Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Konu çok Zoric özelinde kaldı tekrar edeyim, Zoric'i dün akşam beğenmediğimi söyledim. Eleştirilerin büyük bölümüne katılıyorum. Sezon başı itibariyle formsuz, inşallah ilerleyen aylarda form tutar. Fakat yapılan bağzı eleştiriler bence çok ağırdı, onlara tepki gösterdim.

@finkployd

Sen her zaman yavrum hatta her maç sonrası öncesi yaz.
Bu arada ilk yazdığın ağır ironi içeren yazin muhteşemdi
çok keyifli okudum...

Eyvallah abi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Katılmıyorum. Eğer bu adamları Zoric'ten iyi olduğu özellikler açısından Zoric ile karşılaştırırsak, Zoric'in Avrupa Birliği ve Balkanların en kötü pivotlarından biri olduğu noktasına varırız ki sanıyorum bu sonuç da çok sağlıklı olmaz.

yok, en kötülerden biri olduğu sonucuna varmayız, vasat bir pivot olduğu sonucuna varırız.
sağlıklı sonuç da budur...

söylemek istediğim şu: eğer yarışmaya çalıştığımız (yarıştığımız demiyorum, ortada herhangi bir yarışmışlık yok) takımlar barcelona, real, cska, olympiacos vs. ise, normal olan eldeki oyuncuları, rakipteki oyuncularla kıyaslamaktır...
haliyle zoric'i kıyaslayacağımız adamlar tomic'tir, dunston'dur, bourousis'tir, ayon'dur vs.'dir...
furkan-bonsu'ya karşı performansını ölçü almak sağlıklı sonuç vermez...

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
yok, en kötülerden biri olduğu sonucuna varmayız, vasat bir pivot olduğu sonucuna varırız.
sağlıklı sonuç da budur...

söylemek istediğim şu: eğer yarışmaya çalıştığımız (yarıştığımız demiyorum, ortada herhangi bir yarışmışlık yok) takımlar barcelona, real, cska, olympiacos vs. ise, normal olan eldeki oyuncuları, rakipteki oyuncularla kıyaslamaktır...
haliyle zoric'i kıyaslayacağımız adamlar tomic'tir, dunston'dur, bourousis'tir, ayon'dur vs.'dir...
furkan-bonsu'ya karşı performansını ölçü almak sağlıklı sonuç vermez...

Ben anlatamamışım. Krstic ile Dunston ile karşılaştırmayalım demiyorum. Başta tartıştığım arkadaş Krstic ile Zoric'i sadece hücum yönünden karşılaştırmıştı. Eğer bir kıyas yapılacaksa her açıdan yapılmalı. Ona itiraz ederken de Dunston ile savunmasını Mirsad ile ribauntlardaki gayretini karşılaştırın demem bundandı. Şayet savunma bakımından da arkadaş Krstic ile karşılaştırsaydı bir itirazım olmayacaktı.

fbkolik

• Ziyaretçi
Krstic ve Tomic kötü savunmacı mı Zoric'ten.Zoric'in onlara göre savunmadaki tek avantajı hızlı ayakları,doğal olarak ikili oyunu daha iyi savunur.Potayı koruması,ribaundları falan Tomic ve Krstic'in daha öndedir Zoric'e göre,zaten hücumdaki büyük farkları da daha önce söyledim.Şimdi oldu mu?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Krstic savunma kelimesini bilmiyor küçükken öğretmemişler

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Arkadaşlar elinde boşta ve bizim istediğimiz.gibi.pg olan varsa.bana ilesin ben klübe bildirim yaparım
fantasy değil gerçek hayattan bahsediyorum

fbkolik

• Ziyaretçi
Krstic kesinlikle iyi savunmacı değil Cem abi ama Zoric'ten de daha kötü değildir bana göre,Zoric'in tek avantajı ayak hızıdır,en azından oyun kurucu vücudunu dayayıp Krstic'i potanın dibine kadar götüremez.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Can Apaydın eline sağlık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Krstic kesinlikle iyi savunmacı değil Cem abi ama Zoric'ten de daha kötü değildir bana göre,Zoric'in tek avantajı ayak hızıdır,en azından oyun kurucu vücudunu dayayıp Krstic'i potanın dibine kadar götüremez.
oyun kurucu kesinlikle Krstic i potaya sürükleyemez çünkü krtic orda olmaz. Büyük ihtimalle tepede oyun kurucu ya gittiği yalancı yardimdan sonra eli belinde etrafını izliyordur :) :)

fbkolik

• Ziyaretçi
oyun kurucu kesinlikle Krstic i potaya sürükleyemez çünkü krtic orda olmaz. Büyük ihtimalle tepede oyun kurucu ya gittiği yalancı yardimdan sonra eli belinde etrafını izliyordur :) :)
O zaman da adam adama savunma yaparsın pivotlar o kadar rahat şekilde potanın dibine kadar itemez :)

Neyse,sabahtan beri Zoric tartışması yapıyoruz,artık ben futbol maçına konsantre olmaya çalışacağım.Keşke Zoric kazaya kurban gitmezsek top 16'dan sonra çok iyi oynasa da bağrımıza bassak.O zaman Zoric hakkında geri adam atmaya razıyım ben,yeter ki beklediğimiz gibi oynasın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Krstic in ... sana birşey olmasın.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Arkadaşlar elinde boşta ve bizim istediğimiz.gibi.pg olan varsa.bana ilesin ben klübe bildirim yaparım
fantasy değil gerçek hayattan bahsediyorum

Ortaokul ve lisede yokluktan pf oynardım ama topu yarı sahaya getirebilecek kadar konuya hakimim.
Pass değil şut firstüm.
Obra ile oyunuma çok şeyler katabileceğimi düşünüyorum.
Yaş 30 boy 1.82 size xl
Kulüp düşünürse telefonumu biliyorsun abi. :D
...

hmetin

• Ziyaretçi
Cengizao Hoca mukemmel tespitler yapmıs.
Sunu anlamakta zorlanıyorum.Ben FB SK Dunyanın en buyuk SK goruyorum.F16,F8 benim hedefim degil F4 den assagısı beni kesmiyor.Her kupada ezerek kupaları toplamak isterim.Bu da klube,oyunculara ne kadar inandıgımı gosterir.Kimisi olumlu tarafları one cıkarır,kimisi eksikleri ortaya cıkarır.Bunlar sıkıntı olmamalı...

Cok zor sartlar altında Gentile,Melli vb varken denmis.İyi guzel de salon bizim,seyirci bizim,Dunya finalisti Bjelica,Bogdan bizim,sayı kralı Gadlak bizim sanki Milano ile ezikler oynuyor.Ya da biz Dallas,SAS ile falan oynuyoruz.Avantajlı olan biziz.Fırtına gibi baslayan da biziz.Ama bunlar guzellikler olmakla birlikte sıkıntılar da var.19 hucum ribauntu vermisiz.Melli ribaunt,sut macı 10sayıdan 4 sayı one gecirmis.James pota altında agır basmıs.Bunları gormeyelim mi?Avrupa'nın en pahalı 4-5 takımından biri olan,cok onemli oyuncuların oldugu takımdan da insan birseyler bekliyor.Hadi savunmada hatalar yaptın ama ribauntlarda ezilmeyelim.

Bayern Munich'i seyrediyoruz.20 lik guard bile oynuyor.Ustelik ilk EL macı ve ısık veriyor.Biz guardsız oynuyoruz.Zoric'i gecen sene forumlarda inanılmaz savundum.Zoric ile Furkan kıyaslamasına ise katılmıyorum.Ortada kıyaslık bir durum yok.Furkan sadece ribaunt alıp,bos smac basıyor.Orta mesefa,post vs sut attıgı da soktugu da yok.Mesele Zoric'i sırtına alanın potaya goturmesi bu da sıkıntı oluyor.

FB nin basarılı olmasını ve F4 yapmasını istiyoruz.Baska bir dilegimiz yok.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Maçta 4 adet ciddi hakem hatasi var...3 tanesi aleyhte ; 1 tanesi lehte..
1. Periyot brooks turnike atarken steps yapti ... 2 sayi yedik..
3.periyot samuels hücum reb sonrasi reverse yapip basket atti..steps vardi..2 sayi yedik..
4.periyot oguzun yaptigi faul değildi..bedavadan 2 atis yedik..
4. Periyot gentile turnikesinde bjelica koluna vurdu adamin hakemler vermedi...

Emire yoktan teknik faul icat etti hakem onu atlamışsın en kritik anlardan biriydi

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bayern'ın 20 lık guardı dediğiniz çocuk kendi yaşıtlarında Avrupa'nın en iyisi geçen sezon draft edildi. Haberiniz olsun. 2-3 yıla yıldız olacak zaten.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.