Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859046 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #495 : 22 Ekim 2014, 18:21:49 »
Furkan Arma falan seçmedi gayette Fenerbahçe ile görüşüyordu menejeri. 1,3 milyon € dedi GS'de kabul etti. Sonra paramız yok dediler alacağının bir kısmını önümüzdeki senelere öteledi Furkan o şekilde anlaştılar. ihtar işinden bir şey çıkmaz ödenir paraları bir şekilde zaten

Mevzuyu iyi kötü biliyorum hocam. :)
Abartma konusunda bizden bile ilerde olan Galatasaray taraftarının olaya bakış açısını merak ettiğim için bu yorumu yaptım.

Ihtar mevzusunda ise dediğinize katılıyorum
Bir tek Micov giderse gider(ki Kızılyıldız maçı önceside parasını alamadığından şikayetçi olduğuna dair haberler düşmüştü medyaya) o'nun dışında kimsenin gideceğine ihtimal vermiyorum.
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #496 : 22 Ekim 2014, 19:59:39 »
Mevzuyu iyi kötü biliyorum hocam. :)
Abartma konusunda bizden bile ilerde olan Galatasaray taraftarının olaya bakış açısını merak ettiğim için bu yorumu yaptım.

Ihtar mevzusunda ise dediğinize katılıyorum
Bir tek Micov giderse gider(ki Kızılyıldız maçı önceside parasını alamadığından şikayetçi olduğuna dair haberler düşmüştü medyaya) o'nun dışında kimsenin gideceğine ihtimal vermiyorum.

Pocius gitsin o daha iyi oyuncu :)

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Turow mağlubiyetlerinin ve Barcelona galibiyetlerinin aradaki diğer takımlar için fark yaratacağını düşünüyorum. Muhtemelen çok kolay olmayacak ama şu maçı kaybetmenin telafisi, direkt rakip takımlardan birini deplasmanda yenmek olabilir. O yüzden 1 sayıyla da olsa kazanalım kafamız rahat olsun. Ayrıca Antep maçını kaybetmenin takım üzerinde bu maç için ekstra bir motivasyon oluşturacağına inanıyorum. Umarım öyle de olur. Takıma başarılar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Artık klasikleşen 2.periyotlarda ve maç sonlarında kontak kapatma huyumuzdan vazgecersek, maçın basında sacma sapan top kayıpları, düzensiz hucumlar, yumuşak bi savunma anlayışı gibi durumlarla rakibi cesaretlendirmezsek vurup geçeriz çift haneli bi farkla kazanırız bence. Antep yenilgisi bu maç öncesi belki de en önemli pozitif etken olacaktır, her ne kadar bi çoğumuzun ciddi anlamda canını sıkan bi mağlubiyet olmuş olsa da...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Gruba 2-0 başlamak çok önemli Turow'un da üstünden tır gibi geçeriz.
Hocam Royal halı Antebi de İran halısı gibi dokuruz demiştin.
Açıkçası şimdi bu mesajı görünce de biraz tedirgin olmadım değil  ;D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #500 : 23 Ekim 2014, 00:16:40 »
Zeki abi muhtemelen kongreye kadar bekleyin denilip yerlileri sustururlar.
Yabancılardan çok ses çıkardığı için Micov giderse gider, diğer yabancıların taksitlerini ise yeni yönetime girecek bir iş adamının omuzuna yükleyip bir şekilde orta yol bulurlar.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 00:16:57 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #501 : 23 Ekim 2014, 08:51:07 »
Zeki abi muhtemelen kongreye kadar bekleyin denilip yerlileri sustururlar.
Yabancılardan çok ses çıkardığı için Micov giderse gider, diğer yabancıların taksitlerini ise yeni yönetime girecek bir iş adamının omuzuna yükleyip bir şekilde orta yol bulurlar.

Kesinlikle böyle bir şey olur, yeni yönetim bir şekilde bunların parasını ödeyecektir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Turow'a ilk dört adaylarından kim kaybederse bir adım geriye düşer ve ekstra bir galibiyet alması şart olur. Bu adamların grubu sıfır galibiyetle bitirme ihtimalleri çok düşük olduğuna göre illa bir yerde birisine çelme takacaklar. Umarım o çelmeyi yiyen biz değil, bize en çok sıkıntı çıkaracak rakip olur.

Not: finkployd'de benzer şeyler yazmış. Şimdi görüyorum mesajını. Ondan kopya gibi oldu ama, kusura bakmasın. :)
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 14:03:58 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bugün basketbolcularımızın ekstra bir motivasyonla oynayacağını düşünüyorum. Özellikle ilk yarı son derece hırslı ve mücadeleci bir takım görme ihtimalimiz yüksek.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Turow'a ilk dört adaylarından kim kaybederse bir adım geriye düşer ve ekstra bir galibiyet alması şart olur. Bu adamların grubu sıfır galibiyetle bitirme ihtimalleri çok düşük olduğuna göre illa bir yerde birisine çelme takacaklar. Umarım o çelmeyi yiyen biz değil, bize en çok sıkıntı çıkaracak rakip olur.

Not: finkployd'de benzer şeyler yazmış. Şimdi görüyorum mesajını. Ondan kopya gibi oldu ama, kusura bakmasın. :)

Estağfurullah, siz daha güzel ifade etmişsiniz zaten :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ve Kenan ilk beşte . Haydi çocuk .

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
hadi bismillah başlıyoruz
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
iyi başladık maşallah 7  0
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Goudelock ın sağ kolunda dövme varmıydı ?

fbkolik

• Ziyaretçi
Çok kararlı başladık maça,ilk periyodun bitimine 4 dakika var,19-6 öndeyiz.