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fundamental

• Üye
kaybedersek çok ayıp olur.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Lig maçına göre bu maçın havası başka olur Hickman'ında takıma katılmasıyla içimden bir ses rahat kazanacağımız bir maç olacağını söylüyor haydi hayırlısı

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
cok zor bi okadar da önemli mac. kazanırsak çeyrek final biletinin bi ucundan tutmuş oluruz ve alt tarafla fark iyice acılır usttende kopmamış hatta Oly ile galibiyet sayılarını eşitlemiş bile olabiliriz. Hickman sakatlıktan nasıl dönecek diye korkularım vardı ancak aman nazar değmesin TSMP macında gayet diri ve formda gözüktü umarım böyle devam eder cünkü ona cok ihtiyacımız olacak.

hadi be kazanalım su macı be lütfen yaa
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
aşil tendonu deyince tüylerim diken diken oluyor emirinde ufak bir sıkıntısı varmş tendondan umarım bu maç sağlıklı bir şekilde forma giyer

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3969 : 09 Şubat 2015, 07:39:17 »
cska 1 5
oly 1 5
biz 2 4

2. lik icin hangi deplasmani kazanmayi dusunmek daha mantikli ?

bence Cska deplasmani daha mantikli  illa 2. olacaksak.

GT-I9001 cihazımdan gönderildi

her ikisini de deplasmanda yenmişliğimiz var, neden bir kez daha olmasın ?

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Burada sizden biraz farklı düşünüyorum . Son maçta çok kritik yerlerde girilen " Tekbir - Allahuekber , İsrail aleyhine tezahüratlar , Filistin lehine " tezahüratları da oldu.
Ayrıce aleyhte verilen her karara tepki göstermek de doğru değil bence . Galatasaray taraftarının yaptığı da bu bence .

İyi bir atmosfer oluşturdukları kesin ama bunu basketbolu çok doğru değerlendirerek yaptıklarını düşünmüyorum .
söylenen tribune en yakın yerlerden birinde izledim böyle bir tezahürat olmadı ben duymadım

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #3971 : 09 Şubat 2015, 10:27:07 »
Olympiacos'u yenersek cidden takımı tebrik ederim çünkü adamlar pire'de ''döverek savunma nasıl yapılır?'' onun uygulamasını hakem destekli gösteriyorlar.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ben tvden duydum en az iki kere tekbir çektiler siz nasıl duymadınız anlayamadım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu texahüratı yapanlar GS taraftarları . neredeyse he hatalı düdükten sonra tekbir çektiler.
hatta o kadar çok ve çoşkulu çektiler ki Uhud savaşında hissettim kendimi :)
bu konuya tekrar girmiyorum ama GS nin abdi ipekçi deki taraftarını beğenmenin tek bir izahatı var. kendimiz taraftar psikolojisi ile tatmin etmek...
maç ile uzaktan yakından alakaları yok. Allahu ekber çekince Hakem blok pozisyonunda leyhe mi karar verdiler ?

dünkü trabzon maçına gittim. 2 3 bin kişi vardı. sakin sessiz maç izledik . bazı yerlerde tepki de verildi.
ama 1 pozsiyon oldu ve seyirci tepkisi ve baskısı sayesinde hakem kararı bize doğru verdi - karar doğru olandı.
seyircinin maça etkisi böyle olur...
bunu daha doğru ve düzgün yapmak lazım.
öyle alakalı alakasız Lay lay lay diye tezahürat yapmanın kusura bakılmasın kimseye bir faydası yok
haa genç asi trübüncü kardeşlerim mutlu oluyorsa bende onların adına mutlu olurum ...
yanlış anlaşılmasın ben arena daki ortam çok iyi şöyle böyle demiyorum eksikler var sorunlar var hepsine okey ama bunun savunanlar
fenerbahçe Ülker maçlarında pota arkasında savundukları taraftar gruplarının hal hareketlrine bi baksınlar.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
genelde sakin olup pazartesileri foruma yazıyorum

öncelikle bilgisayar başında veya tv başında oturarak tribüne salondakilere sallayan bir grup oluşmaya başladı twitter ve burda. Sanırım yeni trend bu
Bunca insan soğuk yağmur demeden istanbul trafiğinide göze alıp ailesinden zaman ayırıp salona geliyor. İnsanlar twitter dan bu insanlara öyle kötü taraftar böyle bağırılmıyor şeklinde eleştiri getiriliyor

ilgili arkadaşlar gerçekten salona gelip sorunu çözebilir. Her türlü yardımcı olurum

Salondaki ahenk problemini tv başından anlayamazsanız

salonda 2 taraftar grubu var

1 unifeb denen grup var basketboldan nispeten anlayan tezahürat işini bilen bir grup
2 agfb denen bir grup var hayatlarında basketbol veya sporla ilgisi olmayan sadece kalabalık yapan bir grup

bunlar asla bir birinin tezahüratına asla eşlik etmez bütünlük sağlamaz.

agfb serbest atış atarken cep telefonların ışıklarını açacak kadar durumdan bi haber bir grup. tofaş maçında 8 sayı öndeyken vur kır parçala bu maçı kazan diye bağıracak seviyede maçla ilgililer

cska maç sonu aziz yıldırım tezahüratı yapan bir grup

salondaki en önemli sorundan biri de dj

hakem hata yaptığında veya rakip oyuncunun negatif bir hareketi olduğunda rakip koç mola alıyor . sağolsun dj dayıyor müziği ve yanındaki ile konuşamayacak seviye de müzik oluyor.
ayrı bir sorunda maç öncesi inanılmaz yüksek seviye de müzik çalıyor maça 19:15 civarı geldim . 45 dk dayak yemiş gibi oldum. anket yapan bir arkadaş geldi anket yapamadık çünkü birbirmizi duyamadık
salonda çalışanlarla veya yönetimle bağlantısı olan birileri varsa forumda lütfen bu konuyu iletsinler.

maçla ilgili de kazandık .

unutulması gereken bi maçtı.

« Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 10:50:31 Gönderen: serkan330 »