Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 801169 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Goudelock'ın turnikesindeki hücumu tekrar izledim de cidden Obradovic imzası var sette. Vesely devrildikten sonra Bogdan'ı tutan Haynes'e müthiş perdeleme yapmış. Bogdanovic Vesely'nin perdelemesini kullanarak dışarı çıkarken, Goudelock birebirde Devin Smith'i geçip potaya hareketlenmiş:

Tam şu anda Bogdanovic ve Emir bomboş, Joe Alexander sağolsun Goudelock'ın önü açık. Büyük ihtimalle hücum Bogdanovic'in dış şutuna çizilmişti ama Maccabi savunması hata yapınca Goudelock boş turnikeyi attı. Ha Joe yardımı zamanında yapabilseydi ne olurdu? Goudelock topu sağ forvetteki Emir'e ya da tepedeki Bogdanovic'e çıkarabilirdi. Ya da Zisis tarafından yardım gelmesi durumunda topu köşeye Zisis'e atabilirdi. Emir'e çıkardığında Emir şut atmak yerine ekstra pasla tepedeki Bogdanovic'i bulabilirdi. Muhtemelen bunlar molada konuşulmuştur ve Goudelock da ne yapması gerektiğini çok iyi biliyordu. İşte bu yüzden çok büyük bir koç Obradovic.

Asıl değinmek istediğim nokta da Goudelock'ın savunmanın durumuna göre doğru kararı vermesi. Bu bence mental olarak güçlü bir oyuncu olduğunu gösterir.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Başar
goudelock da söyledi
hücum kendisi için çizildi
bogdan mevzusu savunmayı şaşırtma hamlesi
bogdan in adamına Veysel perdeye gidince, vesely i tutan adam Joe da panik yapıp "ulan bu vesely ne yapıyor acaba"diyerek onun peşine takıldı, gou ile devin i özellikle 1 e 1 bırakan ve joe salagi sayesinde içeriyi boşaltan bi set
bu Senin benim bizlerin anlayabileceği veya düşünebilecegi bi şey değil tabi ;) 8)
Ismail Şenol da izah etmiş
zisis ve emiri çapraz köşelere koymaktaki amaç maccabi nin gomulmesini emgellemek ki korkudan gomulemediler
bogdan sahte kosusuna veysel perdesi ve joe nun veysel konsantrasyonu,  gou 1 e 1 de devini çok rahat geçebilecek bi adam ki öyle de yaptı 8)
rakibi hataya zorlayan bi set. Ki obradovic devamlı böyle setler çizer bu yüzden çok ama çok büyük
Barcelona maçında da hatırla. Perdelemeler yaptırıp rakibin şaşırıp ne yapacağını tahmin etmisti. "They ll switch " demişti. Ve switch yapmışlardı onlarda :)
Ulan final 4 dayiz saka gibi
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 08:42:56 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
real madrid i dün bir kez daha  izledim ve gerçekten korkulacak bir takım değiller..efes e bile ribauntlar da üstünlük kuramayan takımı potaaltında ezerizz..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
real madrid i dün bir kez daha  izledim ve gerçekten korkulacak bir takım değiller..efes e bile ribauntlar da üstünlük kuramayan takımı potaaltında ezerizz..

İşin açığı ben o kadar rahat değilim.
Zira, Real Madrid çok inatçı bir takım ve asla pes etmiyor. Neredeyse dün de 13 sayıdan gelip maçı alacaklardı. Janing'in o olağanüstü performansı olmasaydı seri bitmişti.

Real'de sorumluluk alan oyuncu bir hayli fazla ve her zaman için tehlikeli takım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
büyük takım olmak da ne tuhaf şeymiş ya :) millet kapışsın play off'ta sen rahat rahat bekle. seneye oyuncularımız takımda kalacak mı diye endişelen filan garip duygular :) eskiden bu oyuncuyu nasıl göndeririz diye endişelenirdik şimdi nba olur mu diye :)

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
İşin açığı ben o kadar rahat değilim.
Zira, Real Madrid çok inatçı bir takım ve asla pes etmiyor. Neredeyse dün de 13 sayıdan gelip maçı alacaklardı. Janing'in o olağanüstü performansı olmasaydı seri bitmişti.

Real'de sorumluluk alan oyuncu bir hayli fazla ve her zaman için tehlikeli takım.

efes in saçmalaıkları yüzünden yetiştilerr..sadece zorlama sayılarr başka hiçbir şey yok..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #6201 : 22 Nisan 2015, 13:44:16 »
Beyler Madrid planı kuran varsa, booking com'dan Ibis Budget Madrid Valentin Beato'ya bakın...5 gecesini ben 180 euroya ayarladım. şehre de salona da yakın..gayet temiz ve güzel...Madrid metrosu da çok iyi ve kullanışlı..yalnız uçaklar patlamış durumda..ben frankfurt üstünden uçacağım Madrid'e...belki THY ve Pegasus yeni sefer açar sıkı takip edin...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
efes in saçmalaıkları yüzünden yetiştilerr..sadece zorlama sayılarr başka hiçbir şey yok..

Real Madrid'in bizden artısı 1 numaraları...bizim onlardan artımız diğer pozisyonlar..yalnız daha 3 haftadan fazla var maça..form durumları da önemli

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Real Madrid'in bizden artısı 1 numaraları...bizim onlardan artımız diğer pozisyonlar..yalnız daha 3 haftadan fazla var maça..form durumları da önemli

evet..kısaları savunamazsak sıkıntı yaşarızz,..rodriegez,llull,fernandez,rivers,caroll..bunların 3 lüklerine engel olalım yeter gerisi hikayee..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Rivers ile Carrol tutulmayacak oyuncular değil ama dengeyi bozmalarına izin verilmemeli orası şart...Bir de bakmayın dün Heurtel alana kadar Rodriguez de sahada yoktu..Ne zaman heurtel tuttu adam coştu-))))

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Rivers ile Carrol tutulmayacak oyuncular değil ama dengeyi bozmalarına izin verilmemeli orası şart...Bir de bakmayın dün Heurtel alana kadar Rodriguez de sahada yoktu..Ne zaman heurtel tuttu adam coştu-))))

bir de efes gibi takıma 43-29 ribaund üstünlüğünü veren takım bence kupayı zor alır..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Obradoviç : “Semih Erden çok mükemmel bir karaktere sahip. Çok da iyi bir oyuncu. Fenerbahçe Ülker’e geldiğinde iyi durumda değildi. Semih’te değişen en önemli şey konsantrasyonu. Konsantre oldu mu kalitesini gösteriyor. Ama konsantre olamadı mı, bunu yapamıyor. Tek sorunu buydu. Bunu çözdük. Daha iyi olacak.”

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ben setin Bogdanovic'e hazırlandığını düşünüyordum ama Cem abi sağolsun çok güzel izah etmiş. Bence de bizim anlayabileceğimiz veya düşünebileceğimiz bir şey değil. :D Tabi asıl önemli olay o hücumu çizdikten sonra rakip savunmayı istediğin şekilde yönlendirmek ve çizileni parkeye yansıtmak. Çok büyüksün hocam. 

Obradoviç : “Semih Erden çok mükemmel bir karaktere sahip. Çok da iyi bir oyuncu. Fenerbahçe Ülker’e geldiğinde iyi durumda değildi. Semih’te değişen en önemli şey konsantrasyonu. Konsantre oldu mu kalitesini gösteriyor. Ama konsantre olamadı mı, bunu yapamıyor. Tek sorunu buydu. Bunu çözdük. Daha iyi olacak.”

Koçun bu açıklamasına çok sevindim. Belki Semih'i daha fazla konsantre etmek için gaz veriyor olabilir ama ben seneye de takımda tutulacağı izlenimini aldım. Semih konsantre olduğunda size olarak, atletizm olarak, sertlik olarak ciddi fark yaratıyor. Maccabi serisinde de gördük bunu.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
erken eledik
5.maçı izleyemedim
kombine sahibi olarak mağdur oldum :D
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
erken eledik
5.maçı izleyemedim
kombine sahibi olarak mağdur oldum :D

;D ;D