Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850062 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Fb tvde maaçın tekrarı başlıyo ;)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Yalniz Raskovic'in "Commissioner" dedigi sey yanlis ceviri olmus :)  Fransizca ile Ingilizce arasinda gitmis.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 01:06:09 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
Selam,
Maçı izleyemedim. İnsanın arkadaşları kadar büyük bir sınav yok şu hayatta. 2 Haftadır kafamın içinde şu maça kuruluyorum. Kafamda sürekli spa'yı nasıl durdururuz, o deplasmanda hakemlere nasıl yem olmayız soruları dönüyor. Gel gelelim bir anlığıma boşluğuma geliyor ve bir aydır görmediğim arkadaşlarıma "ya tamam cuma akşamı buluşuruz" diyorum. Mekanı da onlar seçmişler. Bir baktım Cihangir'de bir kafe. Maç yayını yok. Kudurdum resmen. Bunu niye anlatıyorum bilmiyorum. Sevinçten saçmalıyorum resmen. Siz siz olun perşembe-Cuma kimseye söz vermeyin. Sonra yanarsınız benim gibi.

Cümleten tebrikler.

Tekrarlamakta yarar var:

Evinde kaybetmeyen takım yoktur, Fenerbahçe ile karşılaşmamış takım vardır.

İşin güzel yanı da şu. Konuşmak için her ne kadar erken olsa da, evinde önüne geleni 20 ye yatırıp final fourun tarafsız seyircisi arasında bocalayan sözde devlerden olmamak yolunda da bir adım bu manyak deplasman performansımız.

Son olarak: Önemli maçların öncesinde yaşadığımız mağlubiyetler için bu takımı bu kadar yıpratmaya hakkımız var mı? Obra'nın oyunculara sizden utanıyorum demeye hakkı var. Çünkü bize karşı sorumlu olan o. Galatasaray'a kaybedilen bir maçta onun gördüğü şey disiplinsizlik, bizlerin gördüğü şey ise Galatasaray'a yansıttığımız öfkelerimizi karşılayamayan bir takım. Şimdi bu ikisi aynı şey mi? Bir takım küçük maçlara dikkat etmediği için eleştirilebilir lakin bunu kendi kişisel intikam hırslarımızı gerçekleştiremedikleri için takıma küfretmekle karıştırmak büyük hata.
-Takım bir derbi maçı önemsemeyecek kadar Euroleague hedefine kitlenmiş. Vizyon ayrı yerlerde, hedef yükseklerde. Ya takımın vizyonu kadar yükseltelim vizyonlarımızı ya da gölge etmeyelim de işlerini yapsınlar. Lakayıtlığın cezasını zaten koç kesiyor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Yalniz Raskovic'in "Commissioner" dedigi sey yanlis ceviri olmus :)  Fransizca ile Ingilizce arasinda gitmis.

Raskovic iyi dayanıyor mesela ben olsam her dili ortaya karışık yapar söverdim.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 01:18:42 Gönderen: exex »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
sağına vurdu mu sniper mubarek :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bogi bugün bütün perdeler takıldı spayı çok kaçırdı hiç gününde değildi ondan çok beklentimiz var

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
İlk tur grup maçlarında 2-2 olduğumuzda bazı kesimler bu gruptan bile çıkamayabileceğimizi iddia etmişti.Sonrasında herkesi yendik,grubu 8-2 bitirdik.
Top 16 da yine 2-2 olduk yine bazıları kesin çıkamayız,top 8 hayal dediler ama 5 maçımızı kazanıp 7-2 olduk.Yarın da Allahın izniyle kazanıp yine 8-2 oluruz inşallah nede olsa tarih tekerrürden ibarettir😉😉 Ufak bir not:Kemal abi ilk tur başlamadan biz bu grubu 8-2 bitiririz demişti ve o gerçekleşti,bugünde twitterden yarın grupta Biz,Oly,Cska 8-2 olacak demiş,orda kendisine yazdım burda da yazayım tekrardan Allah sesini duysun abi😜😜
😜😜😜😜
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
casper gibi içinden geçtik olynin
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 01:35:33 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ayrıca bu zafer,maçlara gelmeye tenezzüle etmeyen Aziz Beye gelsin

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Raskovic iyi dayanıyor mesela ben olsam her dili ortaya karışık yapar söverdim.

Ona suphe yok :)

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Ona suphe yok :)

Allah herkese böyle utanılacak takım nasip etsin ya da etmesin. 72 saat önce neler yazılıyordu biliyoruz. Zeljko Obradovic'in olduğu yerde laf sokana sahada itinayla sokar bu adam.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 01:52:27 Gönderen: Chauncey Billups »