Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862438 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
sorun takım kimyası oluşturmakta..Şu Gist denen adam dün oyuncu gibi gözüktü bize. Partizan taraftarı onu gelmiş geçmiş en kötü transfer seçti. Bizdeki hali de malum. Ne yer tutmasını bilir ne ribaund almasını..basketbol bilgisi sıfır...Sadece atlet..Ama Pao onu alıp, 'Sadece 1-2 blok yap yeter..Gerisi ekstra' mantığıyla takıma monte ediyor ve verim alıyor..İşte kültür bu.. Biz ne zaman bu seviyeye geleceğiz Allah bilir ancak...Ama 1 yenilgi ile enseyi karartmaya devam edersek, özellikle ben de bu gruba dahilim ki, Turow maçında bu takımın savunmasından ümidi kesmiştim keza Trabzon maçının ikinci yarısı, pek o kültür oluşmayacak..Ya bekleyeceğiz Obra bir temel inşa edecek ya da basketbolun genel çevresinde konuşulduğu gibi sezon sonu gidecek ve onun için sadece bir macera olarak kalacağız...
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 14:25:17 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Vallaha Okan şöyle sakin kafa ile düşününce bu açıklamaların mantıklı bir izahatını bulamıyorum.
cidden eğer bu açıklamayı yapmasını gerektirecek bir soru sorulmadan bu izahatı yapmışsa büyük ayıp etmiş. Obra ile ilgili fikirlerimi belirtmeye gerek yok ama ama Fenerbahçe'nin koçu bu açıklamayı yapmamalı. en azından bize lanse edildiği şekilde yapmamalı
onun söylediği şeyleri taraftar olarak bizler biliyoruz zaten ve bizimle beraber çalışmasının istememizin de sebebi bu mevzu ...
vallaha bu açıklama hiç hoş değil. neresinden bakarsan hiç mantıklı ve kabul edilebilir değil
cidden ne anlatmak istedi veya niye böyle bir şey açıklama gereği duydu merak ediyorum .

bir basit örnek vereyim .
Arsenal'e 5*1 yenildiğimiz maçtan sonra Daum böyle bir açıklama yapsaydı Aziz Başkan net kovardı onu kimse de ya başkan niye kovdun diyemezdi. demezdi ..
vallaha canım şimdi dünkü maçın skorundan daha çok sıkıldı.
bizim anladığımız şekilde konuşmuştur diye düşünmek istemiyorum
çok can sıkıcı...

Cem, dostum, bence tam bir Obradovic aciklamasi olmus.  Neden diyecek olursan, Hoca'nin ciddi yenilgilerden (hatta dusuk capli galibiyetlerden) sonra cikip, kendini ve takimi hunharca elestirdigine ve umutsuz bir tablo cizdigine Panathinaikos doneminden asinayiz.  Bu aciklama akla iki durumu getiriyor.  Dogru veya yanlis olmasindan ziyade, sadece aklima gelen iki hususu izninle paylasiyorum:

(1) Takimin isleyisi ve kulup ici iliskiler acisindan Hoca'nin hosuna gitmeyen; Panathinaikos'taki ortam ile karsilastirmasina yol acan ve bizim bilmedigimiz bir durum var olabilir.

(2) Daha once Okan'a yazdigim gibi, meseleye Panathinaikos acisindan bakip, bitti denen takimin bile olusunun is yaptigini; bunun da HEMEN degil, kultur ile alakali oldugunu; daha cok yapacak isimiz oldugunu belirtmek adina soylemis olabilir.

Ezcumle, Hoca'nin kullandigi kucultucu, elestirel dile takilmamak lazim.  Bence onun motivasyonel bir araci bu. 

Çevrimdışı exex

• Üye
Hala pana ile yanina koymayin diyen var kocu bukadar oyncuyu neden getirdik evcilik oynasim diyemi? Obra net kestane cikti daha savunan seven varsa. Fbyi degil panayo seyretsin koc dun kendi eliyle hediye etti maci taraftarini cok seviyordum ama sevgi dun bitti .

KESTANE OBRADOVİC in kariyerini biliyorsundur sanırım

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 15:59:38 Gönderen: exex »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Taraftarlarımızın birçoğunun görüşü takıma 1,3,5 numara lazım.Fakat dün alınan yenilginin sebebi bu dile getirilen eksikler değil takımın savaşmamasıydı.Maçın başında 4-2 öndeyken Slaughter ilk üçlüğü gönderdi,zannedersem karşısında Kenan vardı veya Vesely.Topa el göstermedi dahası üstüne bile gitmedi,umarım tüm takım böyle oynamaz dedim ama maalesef takım halinde kötü oynadık,parkeye sanki zorla çıkmışlardı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

ahahaha ahahaha ahahaha :)
resme koptum çok yaşa eren :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Taraftarlarımızın birçoğunun görüşü takıma 1,3,5 numara lazım.Fakat dün alınan yenilginin sebebi bu dile getirilen eksikler değil takımın savaşmamasıydı.Maçın başında 4-2 öndeyken Slaughter ilk üçlüğü gönderdi,zannedersem karşısında Kenan vardı veya Vesely.Topa el göstermedi dahası üstüne bile gitmedi,umarım tüm takım böyle oynamaz dedim ama maalesef takım halinde kötü oynadık,parkeye sanki zorla çıkmışlardı.
Kenan perdeye takıldı ayağı kaydı yere düştü Abdullah
Kenan ayağı kaydı Pao da bize kaydı :)

hmetin

• Ziyaretçi
Yunanistan ile Turkiye'yi karsılastırmak bence dogru degil,mantıklı da degil...Yunanistan'da senelerdir 2 takım var.Dev butcelerle oynayan,Domique Wilkins'ler,Pekovic'ler pahalı oyuncular ile mucadele eden Olympiakos ve Panathinakos bir de gucu olcusunde zaman zaman bunlara kafa tutmaya calısan AEK var.Yani 2.5 takım var.Ve bu 2 takım son zamanlarda butcelerini dusurmeye basladılar.Hadi FB ile Panathinakos'u kıyasladıgında Panathinakos daha ustun dedin.Ama son 3 seneki Panathinakos ile FB Ulker'i ben kıyaslamam.Ortada kıyaslanacak bir durum yok.

Ulker 1992'de Netas'ı alarak bu ise girdi.O zaman hic unutmam dusumu alıp geliyorum diyen Mustafa Koc'a Harun Erdenay gitti.Orhun'un yanına Ulker'e imza attı.Biz bu Ulker ile,Efes ile,TT ile mucadele ettik.Mahmut Abdul Rauf da geldi,Zeki Gulay da geldi.Ayrıca Mahmut Abdul Rauf'dan kimse 4'luk istemedi.O zaman Tofas'da David Rivers,Slaven Rimac,Rashard Griffith,Mehmet Okur,Tolga Ongoren,Alper Yılmaz ile cok iddialı bir takım kurdu.Bizden daha iyi oldukları icin kazandılar.Biz yıllarca Guray Kanan,Zaza Enden'lerle oynadık.Ama son 8 yıldır ya da son 5-6 yıldır cok ciddi kadrolarla mucadele ediyoruz.Onun icin Obra cıkıp 34'e 6 demesi bana gore son derece anlamsızdır.Eger orada 2 takım varsa yıllarca Efes,Ulker vardı.Biz bunlarla mucadele ettik.Pana,Oly mucadelesi yapamadık.Senelerce bizden cok daha maddi,manevi,altyapı guclu takımlarla mucadele ettik.Elimizde Spanlis,Diamantidis,Pekovic yoktu.O oyuncular hep rakiplerdeydi.Onun icin su mactan sonra 34-6 kıyaslaması son derece anlamsızdır.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 16:22:48 Gönderen: hmetin »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yunanistan ile Turkiye'yi karsılastırmak bence dogru degil,mantıklı da degil...Yunanistan'da senelerdir 2 takım var.Dev butcelerle oynayan,Domique Wilkins'ler,Pekovic'ler pahalı oyuncular ile mucadele eden Olympiakos ve Panathinakos bir de gucu olcusunde zaman zaman bunlara kafa tutmaya calısan AEK var.Yani 2.5 takım var.Ve bu 2 takım son zamanlarda butcelerini dusurmeye basladılar.Hadi FB ile Panathinakos'u kıyasladıgında Panathinakos daha ustun dedin.Ama son 3 seneki Panathinakos ile FB Ulker'i ben kıyaslamam.Ortada kıyaslanacak bir durum yok.

Ulker 1992'de Netas'ı alarak bu ise girdi.O zaman hic unutmam dusumu alıp geliyorum diyen Mustafa Koc'a Harun Erdenay gitti.Orhun'un yanına Ulker'e imza attı.Biz bu Ulker ile,Efes ile,TT ile mucadele ettik.Mahmut Abdul Rauf da geldi,Zeki Gulay da geldi.Ayrıca Mahmut Abdul Rauf'dan kimse 4'luk istemedi.O zaman Tofas'da David Rivers,Slaven Rimac,Rashard Griffith,Mehmet Okur,Tolga ile cok iddialı bir takım kurdu.Bizden daha iyi oldukları icin kazandılar.Biz yıllarca Guray Kanan,Zaza Enden'lerle oynadık.Ama son 8 yıldır ya da son 5-6 yıldır cok ciddi kadrolarla mucadele ediyoruz.Onun icin Obra cıkıp 34'e 6 demesi bana gore son derece anlamsızdır.Eger orada 2 takım varsa yıllarca Efes,Ulker vardı.Biz bunlarla mucadele ettik.Pana,Oly mucadelesi yapamadık.Senelerce bizden cok daha maddi,manevi,altyapı guclu takımlarla mucadele ettik.Elimizde Spanlis,Diamantidis,Pekovic yoktu.O oyuncular hem rakiplerdeydi.Onun icin su mactan sonra 34-6 kıyaslaması son derece anlamsızdır.
Abi kesinlikle hocanın o açıklaması bence de saçma sağan bir açıklama .. o konuda seninle aynı fikirdeyim. kendisine taparcasına sever sayarım ama yakıştıramadım ne yalan söyleyim. sevmediğim adam söylese ağır konuşurdum :)

hep aynı yerde takılıyoruz. bütçesi ne kadar düşük olursa olsun Kadrosunda Dİamantidis olan takım her zaman tehlikelidir

2012 de yani 3 sene önce Panatinakos OBradoviç ile beraber İstanbul'a final 4' a gelmişti. hatırlayalım abim...

Çevrimdışı Besim

• Üye

Liselileri foruma kusturmeyin arkadaslar :)

hmetin

• Ziyaretçi
Abi kesinlikle hocanın o açıklaması bence de saçma sağan bir açıklama .. o konuda seninle aynı fikirdeyim. kendisine taparcasına sever sayarım ama yakıştıramadım ne yalan söyleyim. sevmediğim adam söylese ağır konuşurdum :)

hep aynı yerde takılıyoruz. bütçesi ne kadar düşük olursa olsun Kadrosunda Dİamantidis olan takım her zaman tehlikelidir

2012 de yani 3 sene önce Panatinakos OBradoviç ile beraber İstanbul'a final 4' a gelmişti. hatırlayalım abim...

Cem Hoca bence Pana tarafından degil bizim taraftan bakmak lazım bak o kadar iddia ediyorum gecen seneki kadroya FB forması giydirsek su seyirci 3 galibiyetten fazla goremezdi.Ama biz naptık yine 90 yedik.Michael Bramos cıktı 9 tane 3'luk attı.Michael Jordan degil abicim Michael Bramos attı.Hoca benim takımımım her top icin atlar,mucadele eder demis.Kemal Sunal-Sener Sen filmlerinde vardır."Hos hic agalıgını gormedik" diye abi bu yerden yere atlayan takımı biz neden goremiyoruz.Dia tehlikelidir diyorsun.Eyvallah Hocam da dun macı ben anlatmadım.Serbest atıs dısında ilk isabetli sutlarını FB ye attı diyor spiker,ilk 5 dakikada 6 asist yapıp kenara geliyor.KSK ile oynuyoruz Dixon,butun uzunlar kahraman oluyor.Hoca artık su takıma top oynatsın Cem Hocam baska birsey istemiyoruz.Bizde gorelim atlayan,zıplayan,mucadele eden takımı su macın sonucunda 34-6 gibi garip yorumlar yapmasın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem Hoca bence Pana tarafından degil bizim taraftan bakmak lazım bak o kadar iddia ediyorum gecen seneki kadroya FB forması giydirsek su seyirci 3 galibiyetten fazla goremezdi.Ama biz naptık yine 90 yedik.Michael Bramos cıktı 9 tane 3'luk attı.Michael Jordan degil abicim Michael Bramos attı.Hoca benim takımımım her top icin atlar,mucadele eder demis.Kemal Sunal-Sener Sen filmlerinde vardır."Hos hic agalıgını gormedik" diye abi bu yerden yere atlayan takımı biz neden goremiyoruz.Dia tehlikelidir diyorsun.Eyvallah Hocam da dun macı ben anlatmadım.Serbest atıs dısında ilk isabetli sutlarını FB ye attı diyor spiker,ilk 5 dakikada 6 asist yapıp kenara geliyor.KSK ile oynuyoruz Dixon,butun uzunlar kahraman oluyor.Hoca artık su takıma top oynatsın Cem Hocam baska birsey istemiyoruz.Bizde gorelim atlayan,zıplayan,mucadele eden takımı su macın sonucunda 34-6 gibi garip yorumlar yapmasın.
Dia sadece 2 maç için konuşuyor abi Murat Kosova ya ne bakıyorsun. Diamantidis bu abiicm. 2 maç kötü oynar 10 maç iyi oynar takımını taşır yine biryerlere mevzu bu değil ama
güzel abim . aynı şeyleri yazıyoruz aynı şeyleri söylüyoruz. farkındaysan
ikimiz de aynı şeyden bahsediyoruz.
işte belli bir noktada oynayan oyuncu olmuyor marka oluyor hatta o forma oluyor . bizim de o marka olmamız lazım .
hepimizin derdi tasası ve yatırım amacı bu sanırım..
açıklama konusunda aynı fikirdeyiz.
selamlar.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 16:35:19 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı exex

• Üye

Liselileri foruma kusturmeyin arkadaslar :)

abi adamın yaşı kadar koçun kupası var. Tamam eleştirirsinde Kestane ne demektir ya :D

Kestane demeyen liselilerden özür dilerim  ::)

Çevrimdışı Besim

• Üye

abi adamın yaşı kadar koçun kupası var. Tamam eleştirirsinde Kestane ne demektir ya :D

Kestane demeyen liselilerden özür dilerim  ::)

Adam kestane demis, ne var bunda? :)  Sen sukret, forumda hakim olan saygi ve terbiye ortamindan cekinip, Hoca'ya ana avrat kufretmemis. 

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Dün geceden beri 4 5 kişi var koç ile alakalı liseli düzeyde yorum yapan ve forumda da ilk defa görüyorum o kişileri. Muhtemelen cesaret edemeyip farklı hesaplardan sallıyorlar ya da daha önceden forumdan ihraç edildikleri için böyle bir yola başvurdular. Umarım forumda adminleri durumun farkındadır. Şahsım adıma görmekten rahatsız oluyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
işin en ilginci Obradovic'in seti yol diyenler var twitter'da falan..Ya adamın bir sürü hücum düzeni var hatta Gaziantep maçını sırf sette inat ettiği için kaybettik.Ama oyuncular yapamıyor işte...Sıkıntı orada...