Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 801176 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
ya süpersiniz ya
ulan Final 4 a da kalsak bir numaralı konu transfer
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
ya süpersiniz ya
ulan Final 4 a da kalsak bir numaralı konu transfer

Vay anasini arkadas...  Hayatimda transfer basligina yorum yazmis adam degilim; burada kabak benim basima patladi.  Iyi mi? :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Vay anasini arkadas...  Hayatimda transfer basligina yorum yazmis adam degilim; burada kabak benim basima patladi.  Iyi mi? :)

abi isimler önemli değil
bu bir vaka:)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
fbtv'den sabiha gökcendeki karşılamayı izledim , beklediğimin 10 da 1'i kadar taraftar yok orda , olmadı bu , yakışmadı.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Hafta içi 13'te Sabiha Gökçen'de olabilmek için ya okuldan kaçan öğrenci, ya işten kaytaran işçi ya da ağır işsiz olmak lazım.
F4 sonrası dönüşte hele birde kupa ile dönebilirsek onbinler karşılar, sıkıntı yok. :)
...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
 maçı malum sebeplerden izlemedim sonunda dayanamayıp açtım bir ileri bir geri 4 sayıya çıkardık farkı son bölümde tekrar yakalandık baktım Olacak gibi değil durum kötü mecbur kapattım ve son bölümü Forumlardan takip ettim

bu maçı kaybetmek seride sıkıntı oluşturabilirdi, maccabi oyuncu ve taraftarı çok stresliydi bizim ilk maç gibi büyük bir özgüven kazanabilirlerdi, bu sene için top 8 başarıydı benim İçin, bundan sonrası tufan :)
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 16:33:49 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Hahaha, yarıldım yemin ederim. Ama seni uyaracaktım "şimdi Okan gelecek, dikkat edin" diye, yetişemedim. Yalnız transfer konuşalım bari, dravdan da olsa. Konuştukça olaylar gelişiyor, belki sonu kupa olur.

Seneye 2 numara lazım Okan...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hahaha, yarıldım yemin ederim. Ama seni uyaracaktım "şimdi Okan gelecek, dikkat edin" diye, yetişemedim. Yalnız transfer konuşalım bari, dravdan da olsa. Konuştukça olaylar gelişiyor, belki sonu kupa olur.

Seneye 2 numara lazım Okan...

Adamin affi yok valla: istisna bile yapmadan rencide etti :)

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Adamin affi yok valla: istisna bile yapmadan rencide etti :)
Adam ölümüne "cool", affetmez. 8) Bizzat tanışmadıysan mutlaka bir ziyaret et, maç izle yanlarında bu ekibin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
teveccühünüz arkadaşlar
basketbol sahadaki adamlarla oynanıyor
transfer egomuzu fm de giderelim 8)
A.Y.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Dünü hatırladıkça yüzüne hafif bir gülümseme gelen var mı :D

Çevrimdışı exex

• Üye
seri 3-0 oldu ama 5 maç üstünden oynanmaya devam etse , maksat spor olsun ... Takımı özledim ben !

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
diğer takımların final4 mücadelesini gülerek izliyoruz. :)
Biz final4 dayız diğerleri aralarında son 3 adayı belirlesin :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
seri 3-0 oldu ama 5 maç üstünden oynanmaya devam etse , maksat spor olsun ... Takımı özledim ben !
Yarı finale daha çok var Özlemle bekleyeceğiz ve bence harika bir gün olacak çünkü Real bence hiç dominant bir takım değil ayrıca disiplinden uzak ve yumuşaklar gerçekten bizim en ters Geleceğimiz ekip üst gruptan finale çıkacağımıza kesinlikle inanıyorum bu yüzden ve finalde sezon içinde yendiğimiz bi takım gelecek(gerçi kime koymadık ki oynayıp ta) Kupa hiç te uzak görünmüyor yani