Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845853 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Basketbolda en nefret ettiğim tabir olan 'karekter' kelimesine inanmasam da onu ortaya koyacağımız bir maç olur İnş. G.saray realdan 36 sayı fark yediği maçta bile yorumlarda ortaya gerçek bir karekter koyduğu yazılan bir ülke basketbol medyasında biz muhtemelen 3,5 sayı fark yesek bile eleştirileceğimiz 'komisyoncu' Obradoviçe dört gözle sallamaya meraklı çok kesimin olduğu bir ortamda mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Çok zor ama neden olmasın.
#OBRADOVİÇİNASKERLERİYİZ sonuna kadar.
Kesinlikle katılıyorum az bir farkla bile yenilsek gsye yaptıkları yağlamaların 10 da 1 ini bize yapmazlar. Neymiş Fenerbahce Ülker zaten final four takımı 30 milyon euro kurulmuş falan. Geçen gün iki tane basketbol çapsızı insan dinledim neymiş Fenerbahce Ülker avrupa nın en pahalı takımıymış. Her Allahın kulu 30 milyon euro diyor say ulan desek oyunculardan teknik kadrodan şunlardan bunlardan başla yemin ediyorum 15 milyon euro zor çıkarırlar. Üstelik sene başında hatırladığım Hickman, Semih, Bogdan, Zisis, Goudelock ile uygun fiyatlara anlaştık.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4531 : 09 Mart 2015, 14:50:52 »
Bu seneki müthiş performansımızı geçmiş yıllarla kıyaslamak için ortalama istatistiklerimize göz atayım dedim.
Kırmızılar en düşük, yeşiller en yüksek, turuncular ortalama değerler.
En yüksek sayı, iki sayı deneme/başarı, hücum ribaundu, toplam ribaund,asist, blok (Vesely sağolsun) ve verimlilik değerlerimize bu yıl ulaşmışız. Top kaybının en düşük olduğu değer de bu yıla ait.
Serbest atış yüzdesi enteresan. Obradovic ilk geldiğinde en yüksek yüzdemizle oynamışız, bu sene en düşük 2. sene. Bakmadım ama bunda da en büyük pay Vesely'nin sanırım :)

Galibiyet Yüzdeleri (Normal Sezon/Top 16/Play Off)

Galibiyet Yüzdeleri (İç Saha/Deplasman)

« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 14:51:57 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #4532 : 09 Mart 2015, 17:20:42 »
eline sağlık Özkan değerli çalışma
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4533 : 09 Mart 2015, 18:48:23 »
Eline sağlık kardeşim, durumu tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde gözler önüne sermişsin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #4534 : 09 Mart 2015, 19:53:41 »
Sevgili Ozkan, atilan sayidaki katkisindan dolayi Goudelock'tan bahsetmemen manidar ama cok degerli bir calisma olmasina halel getirmiyor bu. 
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 19:54:07 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Kesinlikle katılıyorum az bir farkla bile yenilsek gsye yaptıkları yağlamaların 10 da 1 ini bize yapmazlar. Neymiş Fenerbahce Ülker zaten final four takımı 30 milyon euro kurulmuş falan. Geçen gün iki tane basketbol çapsızı insan dinledim neymiş Fenerbahce Ülker avrupa nın en pahalı takımıymış. Her Allahın kulu 30 milyon euro diyor say ulan desek oyunculardan teknik kadrodan şunlardan bunlardan başla yemin ediyorum 15 milyon euro zor çıkarırlar. Üstelik sene başında hatırladığım Hickman, Semih, Bogdan, Zisis, Goudelock ile uygun fiyatlara anlaştık.

Şu hayatta en nefret ettiğim muhabbet;
Fenerbahçe'nin kadro değeri 30 milyon euro,Ergin Ataman ise parasız oyuncusu olmadan oynuyor muhabbeti.
''Ataman kendi yanlışlarının bedelini ödüyor veya yahu biz bi bakalım Bjelica kaç alıyor,Goudelock kaç alıyor'' diyen yok.Önüne gelen konuşuyor.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
EL'in en ters 2 takımından biri.Biri Real Madrid  biride Olimpiyakos. Cska'dan daha zor bir maç olacak .Son Armani maçıni izleyenler görmüştür hep kontrol altında tutuyorlar maçı ve herkes Spanoulis'e bakıyor ama orada  Sloukas ve Mantzaris daha tehlikeli.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 10:33:44 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Her ne kadar zor maç olsa da ben umutluyum. Umutlu olmamın sebebi, Başta koç olmak üzere herkesin bu maça motive olacağını düşünmem yüzündendir. Rakibin tüm özelliklerini biliyorlar ve ona göre oynayacaklardır. Her ihtimale açık bir maç.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu sezon deplasmanda her geleni bize atladığı için bu maçı almamız imkansız.
saygı duyulacak bir takım değiliz . kimse saygı duymuyor bize
eksik galatasaray'ı bile yenemeyen bir takımız unutulmasın...
pire de ağır bir yenilgi bizi bekler..

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bizim oyuncuların gou bogdan bjelica savunmada bire birde bu kadar kolay yenilmemeleri lazım özellikte gou nun tuttuğu adamın penetrelerine dikkat etmek lazım bence cska maçında de colo efes maçında drapper dün sinan carter erceg bu kadar kolay  geçilmeye hakları yok

Çevrimdışı Besim

• Üye
bu sezon deplasmanda her geleni bize atladığı için bu maçı almamız imkansız.
saygı duyulacak bir takım değiliz . kimse saygı duymuyor bize
eksik galatasaray'ı bile yenemeyen bir takımız unutulmasın...
pire de ağır bir yenilgi bizi bekler..

Vay, totem...  Alirim bir dal: Goudelock bu maci tek basina alir.  Digerleri de bir sonraki mac icin dinlenmis olurlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vay, totem...  Alirim bir dal: Goudelock bu maci tek basina alir.  Digerleri de bir sonraki mac icin dinlenmis olurlar.
vallaha besim totem motem de zor maç ya ..
bakalım tüm gücümüz ile mücadele etsinler de bana yeter...
artık sonuç ne olur bilemem..

Çevrimdışı Besim

• Üye
vallaha besim totem motem de zor maç ya ..
bakalım tüm gücümüz ile mücadele etsinler de bana yeter...
artık sonuç ne olur bilemem..
Zaten o ortami gorunce, mac kazanmak bana iskence gibi geliyor.  Oyuncularin mental halini dusunmek bile istemiyorum :)
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 13:46:12 Gönderen: Besim »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zaten o ortami gorunce, mac kazanmak bana iskence gibi geliyor.  Oyuncularin mental halini dusunmek bile istemiyorum :)

şu konuda bence anlaşalım.
biz bu sene saygı duyulacak bir takımız... deplasmanda gidip herkes ile başbaşa oynadık. Pao maçı saymazsak mahçup olduğumuz 1 tane bile euroleague maçı yok .. adım gibi elimin ki Obradoviç şu anda Final4 hesapları yapıyor. ve bu yol için en önemli olay hatta en kolay olan önümüzdeki cuma günklü maç
çok zor maç evet ama o maçtan galibiyet çıkartabilmek demek gurup liderliği demek.. çok net diyorum..
hoca da oyuncular da buun farkındalar. mental olarak hazır olmama gibi durum olmasına ihtimal dahi vermiyorum ama Pire atmosfer olarak muhteşem bir yer değil insanlar karıştırıyor , oaka ile filan sanırım. ama Olimpiakos takımı kendi evlerinde çok güzel oynuyorlar. oyunu ciddi sertleştiriyorlar ve hataya çok zorluyorlar
umarım güçlü kalırız. cska maçı gibi hızlı girmek lazım , o herifleri geriden kovalamak çok yorucu ve zor olur bence
vallaha ne diyim SPa insanlıktan çıkmasın ya :) 8)