Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862932 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Tomic avrupa da hangi takıma karşı oynarsa oynasın kalitesini parkeye yansıtıyor zaten , tomic 16 sayı 10 rib zaten yazmak lazım birkere..
Tomic bunları yaptı diye kendi pota altını iyice bir tarafa sokmaya gerek yok diye düşünüyorum :)
önemli olan Abrines-thomas ve huertas dan gelecek olan sayılar. Doellman da kesin 15 sayı atar...
kısalardan extrem 3lük yemiyelim. biraz kendimiz gibi inançlı oynayalım bana yeter. .

nedense tek korkum benim huertas..bizim maclarda cosuyor gıcık herif...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi top 16 geçen seneyi hatırla hem Huertas hemde Oleson dan çok extra sayılar yemiştik ve kaybetmiştik kendi evimizdeki maçı . tabi inanılmaz top kayıpları da işin cabasıydı...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Barcelona genelde normal sezon maçlarına çok asılmıyor
bu maçta da çok asılacaklarını sanmıyorum
ama ben takımın biraz daha umursamasını istiyorum. Kimseyi sakatlamayalım ama Navarro Abrines Huertas falan basket atacakalrsa da dayak yiyip öyle atsınlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
böyle kilit maçları kazanırsak bu işin sonunu getirebiliriz inşallah lehimize bir sonuç olur.

hmetin

• Ziyaretçi
Mutlu Demir'i ozel izinle 5 dakika oynatsak da o Huertas'a gecen seneki elini kolunu bir daha yapamacagını gosterse icimin yagları erir:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Milano maçında hackett  can karşısında çok zorlanmisti. Umarım  bi 10 15 dakika can i benzer şekilde kullanırız
huertas baskı yemezse anamizi ağlatır. Can kardeşimin baskısı altında sapıtma ihtimali çok yüksek.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Çok pis indircez bunlara gibi bir his var içimde
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bakalım semih bu sefer boxout yapabilecek mi :D
saka bir yana hic umudum yok benim. Heves de yok. Takıımda herkesin surat 5 karış

Fazladan 3-4 üçlük idmanı yapan takımlara kaybediyoruz gibi bir durum sözkonusu :)
Geçen hafta diamantidis ve Paoyu dirilttik, bu haftada rezilleri oynayan huertası diriltir geleneğe devam ederiz gibi
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 02:15:15 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
 hakemler
Crew Chief
LAMONICA, LUIGI, Italy
Referee
BOLTAUZER, MATEJ, Slovenia
Umpire
KOROMILAS, ELIAS, Greece

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Luigi Lamonica için EL'in Fırat Aydınus'u diyebiliriz. Bence bu kez bizim dengelerimize göre maç yönetecektir.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 12:55:51 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
6 Kasım dolayısıyla Barça'yı 6 farkla yeneriz diye düşünüyorum.Eğer 5 ve ya 7 sayı farkla yenersek bazı arkadaşlar bunun hesabını Obra'dan sorarlar.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Lamonica beni korkuttu ne yalan söyleyeyim :-/

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
boltauzer gecen sene top32 ve top 16da deplasmanda barcelonayla oynadigimiz maclari yonetmis ikisini de kaybetmisiz.ve bir de cskayi evimizde yendigimiz top32 macini da yonetmis.
son iki üç senedeki yunan ve sloven hakemlerin bizim maçlarımızı yönettikleri maçlara baktım evimizde kazanmışız deplasmanda biri dışında hep kaybetmişiz.
lamonica da geçen sene evimizdeki hep top 32 hem top 16daki barcelona maçlarının hakemiymiş.top 32deki maçı kazanıp top 16daki maçı kaybetmişiz.
nedense de hep evimizde oynadığımız barcelona maçlarının hakemi oluyor lamonica.şans mı ?
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 22:00:23 Gönderen: onee »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mac öncesi  6.30 7 gibi Salonun karşısında Migros üstündeki  point adli mekanda olacağız
gelmek isteyenler buyursun
tanışmak kaynaşma için güzel fırsat

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Henüz kombinemi alamadım salonda bugün kombine verilir mi biraz erkenden gitsem?Eğer verilme durumu yoksa boşuna o kadar yolu çekmek istemem.Bilgisi olan abilerim,arkadaşlarım varsa bilgilendirirse çok sevinirim resmi sitede bununla ilgili bir bilgi bulamadım.