"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün twitter'da paylaşılıyordu , Euroleague rekoru olmuş bu .
işin bir diğer boyutuda lider çıkmak için 10.sunuda kazanmak zorundayız
Zeljko Obradovic, kendi küçük dünyalarında yaşayan insanlara, gerçek dünyayı gösteriyor. Dünyası küçük olan insanlar Galatasaray'la, Beşiktaş'la yatıp kalkarlar. Gerçek dünyayı keşfeden insanlar ise Pana'yı, Oly'i, CSKA'yı, Barca'yı, Real'i düşünürler.Fenerbahçe'nin rakibi artık Oly'dir, Pana'dır, CSKA'dır, Barca'dır, Real'dir.Elbette bir çoğumuz çok iyi biliyor ki, bu takım Euroleague şampiyonu olup gelse, play-off ilk turunda da Galatasaray'la eşleşse, seriyi de İpekçi'de 3 maç verip, evde kazanarak 4-3'le geçse, yine tuhaf, anlamsız, saçma sapan laflar edilecek.Uzun lafın kısası, gerçek dünyadan korkanlar, kendi küçük dünyalarında yaşamaya mahkumdurlar.
Arkadaslar bir sorum var: bu Lafayette'nin attigi uclukten sonra Obradovic cildirip, kenarda oturan Semih'in yanina gidip bagiriyor. Neden, bilen var mi?
Yanlış pozisyonu hatırlamıyorsam orada mevcut pivotumuz hata yapmıştı . Semih'e sen de yapma demek istemiş olabilir
Lider çıkmak için bunu okumak ne güzel bir şey . O deplasmana daha çok var ama bence kazanırız
vesely yukarı çıkmayınca küplere bindi mazlumu getirin der gibi semihi aradı net şekilde ona izah etti
Ben derim yalan yok;) Reali evinde yenip avrupa şampiyonu olan takım geçen seneden beri ipekçide tüm maçları niye kaybetsin yahu biz zirvedeyken onlar bataklığa gömülmüşken bik bik konuşmalarını kesmek lazım. Pirede kazanacak potansiyelimiz olduğu aşikardı ama bu kadar dominat bir oyun skor olarak hiç geriye düşmeden kazanmak müthiş iş. Eksik parçamız kalmadı bu galibiyet sonra 9. zeljko kupası gelirse süpriz olmaz. EL de 9 deplasman üst üste kazanan yoktur heralde.
Şaka değil mi bu?