Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863048 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Henüz kombinemi alamadım salonda bugün kombine verilir mi biraz erkenden gitsem?Eğer verilme durumu yoksa boşuna o kadar yolu çekmek istemem.Bilgisi olan abilerim,arkadaşlarım varsa bilgilendirirse çok sevinirim resmi sitede bununla ilgili bir bilgi bulamadım.

normalde maç günleri kombine dağıtımı yok ama arenayı bir ara sor istersen
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
Sonuç açısından ölüm kalım maçı olduğunu düşünmüyorum, ancak takımın gelişimi ve özgüveni açısından önemli bir maç olduğuna inanıyorum. Bütün maçı önde götürüp kazanacağımız bir maç olmasındansa, bütün maçı başabaş veya geride götürüp son çeyrekte reaksiyon verdiğimizi görmeyi tercih ederim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu mac ozguven macı; bayern macı ise bu mac kaybedilirse olum kalım macı gibi olur..esas kritik mac o olur...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Barca'ya Milano kendi evinde yenildi, pana ve bayern de büyük ihtimal yenilir diye düşünürsek bunlardan alacağımız galibiyet bize büyük avantaj sağlar. Pana'dan sonra bunlara da yenilirsek sonraki iki deplasman asıl çok kritik olur bizim için. Zira Panaya ikili averajı da kaybettik gibi. Sonraki haftalarda diken üstünde gitmemek için almamız lazım bu maçı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
evimizde turow-pana ve bayern'i yeneriz diyorum..deplasmanda ise barcaya kaybederiz...yani 5 galibiyet bence rahatca yaparız...
geriye kalan 3 mactan barca evimizde, bayern deplasman, milano deplasman sırayla oynacagız bu 3 haftada..burada alınacak 1 galibiyet bizi gurptan kesin cıkartacak demektir...
umarım 2 galibiyet olur..barca ve bayern...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Final maçı değil en nihayetinde. Tek isteğim oyun düzeninden çıkmadan mücadele edelim, savaşalım.
Bu şekilde yenilirsek hiç üzülmem, yenersekte mükemmel bir gece olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Kenan - Rick - Emir - Vesely - Semih beşi . Hayırlısı , Allah yardımcımız olsun .

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Satoransky bizi üzecek,tam da aradığımız oyun kurucu aslında.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Şu Euroleague'de o kadar şanssızız ki bizim kadar son saniyelerde şu saçma şans üçlüklerini yiyen bir takım daha yok

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
41-41 biten ilk yarıda sadece 2 üçlük denedik onlarda da isabet bulamadık .

İlginç maç oluyor .

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
skor yüksek ama savunmalar iyi :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ne kısmetsiz bi takımız tam vesely nin basketiyle devreye moralli girecekken yine olağandışı bi 3lükle başımız öne eğildi :( güzel mücadele ediyoruz dengeli oynamaya çalışıyoruz umarım bu durumu son 3-4 dk a kadar sürdürür ordada artık dananın kuyruğunun kopuşunu bekleriz. Zoric sanırım son zamanlardaki en etkileyici performansını gösterdi ilk yarıda 12sayı 6rib 1asistle. Hickmanla kanımızın uyuşmayacağına artık git gide inanmaya başlıyorum tanıyamıyorum kendisini :( işin kötü tarafı bogdan ve goudelock'tan da hiç katkı alamadık ve hiç 3sayılık basket bulamadık. 2.yarı kısalarımızda devreye girerse bu maç neden bizim olmasın ki...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Sans belli anlarda yanimizda, belli anlarda ise degil...  Hickman'in airball'larini izah edemiyorum ben.  Bunun pozisyon veya Hoca'nin kizmasi filan ile alakasi yok.  Sut yahu, roket bilimi degil anasini sattigimin seyi. 

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
9-0 seri yedik :(

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Zoric'e laf ederdiniz de adam on numara oynuyor valla ama artık çok sağlam küfür edicem şu Hickman'a yeter ! Hep el freni tam maçı alıp gidecekken