Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862569 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
KSK macının bir onemi yok.Ligdeki macların telafisi var.Play off a kaldın mı sampiyon olma sansın var.Elestiri olabilir.Olsa ne olur burada herkes sesli dusunuyor.Burada yazılan ile mi karar alınıyor.Cok bilgili basketbol bilginleri kimlermis.Velev ki cıktı cok bilgili basketbol bilginleri buradan gitsin yazdılar.Bunların icinde Aziz Yıldırım,Ahmet Ozokur yoksa Obradovic'e birsey olmaz.
Barcelona macı kaybedilirse benim icin cok moral bozucu olur.O el kol yapan Huertas'ın elini kolunu esortmanının cebine sokmasını isterim.

fbkolik

• Ziyaretçi
En az 10 sayı farkla yeniliriz gibi geliyor bana,takımın bir yerde oyun olarak umut ışığı vermesi gerekiyor ama o maçın bu maç olacağını düşünmüyorum.Takımdan galibiyet beklemiyorum,tek beklentim karakterli bir oyun.

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Yenilirsek Zoric ve Hickman ıslıklanır hoş şeyler olmaz zaten son Tofaş maçında Obra Reyis in konuşmaları ateşli değildi belli ki tribün değil de kulüp den tepkiyi aldı.Tofaş maçından sonra Hickman ın o turnikeleri artık kasti kaçırdığını düşüneceğim gitmek için  artık.

Hayırlısı kimse Fenerbahçe'den kıymetli değil benim kanımca herkesin istediği gibi güçlü bir pivot ve Huertel ya da Bynum gibi bir Playmaker ı ben de isterim.

Seneye de Ryan Broekhoff u alsınlar Beşiktaş'tan yürek lazım bu takıma.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
maç öngörüm  : Mahmut Uslu Ergin Ataman atışması :)
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
adamlar gene bizim mac oncesi evlerindeki lig macını kaybettiler...
klasık barca macları oncesi..sonu aynı olmaz insallah...

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ben herkesin tersine, her şeye rağmen bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum ve İnşallah kazanırız..Navarro sanırım bizim maçta yok..Oleson ve Doelman'ın dış şutuna dikkat etmek lazım..Deshaun Thomas da bize sorun yaratabilecek bir oyuncu..Savunma yapımıza baktığımda en çok bize Thomas sorun çıkarır gibi..Barcelona'nın Real kadar ürkütücü takım olmadığını düşünüyorum..Grupta işlerin karışmaması için mutlaka kazanmamız gereken bir maç..

PAO maçı rakibin dış şut performansı için oldukça özel bir gündü..Maçın bitimine 3 dk kalmış % 70 lerin üstünde 18 üçlük göndermişlerdi..Şutların çoğu el gösterilmiş şutlardı ve oldukça moral bozucu bir yüzdeyle bombardımana tutulmuştuk..Bogdanoviç'in oldukça yumuşak savunmaya rağmen bu kadar oyunda tutulmasına anlam veremedim..Zaten yumuşak, kırılgan savunmayı sevmeyen oyunculardan oluşan kadronun Oaka da ki seyirci atmosferi ile bu şut yüzdesine dayanabilmesi çok zordu..Yenilgiyemi üzülsem Obradoviç'in yenilginin ağırlığı yüzünden yaşadığı hayal kırıklığına mı karar veremedim..

Hocanın bireysel savunma özellikleri zayıf oyunculardan,takım savunmasını belli bir noktaya getirmesi zaman alacaktır..Kadroya yapılacak katkılarla  en iyi duruma ulaşabilsek bile Real Madrid ve CSKA gibi rakiplerin gerisinde kalırız gibi gözüküyor..Bizim sorunumuzun kesinlikle savunma da olduğunu düşünüyorum ve yapılacak transfer inşallah bu yönde olur..Heurtel transferi bize savunmada bir katkı vereceğini düşünmüyorum..Hücumda da 5-6 sayılık bir ivme yaratabilir..Hickman'la artı masraf oluşmadan takas olursa kabul edilebilir..Bize takımda kirli işleri yapıcak, itiş kakış hayat tarzı olan, rakibin sevmeyeceği oyuncular lazım..Geçen sezonun kırılgan kadrosunda bile bu işleri bir nebze sakatlanana kadar Vidmar ve BO gayet iyi yaptığını düşünüyorum..Bu takıma bana göre BO ilaç olurdu..Savunmadaki katkısı ve hücumdaki penetreleri bize katkı verirdi..Bu kadro da F8 de sertleşen savunmalarda potaya gidebilecek oyuncu yok..Bir tek Emir'in gayreti ile işimiz zor gözüküyor..Bana göre savunma özellikleri yüksek bir 3 numara ve bulabiliyorsak iyi bir guard la sezonu iyi bir şekilde bitirebiliriz..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bence %80 kaybederiz, kazanırsak sürpriz olur açıkçası. Pota altında sıkıntı yaşamamız muhtemel bakalım neler olacak. Kendi adıma beklentim kazansak da kaybetsek de sonuna kadar savaşmak! Galibiyet mağlubiyet umrumda değil Top16'ya her türlü kalırız!

• Üye
acıkcası barca macından daha onemli olan mac bayern macı benim gozumde...

cok daha kritik mac bayern macı...

• Üye
normal sartlarda kısalarımız daha ustun barca kısalarına nazaran...
ama uzunlarda onlar ustun...

bakalım ne olacak...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maç öncesi buluşacağız büyük ihtimalle . mekan ve saat belirli olsun yazarım buraya.
sohbete katılmak isteyen herkesi bekleriz.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
acıkcası barca macından daha onemli olan mac bayern macı benim gozumde...

cok daha kritik mac bayern macı...

Orası normal şartlarda öyle de şimdi geçen haftaki anormal yenilgi hem bizi hem koçu hem takımı biraz hırpaladı,normalde ilk 4 maç sonrası 2-2 kötü değil ama bu maçta da kötü yenilirsek hatta kötü yenilmeyi geçtim yenilirsek bile takımın moral motivasyonu iyice dibi görür ve önümüzde Bayern-Milano deplasmanları öncesi bu moral bozukluğuyla çıkmak kendimizi bir anda 2-4 görmemize sebep olabilir aman evlerden uzak diyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maçı kazanmak her açıdan çoğk önemli gizli tutkular nickli kardeşimin dediği gibi bu maç normalinden çok önemli bir maç.
ayrıca euroleague 'de kendi evinde maç kazanmak çok ama çok muhim..
Geçen sene ilk turlarda yürek koyup barcelona yı yenmiştik ama top 16 Navarro'suz Barcelona'ya yenilmiştik. makina düzeninde bir takım. ama bu sene henüz Pasqual istediği ritmi bulamadılar ki gayet doğal 4 5 yeni oyuncu geldi.
bu maç çok ama çok kritik. yenip tekrar ayağa kalkmamız gerekiyor.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Maç öncesi buluşacağız büyük ihtimalle . mekan ve saat belirli olsun yazarım buraya.
sohbete katılmak isteyen herkesi bekleriz.
bu sefer gelmek isterim cem abi geçen gelemedim :)  maç içinse şunu söyliyim bende büyük ihtimal kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Ante tomic bizim pota altını üstünü darma duman eder. Bi 3lük yağmuruda başladımı oh mis sonuçta karşımızda barcelona var kültür farkı ve kupa farkı vardır elbet bakmadım ama vardır yani.....
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 14:46:44 Gönderen: gozkus »

• Üye
navarro haftasonu 5 dk oynamıs gene kaybettikleri amcta..
bakalım bizim amcta ne derece gecmis olacak sakatlıgı...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu sefer gelmek isterim cem abi geçen gelemedim :)  maç içinse şunu söyliyim bende büyük ihtimal kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Ante tomic bizim pota altını üstünü darma duman eder. Bi 3lük yağmuruda başladımı oh mis sonuçta karşımızda barcelona var kültür farkı ve kupa farkı vardır elbet bakmadım ama vardır yani.....
Tomic avrupa da hangi takıma karşı oynarsa oynasın kalitesini parkeye yansıtıyor zaten , tomic 16 sayı 10 rib zaten yazmak lazım birkere..
Tomic bunları yaptı diye kendi pota altını iyice bir tarafa sokmaya gerek yok diye düşünüyorum :)
önemli olan Abrines-thomas ve huertas dan gelecek olan sayılar. Doellman da kesin 15 sayı atar...
kısalardan extrem 3lük yemiyelim. biraz kendimiz gibi inançlı oynayalım bana yeter. .