Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #480 : 22 Ekim 2014, 01:29:40 »
digiturkplay kullanan arkadaşlar bu paketten memnun musunuz? İzlerken donma oluyor mu? Netlik nasıl? Tavsiye eder misiniz? Bir de premium paketini mi yoksa eurolig paketini mi tavsiye edersiniz?
Turkiye'nin interneti yavas olmayan bir yerinde degilseniz kucuk ilceler gibi, ve adil kullanim kotasini asmazsaniz kalite 1200k'dan asagi dusmuyor o da bayagi iyi sanirim sitesinde ornek var. Premium paket fiyat performans olarak(TV kanallari ntvspor hd gibi, BBL, EL, Premier Lig) cok daha avantajli ama onun da taahhut olayi yok yil sonunda 10 degil 15 diyebilir ama zaten yasal olarak uyarmak zorundalar.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #481 : 22 Ekim 2014, 08:34:58 »
digiturkplay kullanan arkadaşlar bu paketten memnun musunuz? İzlerken donma oluyor mu? Netlik nasıl? Tavsiye eder misiniz? Bir de premium paketini mi yoksa eurolig paketini mi tavsiye edersiniz?

Ben 2 sene kullandım, ama geçen sene yavaşlıktan ve ara ara olan takılmalardan dolayı (İstanbulda, Küçükyalıda yaşıyordum) normal yayına geçtim. Kullanan arkadaşlar bilir, normal yayın ile (77. kanal) HD yayın (377) arasında bile 3-5 saniyelik bir fark oluyor. Netten izlediğinizde ise bu fark 40-50 saniyelere çıkabiliyor. Ben özzellikle havanın sıcak olduğu günlerde etkisini çok gördüm. Herkes kapı pencere açık oturduğu için dışarıdan daha çok ses duyuyorsunuz. Birisi gool diye bağırıyordu top orta sahadayken. Yada mesela tehlikeli bir kontra atak oluyor ama kimse bağırmadığı için bir şey olmayacağını biliyorsunuz.
Ama sonradan ikinci bir alternatifle 1200k yı çıkardılar, özellikle fiber interneti olanlardan memnun olduklarına dair geri bildirimler aldım.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #482 : 22 Ekim 2014, 09:51:03 »
Ben 2 sene kullandım, ama geçen sene yavaşlıktan ve ara ara olan takılmalardan dolayı (İstanbulda, Küçükyalıda yaşıyordum) normal yayına geçtim. Kullanan arkadaşlar bilir, normal yayın ile (77. kanal) HD yayın (377) arasında bile 3-5 saniyelik bir fark oluyor. Netten izlediğinizde ise bu fark 40-50 saniyelere çıkabiliyor. Ben özzellikle havanın sıcak olduğu günlerde etkisini çok gördüm. Herkes kapı pencere açık oturduğu için dışarıdan daha çok ses duyuyorsunuz. Birisi gool diye bağırıyordu top orta sahadayken. Yada mesela tehlikeli bir kontra atak oluyor ama kimse bağırmadığı için bir şey olmayacağını biliyorsunuz.
Ama sonradan ikinci bir alternatifle 1200k yı çıkardılar, özellikle fiber interneti olanlardan memnun olduklarına dair geri bildirimler aldım.
Ben basket maclari icin yazmistim bu arada, lig maci bir kere izledim o yuzden dogrudur sizin yazdiklariniz da. Ozellikle mac izleyen komsular varsa derbi maclar sikintili olabilir cunku yayin yarim dakika falan geriden geliyor o dogru.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #483 : 22 Ekim 2014, 10:50:13 »
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Kutay ve Ayhan arkadaşlar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #484 : 22 Ekim 2014, 11:13:59 »
Ben Türkiyede olsaydım alırdım, heryerden seyretme imkanınız oluyor. Ayrıca diğer opsiyonlarıda benim hoşuma gidiyor, mesela bazı dizilerin birkaç sezonunu seyredebiliyorsunuz.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #485 : 22 Ekim 2014, 11:41:03 »
Arroyo Ender Furkan Jawai Micov ve Pocius ihtarı çekmiş kulübe. 1 Kasım'a kadar ödenmezse serbest kalmak için başvuracaklarmış , şurdan Arroyo Furkan paketini alsak fena olmaz aslında gerçi Arroyo hocaya uymaz savunma olarak o ayrı
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #486 : 22 Ekim 2014, 13:03:16 »
Ihtar mevzusu sonrası, daha bir kaç ay önce "parayı değil armayı seçti" muhabbeti yaptıkları Furkan için ne diyorlar acaba?
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #487 : 22 Ekim 2014, 13:07:54 »
Arroyo Ender Furkan Jawai Micov ve Pocius ihtarı çekmiş kulübe. 1 Kasım'a kadar ödenmezse serbest kalmak için başvuracaklarmış , şurdan Arroyo Furkan paketini alsak fena olmaz aslında gerçi Arroyo hocaya uymaz savunma olarak o ayrı

Paket güzel olur bence de :)

not : ben seni çok daha genç zannediyordum Furkan :)

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Melih ve Serhat kadroda yokmuş ...

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
Melih ve Serhat kadroda yokmuş ...
son lig maçında Melih verilen krediyi iyi kullanamadı. Normaldir.

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
12. oyuncu olarak Berk'i kadroda göreceğiz o zaman.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
FBTV de Melih ve Serhat kadroda yok dediler Berk var mı bilmiyorum ama kadroda olmayan 3. kişi büyük ihtimal ya Berk ya da İzzet ....
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 15:42:57 Gönderen: muhendis40 »

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
« Yanıtla #492 : 22 Ekim 2014, 15:47:01 »
Paket güzel olur bence de :)

not : ben seni çok daha genç zannediyordum Furkan :)

haha göbeği de eritsem 3 4 yaş daha gidecek abi çaktırma :)

Ekrem Memnun'un açıklamaları da bomba herkes aynı durumdayken Zellous isyan etmiş fazladan 1 hafta izin vermişler sonra da aradıklarında açmamışlar falan. şu durumu bile bile bir oyuncu GS'ye neden gelir anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 15:47:40 Gönderen: furkanzengin »

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
« Yanıtla #493 : 22 Ekim 2014, 15:50:47 »
Ihtar mevzusu sonrası, daha bir kaç ay önce "parayı değil armayı seçti" muhabbeti yaptıkları Furkan için ne diyorlar acaba?

Furkan Arma falan seçmedi gayette Fenerbahçe ile görüşüyordu menejeri. 1,3 milyon € dedi GS'de kabul etti. Sonra paramız yok dediler alacağının bir kısmını önümüzdeki senelere öteledi Furkan o şekilde anlaştılar. ihtar işinden bir şey çıkmaz ödenir paraları bir şekilde zaten

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
İzzet var..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.