Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 801291 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Teşekkürler, ben uygulamadan bakmıştım. Alınabilecek yerler tükenmiş görünüyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maça iyi motive olmalıyız...milano kötü kadro değil ve boşa almaya gelmez...Bir tane eli sıcak adam çıkar canımızı sıkar..en baştan araya 10-15 fark koyup, öyle devam etmeliyiz...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Dün twitter'da paylaşılıyordu , Euroleague rekoru olmuş bu .
işin bir diğer boyutuda lider çıkmak için 10.sunuda kazanmak zorundayız
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 20:33:29 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
işin bir diğer boyutuda lider çıkmak için 10.sunuda kazanmak zorundayız

Lider çıkmak için :) bunu okumak ne güzel bir şey .

O deplasmana daha çok var ama bence kazanırız :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Zeljko Obradovic, kendi küçük dünyalarında yaşayan insanlara, gerçek dünyayı gösteriyor. Dünyası küçük olan insanlar Galatasaray'la, Beşiktaş'la yatıp kalkarlar. Gerçek dünyayı keşfeden insanlar ise Pana'yı, Oly'i, CSKA'yı, Barca'yı, Real'i düşünürler.

Fenerbahçe'nin rakibi artık Oly'dir, Pana'dır, CSKA'dır, Barca'dır, Real'dir.

Elbette bir çoğumuz çok iyi biliyor ki, bu takım Euroleague şampiyonu olup gelse, play-off ilk turunda da Galatasaray'la eşleşse, seriyi de İpekçi'de 3 maç verip, evde kazanarak 4-3'le geçse, yine tuhaf, anlamsız, saçma sapan laflar edilecek.

Uzun lafın kısası, gerçek dünyadan korkanlar, kendi küçük dünyalarında yaşamaya mahkumdurlar.

Eyvallah-))))

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Arkadaslar bir sorum var: bu Lafayette'nin attigi uclukten sonra Obradovic cildirip, kenarda oturan Semih'in yanina gidip bagiriyor.  Neden, bilen var mi?

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bir de son ceyregin 4. dakikasinda Spanoulis'in topu aldiktan sonraki pozisyonu dikkatle izleyin.  Yaptigi steps'i Euroleague'in bu seviyesinde hakemlerin farketmemesi inanilmaz. 

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Arkadaslar bir sorum var: bu Lafayette'nin attigi uclukten sonra Obradovic cildirip, kenarda oturan Semih'in yanina gidip bagiriyor.  Neden, bilen var mi?

Orada hedef semih değil bence..çıldırdığı için ne yaptığını bilmiyor😄😄

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri

Yanlış pozisyonu hatırlamıyorsam orada mevcut pivotumuz hata yapmıştı . Semih'e sen de yapma demek istemiş olabilir :)

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Yanlış pozisyonu hatırlamıyorsam orada mevcut pivotumuz hata yapmıştı . Semih'e sen de yapma demek istemiş olabilir :)
vesely yukarı çıkmayınca küplere bindi mazlumu getirin der gibi semihi aradı net şekilde ona izah etti
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Lider çıkmak için :) bunu okumak ne güzel bir şey .

O deplasmana daha çok var ama bence kazanırız :)
inşallah üstüne 3 tanecik daha deplasmanda kazanırsak şampiyonuz çok kolay bir şeymiş gibi söyledim ama :P

Çevrimdışı Besim

• Üye
vesely yukarı çıkmayınca küplere bindi mazlumu getirin der gibi semihi aradı net şekilde ona izah etti

Mazlum Melih degil miydi?  Neden Semih? :)

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben derim yalan yok;) Reali evinde yenip avrupa şampiyonu olan takım geçen seneden beri ipekçide tüm maçları niye kaybetsin yahu biz zirvedeyken onlar bataklığa gömülmüşken bik bik konuşmalarını kesmek lazım.
Pirede kazanacak potansiyelimiz olduğu aşikardı ama bu kadar dominat bir oyun skor olarak hiç geriye düşmeden kazanmak müthiş iş. Eksik parçamız kalmadı bu galibiyet sonra 9.  zeljko kupası gelirse süpriz olmaz.

EL de 9 deplasman üst üste kazanan yoktur heralde.
Şaka değil mi bu?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
iyice gaza geldik :)
calm down guys :F
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Şaka değil mi bu?
Bugün rıdvan dilmen ergin ataman için basketbolun morinhosu diyor yaveri güntekin yapıştırıyor 6 kişi ile yendiler diye futbol maçı sonrası konuşulan konu bu üstelik ??

Küçük hedefler peşinde değiliz tabiki F4 yanında lig maçının adı okunmaz ama burası türkiye malzeme vermemek lazım çakallara hepsi bu.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem