Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849071 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Allah herkese böyle utanılacak takım nasip etsin ya da etmesin. 72 saat önce neler yazılıyordu biliyoruz. Zeljko Obradovic'in olduğu yerde laf sokana sahada itinayla sokar bu adam.

Kemal, 72 saat bir yana...  Su sene basindan beri yazilan olumsuz yorumlara karsi verilen cevaplari kitap haline getirip basmak lazim :)

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4741 : 14 Mart 2015, 02:07:47 »
eline sağlık Özkan değerli çalışma

Eline sağlık kardeşim, durumu tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde gözler önüne sermişsin.

Sevgili Ozkan, atilan sayidaki katkisindan dolayi Goudelock'tan bahsetmemen manidar ama cok degerli bir calisma olmasina halel getirmiyor bu.

Eyvallah abilerim  :D
Gatlak skora katkı yapmaya devam etti, bizim de efsane deplasman performansımız devam etti..

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
Çaprazdan Alba gelsin, köprüden atacam kendimi. Final Four'a gitmesem de olur :(

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Çaprazdan Alba gelsin, köprüden atacam kendimi. Final Four'a gitmesem de olur :(
alba dedinde aklıma geldi ismet akpınar yerli statüsünde oynuyormu onu merak ediyorum

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
alba dedinde aklıma geldi ismet akpınar yerli statüsünde oynuyormu onu merak ediyorum

Oynar abi. Annesi ya da babasının Türk olması yeterli.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 03:10:48 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Devam..
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 03:17:45 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Ohh ki ne ohh...komisyonu gene tapa yaptık birilerine ;egleniyoruz..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Kazanılan bir zafer sonrası şu topiği baştan sona okumanın keyfi hiç birşeyde yok.
...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya

Goudelock'in tek basina alamayacagi bir maci daha analar dogurmadi :) Eger ishal degilse, bu maci da tek basina alir...

Daha diğer yorumları okumadım ama bu dikkat çekici olmuş, atlanılmasın dedim :)

« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 10:44:28 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Yine güzel bir maç bekliyor bizi. Ve şahsen oldukça umutluyum.

"Ben demiştim!" anlamında değil de, gerçekten umutluydum. Umutlu olma sebebi, Galatasaray maçındaki görüntümüzdü. Çünkü, hiç bir oyuncunun kafası o maçta değildi. O maçtan da mağlubiyet gelince acısı Oly den çıktı.

Her zaman söylüyorum. Bu takım motive olarak oynasın yenemeyeceği takım yok. Moskova'dan sonra Pire'den de zaferle çıkmak çok güzel oldu. Dosta, düşmana, çe, dışa çok güzel mesaj verdik. Emeği geçenlere teşekkürler.

Goudelock ile ilgili; Geçen haftalarda Murat Didin onunla ilgili güzel bir söz söylemişti ve dün akşam yine tekrarladı "Goudelock yorumlanmaz, izlenir! diye.  Hakikaten öyle. Dün efsane oynadı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
ZISIS, NIKOS maç sonu açıklamaları

"It is a very important win in a difficult game, which we managed very well. We were preparing especially for this game and it cost us the loss to Galatasaray in the Turkish League. Tonight we played great defense on Spanoulis and we had a balance in both ends of the court. It is a big win, but nothing is decided yet. Now we have to win the three games at home in order to give value to the road victories in Moscow and Piraeus. There is a mysterious gap in our performance between home and road games. When we play at home we are affected by the enthusiasm, but outside we keep our concentration and remain dedicated to the coach’s plan."

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Bugün öğlen Atina'dan kalkan tarifeli uçakla dönüp Sabiha Gökçen'e iniyorlarmış. Bir karşılama organizasyonu yok di mi?

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Andrew Goudelock.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Ya bu Melih'i sırf yaydığı pozitif enerji için bile takımda tutarım ben olsam. Takımın neşe kaynağı adam. Coach'un en çok kızdığı ama bence en çok da sevdiği oyuncu. :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bu maçtan hiç korkmuyorum içeride olması biraz dezavantaj sadece😂