Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849356 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Merak edenler için gruptaki ihtimaller hakkında kısa bir hesap yaptım. Grupta ilk 2'ye girmek ve dolayısıyla saha avantajını almak için kalan 4 maçımızdan 3'ünü almamız kesinlikle yeterli olacak. (Yani evimizdeki kalan 3 maçıda alırsak çeyrek finalde saha avantajımız garanti oluyor) Çünkü ikili averajlar bizim lehimize ve olası bir 3 mağlubiyetli üçlü averaj dahilinde bile cska veya olyden aralarında oynanacak son maçı dahil etmesek bile mutlaka birinden önde olup kendimizi ilk 2'ye atıyoruz. (Çünkü şu an üçlü averaj durumu +6 fb, +5oly, -11 cska) Yani kuvvetle muhtemelen çeyrek final serimizde saha avantajlı pana veya maccabi eşleşmesine kendinizi şimdiden hazırlayın :)
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 00:25:33 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Obradovic komisyon kesmez, racon keser:
:)) Olayı özetleyen çizim bu olmuş.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Helal olsun, Bu maçı Glocka yazdım ben en çok katkıyı o verdi. Yalnız oyunda çok silik gibi gözükse de Zisisin Çirkefonulise yaptığı savunma da takdiri hakediyordu bence.

Aynen.  Adam hic konsantre olamadi :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
İnşallah öyledir abi. Bir de bu insanlar FB taraftarıyım diye geziyorlar ortalıkta en kötü yanı da bu.
bende çok fazla korkuyordum ama hem demeçlerindeki nüanslar hemde vücut dili kalacağı yönünde adamın yüzü gülüyor bir kere bu yüzden motive ettiğini düşünüyorum

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Sizce de Içeride EA Malaga ve Efesi dışarıda Laboralı yenip lider bitirmek çok yakın bi ihtimal değil mi bu da Pana ile eşleşmek ve f4 demek değil midir ? Bu 4 maçtan korkutunuz bir maç var mı yada en korktuğunuz diyeyim?

Çevrimdışı hatai

• Üye
Hayatımda izlediğim ve çok sevindiğim ender maçlardan birisidir bu maç. adeta yunanı denize döktük. sakallı spa bu maçta durdu adım atamadı. tüm takıma teşekkür ediyorum. özellikle g'lock ve bjelica'ya. tabi obra reis bu takımın baş mimarı. o olmasa herhalde yine çakma yıldızlarla bu takımlardan fark yerdik. bir de Maurizio Gherardini faktörü var. geçen sene geldiğinde eleştirilmişti. ne işe yarar gibisinden laflar edilmişti. iyi oyuncuyu araştırsan buluyorsun demek ki. bunda da  Gherardini'nin etkisi unutulmasın. Obra reise de komisyoncu diyen çarpılır. gs maçından sonra ben de sinirlendim. ama saydırmadım. bu maçı düşündükleri belliydi. demek ki iyi düşünmüşler.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Spa ne kadar emek hırsızı, kaypak ve çirkefse zisis de bi o kadar karakterli ve alçak gönüllü bi adam hem saha içi hem saha dışında... ikinci yarı tamamen kitledi spa yı uzun zamandır böyle çaresiz görmemiştim bu adamı

Çevrimdışı gimme

• Üye
  • Yer: istanbul
Ah ahh şu maçı ismail şenol veya murat kosova anlatsa ne hoş olurdu..yorumcuya gerek bile olmazdı..can sonat tan bu kadar mı nefret ederim ya:))

Can Sonat, Oly taraftarı gibiydi macın başında :D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gou ve olağanüstü takım savunmasının eseri şu maç.
3 .çeyrek son 5 dakika 2 sayı attılar
Son çeyrek de ilk 8 dakika 6 sayıları vardı.
Spa 5 sayı ile bitirdi (ki bize karşı hep coşardı herif)
Lafayeti çıkarırsak 15'de 2 üçlük atabildiler. Lojeski, Mantzaris, Sloukas potayı göremedi.
Sadece 4 hücum reboundu verdik
Kendi evinde bir namağlup takımı daha bozduk.
İkili averajı da aldık
Nerden baksan müthiş bir galibiyet.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
Harika bir zafer.Durmadan yola devam.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
bende çok fazla korkuyordum ama hem demeçlerindeki nüanslar hemde vücut dili kalacağı yönünde adamın yüzü gülüyor bir kere bu yüzden motive ettiğini düşünüyorum

Kalması lazım, kalmalı. İnşallah kalır. Giderse psikolojim bozulur valla.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Kalması lazım, kalmalı. İnşallah kalır. Giderse psikolojim bozulur valla.
ağır depresanlara başlarız

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Yanlız eurohoops sitesine suan saydırıyorum!! Bizim macla ilgili olarak spa şanssız bi şekilde sakatlandı - martzaris zaten sakatlığı sebebiyle macta yoktu yazmış serefsizler!! Tamam yunan sitesisin tmm fersu denen gavatı da arana alarak gavatlar voltranını oluşturdun ama en azından yalan haber yapma!! Martzaris tam 20 dakika oynadı spa ise 27 dakika
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı gimme

• Üye
  • Yer: istanbul
Bence bu grubu 11-3 ile kapatacak Oly ve CSKA . Umarım biz de kalan maclarda yenilmeden 12-2 ile tamamlarız. Laboral(D) ve Efes maclarına dikkat etmek lazım iki takımda son haftaya kadar 4 . sıra mucadelesine devam edeceklerdir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Mükemmel bir galibiyet.Süre alan 9 oyuncumuzda katkı verdi.Helal olsun.Gou mükemmel oynadı,harika oynadı,boş kaldığı pozisyonları da kaldırıp attı bu sefer.Şu an ne yazıyorlar bilmiyorum twitterâ girmiyorum nerdeyse,geçen haftalarda Zisis yerden yere vuruluyordu.Bugün 4 asist yaptı,her şeyi geçtim Spanoulis'i parkeden sildi,Emir akıllı oynadı,yalnız bu sene Emir şutlarında hiç olmadığı kadar istikrarlı ve savunma yapmayı öğrendi,bunu söyleceğim aklıma gelmezdi.Semih Erden ilk yarı gayet yüksek konsantrasyonla oynadı,ikinci yarı tam tersi.Ribaundlarda 42-29 üstünüz ve sadece 1 tane hücum ribaundu vermişiz.Hem de o çok imrenilen istenilen Dunston ve Hunter'a(küçümsüyorum sanmayın,gayet iyi iş çıkarmışız manasında),Oğuz Savaş 1-2 hata dışında iyiydi.Süre almayan Melih ve Serhat'ın her molada coşkuyla arkadaşlarını tebriğe gelmesi ayrı bir güzel.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 00:51:57 Gönderen: nemanja bjelica »