Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861276 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Allah'ına kurban be Goudelock.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Goudelockkkkkkkkkkkkkkk...  Adamimdan ucluk geldi...  Fark 5.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yani olmayacak o kadar çok şey oluyor ki sahada . Maçı iki takımda vermek için çabalıyor .

hmetin

• Ziyaretçi
Melli paso ribaunt alıyor.James devamlı tipliyor.Savunmada sıkıntı yasıyoruz.Second periot very bad deffense dedi Obradovic
Takımı tebrik ediyorum.Sonuc guzel ama sıkıntı cok
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 23:54:07 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Melli paso ribaunt alıyor.James devamlı tipliyor.Savunmada sıkıntı yasıyoruz.
Hocam sürekli tipliyor demişsiniz ama maçın başında birkez yaptı onu böyle anlara çok kafayı takıp basmakalıp cümleler kuruyorsunuz.

fbkolik

• Ziyaretçi
Goudelock'un 3lüğünden sonra Milano kaçırdı,ondan sonra öyle acayip saçmaladık ki Allah'tan 3'ünde de Milano bomboş 3lüğü kaçırdı,maçı da 77-74 kazandık.Çok zor oldu ama galibiyetle başlamak önemliydi.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Zorlaya zorlaya aldık, kazaya kurban gitmedik. 2.çeyrek performansının üzerinde fazlaca durulmalı, yine verdiğimiz hücum ribaundları da ciddi problem, son dakikada şut idmanı yaptırdık adamlara neyse ki sokamadılar.

Maç içinde agresiflikler oluyor tabii ki, rahatsızlık verdiysem kusura bakmayasınız.

hmetin

• Ziyaretçi
Hocam sürekli tipliyor demişsiniz ama maçın başında birkez yaptı onu böyle anlara çok kafayı takıp basmakalıp cümleler kuruyorsunuz.
Basmakalıp diyorsun da benim orada vurgulamak istedigim devamlı ribaunt verip 2. sans vermemiz,tipleme,ribaunt alma sonucta 2. sansları vermemiz

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar
Güzel başladık 2.periyotu saymazsak Milano 15 sayı ortalamasında tuttuk savunma açısından ben çok beğendim.Gentile Goudelock karsısında inanılmaz size avantajı vardı fakat çok ii durdugunu düşünüyorum karşısında 19 sayısı da kaymak oldu üzerine.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

Çevrimdışı exex

• Üye
İlk çeyrek normalde iç sahamızda oynamamız gereken oyun , ikinci çeyrek zor deplasmanlarda oynayacagımız oyun (takım tam TAKIM olana kadar) , maç sonucuda hep olmasını umduğumuz şekilde ...

Bogdanovic ve Goudelack 11 de 2 3 sayı isabetiyle oynadılar ilk 3 çeyrekte yanılmıyorsam oda oyunumuzu çok etkiledi.

Zaman herşeyin ilacıdır. Elimizdekiler bunlar ve sabırla olacak,  iyi şeyler.  Tebrikler takıma

Çevrimdışı afat

Teşekkürler anonscu abi koltuklardan kalkmayı başardılar sayende.Teşekkürler.

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Öldük öldük dirildik ama takım iyiydi bence Milano umduğumdan çok daha iyi çıktı

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
15-28-15-16 sayı yemişiz . 26-15-16-20 sayı atmışız . İkinci çeyreği bir kenara bırakıp bu maçı öyle inceledikten sonra ikinci çeyreği bambaşka bir maç gibi değerlendirmek lazım .

Euroleague canlı istatistik sayfası arıza verdiği için bakamadım istatistiklere (düzeltilmiş) . 3. çeyrek sonunda 13 asistimiz vardı.

Zor oldu , kazaya kurban gitmedik . Artık önümüzdeki maça bakabiliriz.

« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:09:01 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Goudelock böyle istedi desek yalan olmaz. Tam bi winner karakter koydu ortaya, çok cesur oynadı. Hickman belki maçın en kritik yerlerinden birinde top kaybı yapıp milanonun öne gecmesine neden olsa da ardından çok zor bi pozisyonda eli titremeden 3lüğü göndererek mental olarak ne kadar sağlam bi karakter olduğunu gösterdi, ama yine de pg direksiyonunu ona emanet etmek çok riskli. Bogdan skora ciddi bi katkı vermesede  işin asist yanında oyun yönlendirme kısmında bence gayet iyiydi. Emir ise bugun hiç maça giremedi üstüne çok kritik bi yerde teknik faul alarak takımı zora düşürdü. Skor farkı belki ileride sıralama açısından önemli olacaktır ama kazanarak başlamak bence daha önemliydi. İlk 13-14 dakika şiir gibi bi hucum performansı ortaya koyduk. Ardından hucum tempomuz düşüp üstüne bide 2.periyodun son 5-6 dakikası facia bi savunma performansı gösterdik. 2.yarıda yine hucumda istenen seviyede olmasakta savunma gayretimizi ve performansımızı çok beğendim. İlk 15dk daki hucüm performansını, 2.yarıdaki de savunma gayretini beraber bi şekilde daha uzun sürelere yayarsakki zamanla olacaktır o zaman kalp çapıntılarıyla stres dolu maçlar biraz daha rahat ve kontrolumuzde gecer hale gelecektir. Ahh keşke bide pg bulsak huyumuza suyumuza uygun fena olmaz mı? :)
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:10:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
@sinanyucel

İlk 25 dakika yerine ilk 15 dakika olacak sanırım ?