Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 801367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bugün rıdvan dilmen ergin ataman için basketbolun morinhosu diyor yaveri güntekin yapıştırıyor 6 kişi ile yendiler diye futbol maçı sonrası konuşulan konu bu üstelik ??

Küçük hedefler peşinde değiliz tabiki F4 yanında lig maçının adı okunmaz ama burası türkiye malzeme vermemek lazım çakallara hepsi bu.
Tamam, malzeme vermemek lazım da her şeyin bir bedeli de olabiliyor. EL şampiyonu olmuş bir takımı maç kaybetti diye eleştirmekten bahsetmiş Kemal. Seriyi değil, serideki bazı maçları. Bu eleştiri işinin de bir ayarını tutturmak lazım bana kalırsa.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Olympiacos bence tam kadro hala bu ligin favorisi. Kim ne derse desin..
Petway ve mantzarisin durumlarından iyi faydalandık, cok da güzel oldu.. umrumda degil :)

Spanoulis de mac icinde sakatlanmıs zaten kaymak oldu. Haftaya Laboral macında kesin yokmus. Bu daha da güzel oldu..

Tam kadro gidebilirlerse CSKAyı da yenecekler bence

CSKA bu ligin balonudur :)
Itoudis dillolarına da selam.

İyi basketbol oynamıyorlar, ilk grupları seker gibiydi millet fazlasıyla abarttı
top 16da şansları yanlarında olmasa minimum 2 maglubiyetleri daha vardı
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 23:35:31 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Sizce de Içeride EA Malaga ve Efesi dışarıda Laboralı yenip lider bitirmek çok yakın bi ihtimal değil mi bu da Pana ile eşleşmek ve f4 demek değil midir ? Bu 4 maçtan korkutunuz bir maç var mı yada en korktuğunuz diyeyim?
ben bir tek bize savunma yapan, bizim maçlarda mücadele efesten korkuyorum

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Biz bu ribaund konsantrasyonunu kalan 4 maca yayalım, hicbir macı kaybetmeyiz bence.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bugün biletimi aldım mactayım :)
Vesely bjelica ikilisinin karsısında duracak bir oyuncuları yok
Artı olarak bizim kısalar önceden oynadıgımız maclara oranla cok daha iyi durumda

Bence rahat galibiyet olacak.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 01:04:16 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
inşallah üstüne 3 tanecik daha deplasmanda kazanırsak şampiyonuz çok kolay bir şeymiş gibi söyledim ama :P

Takım kolay gibi gösterdiği için taraftar olarak kolayca konuşabiliyoruz bence :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Takım kolay gibi gösterdiği için taraftar olarak kolayca konuşabiliyoruz bence :)
umarım böyle devam eder

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Zor maç olacaktır.Efes ve Laboral o kadar çok üst üste maç kaybettiler ki diğer takımlardan Nizhny ve Milano potaya girdi.Özellikle ben,  yeri değil ama,
Nizhny'nin özellikle Efes'i ciddi anlamda zorlayacağını belki de Ivkovic faktörü çok devreye girmezse kazanacaklarını da düşünüyorum.Çünkü özellikle Rochestie,Thompkins,Parakhouski ve Kinsey'in yanına Gal Mekel ve Kuksiks'i eklemeleri takıma ciddi güç katmış.
Milano kadro kalitesi olarak iyi bir takım ama yeneceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
zor maç olur bizimkiler dinlenerek oynar az farkla alırız

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Çok ters ve tehlikeli takım, ciddiyeti elden bırakmamak lazım.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Bu hafta arkamıza yaslanıp rahat bir galibiyetin keyfini süreceğimiz bir hafta olacak inşallah hem de cska ve oly iki ispanyolla deplasmanda oynarken... özellikle oly için laboral maçı çok zor geçecek kaldı ki spanulis in bu maçta oynamayacağı söyleniyor bu zaten zor olan deplasmanı daha da sıkıntılı hale getiriyor onlar adına tabi bir de seyirci faktörü var. Yani kısaca hakemler devreye girmesse oly nin 3. mağlubiyetini izleyeceğimiz bir hafta olabilir. Cska için nispeten daha kolay bir maç ama tabi belli olmaz seyircinin gazıyla bir süpriz yapabilirler.
O yüzden çayımızı kahvemizi alıp liderliğimizin pekişeceği bir haftanın tadını çıkaralım.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 06:28:24 Gönderen: otuzbeşbuçuk »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Açıkçası herkesin bu kadar rahat olması beni tedirgin ediyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Herkes rahat olur ama Obradovic rahat olmaz..
rakibi küçümsemez rehavet olmasına izin vermez 8)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
rehavete girdiğimiz an maç zora girer. Top16da en zorlandığımız maç ve son topta şansla galip geldiğimiz maç evimizdeki Laboral maçı. Koç ve staff durumun farkında ama oyuncular ve taraftarlar için aynı şeyi söyleyemem. Taraftarın sanki CSKA ile oynuyormuş gibi, sanki OLY ile oynuyormuş gibi sahaya müdahil olması gerekiyor.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

(EREN)

• Ziyaretçi
Şaka değil mi bu?

Aklı başında olan birisine seçme şansı verseniz zaten kimse Galatasaray galibiyetini Final 4 a tercih etmez . Ama nedense ikisinden birinden feragat etmeliymişiz gibi bir ortam yaratılıyor .  Hem Abdi İpekçide maç kazanıp hem Avrupada başarılı olamayacak potansiyelde bir takım mıyız biz ? Madridten şampiyon gelip , Galatasaraya veya Efese finalde kaybetsek üzülmeyecek miyiz ? 

Sanki sezon öncesi sihirli bir cin; "ya Galatasarayı yeneceksiniz ya da Avrupa şampiyonu olacaksınız diye bize dilek hakkı vermişte biz Avrupa şampiyonluğunu seçti diye takıma laf söylüyoruz.
Ayrıca bu niyetleri zaten temiz olmayan "komisyoncu tayfayı" örnek gösterip aksi bir şey düşünen herkesi aynı şekilde yaftalamakta yanlış.

Sporda bazı rekabetler anlık konjonktüre göre önem kazansalar bile , gerçek rekabetin temelini oluşturan klüplerin tarihleridir. Günün birinde Ülker desteğimi kesiyorum deyip takım yarı bütçelere oynamak zorunda kalsa da veya Avrupada 4 yıl boyunca  hükümdarlık kursa da Galatasaray bizim ezeli rakibimiz olarak kalmaya devam edecektir. Bu küçük düşünmek değil, sporun ve rekabetin doğasıdır.   

Olympiakos mesela, kendilerini Euroleague şampiyonu yapan koçunu Panathinaikos'a kaybetti diye göndermedi mi ?