Cengizao Hoca mukemmel tespitler yapmıs.
Sunu anlamakta zorlanıyorum.Ben FB SK Dunyanın en buyuk SK goruyorum.F16,F8 benim hedefim degil F4 den assagısı beni kesmiyor.Her kupada ezerek kupaları toplamak isterim.Bu da klube,oyunculara ne kadar inandıgımı gosterir.Kimisi olumlu tarafları one cıkarır,kimisi eksikleri ortaya cıkarır.Bunlar sıkıntı olmamalı...
Cok zor sartlar altında Gentile,Melli vb varken denmis.İyi guzel de salon bizim,seyirci bizim,Dunya finalisti Bjelica,Bogdan bizim,sayı kralı Gadlak bizim sanki Milano ile ezikler oynuyor.Ya da biz Dallas,SAS ile falan oynuyoruz.Avantajlı olan biziz.Fırtına gibi baslayan da biziz.Ama bunlar guzellikler olmakla birlikte sıkıntılar da var.19 hucum ribauntu vermisiz.Melli ribaunt,sut macı 10sayıdan 4 sayı one gecirmis.James pota altında agır basmıs.Bunları gormeyelim mi?Avrupa'nın en pahalı 4-5 takımından biri olan,cok onemli oyuncuların oldugu takımdan da insan birseyler bekliyor.Hadi savunmada hatalar yaptın ama ribauntlarda ezilmeyelim.
Bayern Munich'i seyrediyoruz.20 lik guard bile oynuyor.Ustelik ilk EL macı ve ısık veriyor.Biz guardsız oynuyoruz.Zoric'i gecen sene forumlarda inanılmaz savundum.Zoric ile Furkan kıyaslamasına ise katılmıyorum.Ortada kıyaslık bir durum yok.Furkan sadece ribaunt alıp,bos smac basıyor.Orta mesefa,post vs sut attıgı da soktugu da yok.Mesele Zoric'i sırtına alanın potaya goturmesi bu da sıkıntı oluyor.
FB nin basarılı olmasını ve F4 yapmasını istiyoruz.Baska bir dilegimiz yok.