Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859672 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
@sinanyucel

İlk 25 dakika yerine ilk 15 dakika olacak sanırım ?

Haklısın 1.5 periyotluk kısmı kastetmiştim tesekkürler düzeltme için :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Kazanmak güzeldi,eksikler var herkes farkında koç da farkında.Geçen seneki macerayı hatırlıyorum da ben burada işin sıkışıp ağlamaya ah vah etmeye razıyım.Grupta Barca ile üst turda karşılaşmayacak şekilde kendimizi sıralamaya sokup işimize bakalım.Kaan Kural'ın da dediği gibi hazırlık turnuvası bu.

Sondaki üçlük olmasaydı iyiydi ikili averaj anlamında.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Insan mac seyretmeye korkuyo arkadas
Kalpten gitcez birgun

Pota altini karartacak
Kara Adam SART

fbkolik

• Ziyaretçi
Yalnız bugün adam değişmede çok büyük çığır açtık.Bazen öyle anlar oldu ki,1 ve 5 numaralar değişiyor,ardından 5 numara ile 3 değişiyor,ardından 2 ile 3 değişiyor,bunların hepsi 10 saniye içinde oluyor,ben böyle bir savunma stratejisi görmedim.Halbuki adam adama savunma yapsak Bogdanovic,Vesely,Hickman gibi çok iyi savunma yapabilecek adamlarımız var,dünyanın en kötü savunmacılarına sahip olsak bile bu adam değişmelerden çektiğimiz sıkıntıyı çekmeyiz,evet bazı anlarda,özellikle de 2. yarıda gayet iyi savunma yaptığımız anlar oldu ama bazı anlarda da yine çok acayip sıkıntılar çektik.Hücumda ise 1 numara sorunumuz çok büyük boyutta olmasına rağmen fena değildik.Can Altıntığ isterse dünyanın en çalışkan ismi olsun,isterse çok iyi savunma yapsın,bu oyun görüşüyle,bu zekayla,bu şutla Eurochallenge şampiyonluğu hedefleyen bir takımda bile oynayamayacakken bizde as başlayıp epey de süre alıyor.

Oyuncu bazında ise Goudelock maçın her anında sorumluluk aldı,galibiyet sayısını da o attı,çok iyiydi bugün.Hickman savunmada mükemmeldi,hücumda oyun kurma anlamında sıkıntılı ama skor anlamında iyiydi.Bogdanovic çok kötü şut gününde olmasına rağmen bence çok iyiydi,oyunu müthiş şekilde bilerek oynuyor,süper asistler yapıyor,savunmada da çok iyi.Bjelica 1-2 tane çok kritik basket atmasına rağmen genel olarak bence berbattı,inanılmaz hücum ribaundları verdi,Zoric ilk yarıda facia savunma yaptı,potayı hiç koruyamadı,zaten 2. yarı nerdeyse hiç oynamadı.Vesely fena değildi,Emir etkisizdi,Oğuz çok gayretliydi.

« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:29:35 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
2. Çeyreğin sonunu çok kotu oynadik. Onun dışında iyiydik. Savunmamiz genelde iyiydi. Hücumda da Goudelock, Bogdan sıkıştığımızda sorumluluk alarak bizi rahatlatti. Basit hatalar ve hakemlerin sacmaliklari olmasaydi rahat alirdik bu maçı ama böyle bir maç bekliyordum zaten. İlk galibiyetimiz hayirli olsun.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Görmezden gelmiş olmayalım: Maçın son dakikalarında Gentile pota altında turnike atarken bloğa çıkan Bjelica topa yetişemedi ve onun koluna net olarak vurdu. Hakemler faulü kaçırdı. Ucuz yırttık.

O pozisyon haricinde... Son senelerde bizim maçlarda gördüğüm en klas hakem yönetimiydi. Muhteşem yönettiler. Aleyhimize verilen ve başta tepki gösterdiğimiz kararların dahi tekrar görüntülerde doğru olduğu apaçık görüldü.

Umarım deplasman maçlarımızda da böyle objektif hakemler çıkar şansımıza.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Maçı değerlendirecek olursak, ilk çeyrek tabiri caizse aktı takım. Şahane bir enerji, ve beklenenden fazla bir fark oluştu. Ama maç öncesinde de beklediğimiz gibi tıpkı kupadaki Tofaş, sonra Karşıyaka ve en son Telekom maçlarında yaşadığımız düşüşü yaşadık, Milano maça ortak oldu. 2.çeyreklerdeki kötü performansımızı alışkanlık haline  getirmemek gerek. Rotasyonumuz buna engel olacak kadar geniş, ama oyuncular henüz istenen seviyede değil. Bjelica çok kötü başlasa da sonradan toparladı. Ben Semih’in de daha çok süre almasını bekliyordum. Maç içinde Zoric’e çok söylendik ama büyük ölçüde bunları haketti bana kalırsa. Evet ondan ekstra şeyler beklememek lazım ama ribaund alabilmek bir pivotun temek görevlerinden birisi, Zoric oyundayken ne yazık ki büyük sıkıntı yaşıyoruz bu konuda. Oğuz ise gerçekten çok verimli oynadı, savaştı, rotasyonun ana parçası olmayı hakediyor bu performansıyla.

Can savunmada gerçekten çok gayretli, çok özverili ama hücumda bir o kadar sıkıntılıydı bugün. İlk EL maçı olmasının verdiği heyecanla birlikte  birbirine çok benzer 3 top kaybı yaptı, bunlara dikkat etmesi gerekiyor. Emir bugün hayal kırıklığıydı benim adıma, bu maçta daha etkili olmasını beklerdim. Son anlarda aldığı teknik faulün izahı yok, bu takımın lideri olacaksan bunları yapmaya hakkın yok. Aynı şekilde Hickman’ın yaptığı top kaybı da çok acemiceydi ama sonra telafi edebildi bunu. Bogdanovic ısınmaya devam ediyor, en önemlisi güven veriyor. Son olarak Goudelock gerçekten büyük oyuncu, giden maçı aldı ve bize getirdi.

Bu maçtan çıkarılması gereken dersler var, switch savunması ve ters eşleşmeler de zaman zaman sıkıntı yarattı. Rakibin isabetli soktuğu günlerde işimiz gerçekten zor olabilir. Bir an önce düzenlerin oturmasını diliyorum.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:28:29 Gönderen: ardglr »

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Yeryüzündeki bütün pozisyonları değişerek savunuyoruz izlerken gülmeye başlıyorum bazen. İyi, kötü başka konu ama çok acayip olduğu kesin.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #323 : 18 Ekim 2014, 00:32:27 »
Barcelona-Bayern maçını izlemedim ama skora bakacak olursak beklediğimizden çok daha çetin bir grup olacak gibi görünüyor. İç sahada maç kaybetmemek şart.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Görmezden gelmiş olmayalım: Maçın son dakikalarında Gentile pota altında turnike atarken bloğa çıkan Bjelica topa yetişemedi ve onun koluna net olarak vurdu. Hakemler faulü kaçırdı. Ucuz yırttık.

O pozisyon haricinde... Son senelerde bizim maçlarda gördüğüm en klas hakem yönetimiydi. Muhteşem yönettiler. Aleyhimize verilen ve başta tepki gösterdiğimiz kararların dahi tekrar görüntülerde doğru olduğu apaçık görüldü.

Bence kritik iki yerde yanlis kararlar verdi.  Muhtesem diyemem zira oyunun kirilma anlariydi.  Birincisi, Oguz'un yaptigi faul degildi.  En azindan bir takim evinde oynarken, o faul calinmaz.  Keza, Emir'e cok basit bir teknik faul caldi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Brooks un 2..Ve Samuelsin 2 stepsini çalamadılar abi..Çok netti..Hatta İlk yarının sonunda Hickman topu kaptığında 0.5 kala hACKET in arkadan beline sarılması falan da var.Yani bence Gene Ev sahibi takım hakem avantajını pek göremedik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı RickyHickmannn

• Üye
  • Yer: antalya
    • RickyHickmannn
Ben artık bu lanet olası atletik zencilerin karşısında 17 lik toy acemi oyuncu varmış gibi pota altımızı yerle bir edip maçı sürekli dengede götürmelerinden bıktım, tamam size göre zoric hücumda avrupanın en çeşitli uzunu tamam size göre zoric ikili oyunları çok iyi savunuyor,ama siz ne derseniz deyin ben artık takımımda zorici görmektense lanet olası atletik bir zenciyi görmek istiyorum.

fbkolik

• Ziyaretçi
Bugün tam 17 tane hücum ribaundu vermişiz,ileride yine başımıza çok büyük bela olacak gibi duruyor.Bugün de yine bazı anlarda çok büyük bela oldu ama Allah'tan kazandık.

Yalnız şu takımda Zoric yerine Samuels,oyun kurucuda da Hackett olsa,bugün diğer 3 final four takımı kim olur diye tartışma yapıyor olurduk.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:40:40 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #328 : 18 Ekim 2014, 00:39:20 »
Barcelona-Bayern maçını izlemedim ama skora bakacak olursak beklediğimizden çok daha çetin bir grup olacak gibi görünüyor. İç sahada maç kaybetmemek şart.

Barcelona'nin son maclari gosteriyor ki, daha hazir degiller. 

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bogdan 33 dakika 1/7 saha içi...