Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862079 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
bogdanovic  attı girseydi tek hane . girmedi...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Birisi maç bitmeden Nocioni ya da Fernandez'i indirsin. Kariyerlerini bitirecek bir sakatlık olursa bir tepsi baklava dağıtacağım.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Bu takima heLaL oLsun
Maci hic birakmadiLar
Bu takimLa Gurur duyuyorum.

Çevrimdışı exex

• Üye
helal olsun hepsine... 2. çeyrek dışında iyi oyun... emir hariç hepsinin eline sağlık, yüreğine sağlık. emirse fark 20 lewrdeyken bile şut atmaya korktu. saçma sapan kasti faul aldı , 2 kez topu oyuna sokamadı. Belki Bjelica da yapamadı bazı şeyleri yada diğerleride ama Emir gerçekten içine etti...

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Çok uzun süredir basketbol izlerim, böyle pislik bir takım görmedim. 2007 Avrupa Şampiyonası'nın bir benzerinin olmasını umuyorum...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Böyle maç yönetilmez orospu çocukları. Bir önceki maçı izleseydiniz de hakem nasıl olur görseydiniz piçler. Helal olsun takıma gurur duyuyorum. Yine de biz Avrupanın en iyi takımıyız.

Çevrimdışı exex

• Üye
Bizdekide nasıl bir looserlıksa arkadaş Obradovic i bile kuruttuk :D :D

Futbolda iddasını kaybetmiş bir real madridin başkanının ; EL ispanyol lobisi ve  hakemleri  müthiş çalıştı . Kaç tane teknik sportmenlik dışı çıktı bize saymayı unuttum
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 00:06:26 Gönderen: exex »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Oyunculara giydirmeye hiç ama hiç gerek yok. Hepsiyle gurur duyuyorum kendi adıma.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı south

• Üye
Çok merak ediyorum bu İspanyolların sporcuları mı böyle şerefsiz yoksa genel olarak hepsi mi böyle? Ve bu şerefsizliklere hakemlerin göz yummasını daha kaç organizasyonda kaç maçta göreceğiz? Keşke Batum'un yaptıği gibi biride bizde çaksaydı yumruğu

Çevrimdışı sarimelekler

• Üye
  • Yer: istanbul
Bütün oyunculara helal olsun emeğine yüreğine sağlık, seneye de burada olalım hep burada olalım illaki gelir şampiyonluk

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Geri dönmek icin cok caba harcadık ama fark cok fazlaydı. İkinci yaridaki mücadelemiz ayakta alkışlanır. Yine de bir kac tercih hatası, girmeyen bir kac sut ve hakem faktörü olmasa 27 sayıdan geri gelip tarih yazabilirdik. Saglık olsun. Seneye bunlarla grupta veya F4te umarım tekrar karşılaşırız.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yenseydik çok çok iyi olacaktı ama olmadı . Buralara ilk adımı attık , ayağımız alıştı . Sık sık geleceğiz , boş da dönmeyeceğiz inşallah .

Takımda emeği olan herkese , takımı yalnız bırakmayan tüm taraftarlara sonsuz teşekkürler .

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Senaryo yazılmış. Yapacak bir şey yok. Şimdi saldır Olympiakos demek dışında seçenek kalmadı elimizde.

İspanyolların kronikleşen orospu çocuklukları ile baş edebilirdik ama hakem çetesi buna izin vermedi. Vermeyeceklerdi de... Bir hamle yapıp kafa kafaya gelsek de frenleyeceklerdi; bunun mesajını açıkça verdiler.

Euroleague'in güvenilir bir organizasyon olmadığının en başta gelen ispatları arasına yazılması gereken bir maç.

Bu arada, Bjelica'nin Maccabi serisindeki tutukluğunu tölare etmiştik ama bu maçta üst üste gelen yukarıdaki olumsuzlukların üstüne bir de onun bu kadar silik kalmasını kaldıramadık. Maalesef hiç de MVP gibi oynayamadı. :(

Vesely'nin yanına ikinci bir isim koyabilseydik hakikaten her şeye rağmen bambaşka olacaktı sonuç. Goudelock geç açıldı; Bogdan'ın bir sezon daha "en çok gelişme gösteren oyuncu" ödülünü alması icap edecek. Regular Sezon seviyesinden Top-16 seviyesine çıkmıştı Partizan'da... Bizde ise Top-16 seviyesinden Final-Four seviyesine çıktı. Bir level daha atlarsa önümüzdeki sezon bambaşka bir Bogdanovic görebiliriz buralarda.

Bu heyecanı bize yaşattığı için Obradovic ve sponsor Ülker başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
takıma taraftarlara helal olsun uzun zamandır beni bu kadar heycanlandıran bi takım olmadı son olarakta realinde hakemlerin de taaa ..................................................................................................

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Kaybettigimize uzuluyorsam insan değilim, ama bu kancik adamlara kaybetmeseydik keşke. Bir takımda bir tane mi erkek gibi erkek olmaz, alayı kansız, yavsak, kancik. Nocioni'nin bjelicayi durdurduğu gibi 2. çeyrekte onlar gazı almışken bir iki tane oyun dışı faulle sindirmeliydik. Ordan aldıkları gazla maç boyu soktular o şutları. Hepsini geçtim, fernandez ya da ayonu sakatlasaydik keşke. Ispanyollardan zaten tiksinirdim bugün tuzu biberi oldu. Bir milletin tüm sporcuları mı orospu tiynetli olur.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 00:13:35 Gönderen: Del Piero »