Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862710 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Milyon dolar kazanan Hickman'in maci ve belki de takimdaki ozguveni kaybettirdigi gercegi var onumuzde. Ama hala YAVAS. Allaha sukur Turow bugun yendi. Yoksa top 16ya bile kalamayan takimi YAVASlatirlardi burada heralde.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 23:43:16 Gönderen: İbrahim Awwad »

hmetin

• Ziyaretçi
abi ev sahibi diyorsun da benchlerin arkasındaki taraflar sanki zorla maç izlemeye gelmiş gibi.39 dakika susup son bir dakika hareketleniyorsa ben öle ev sahibi taraftarı.
bi de olesonu hiç tutamayan goudlock yerine hickmannı yuhlamak.
ama maç sonunda ondan maç kazandırması beklemek?
O kadar basit Obra'ya teknik faul cıkarken bu serefsizlere hic cıkmıyor.Bu serefsizler her sene gozumuze soka soka mac yonetiyorlar.
Ayrıca kimin ne dediginin benim icin onemi yok.Barca cok yumusak takım Real,CSKA bunları ezer gecer.Oly de gecebilir.58-51 den 13 sayı seri veriyorsun.Hucumda sıkıntı cekiyorsun.Birkac oyuncu oynasın mac kazanalım derdinde bu sekilde olmaz.Omer Kocsan da "safkan point guard yok" 24 saniyenin 20 saniyesi ucup gidiyor diyor.Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman diyor.58-51 iken bos ucluk,yaptıgı anlamsız faul ve top kaybı macı goturdu diyor.Emir,Zoric,Bjelica diyor.Bu oyuncuları kazanmak lazım diyor.
Goudlock tek basına oynadı.Savunmada yok,hucumda insiyatif almaya calısıyor ama cok kendi oynadı.Her mac biri yıldız cıkıyor.Bugun de Oleson yıldız oldu cıktı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Laf kalabalığı yapmayalım Cem abi yazdığını oku da yaz mecazi bi kelimedir o ve evet arkasındayım o gün yemek yemeyip benim gibi maça bilet alan bi öğrenciyi sürekli üzmeye Hakkı falan yok Hickman'ın Batiste'in onun bunun v.s

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
şu maçın özelinde obradovic ve takıma çok fazla eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum.
yapılan eleştirilerin çoğu bant kaydı bence...
takım sezon başından beri ilk kez ışık verdi.
tebrikler tüm ekibe...

3. çeyreğin sonu ile 4. çeyreğin başında goudelock'un hücum tercihleri yüzünden verdik maçı.
düzen içinde düzen dışına çıkmak ile düzeni bozup düzen dışına çıkmak arasındaki farkı iyi yapması lazım yıldız oyuncunun.
goudelock maalesef takımın tüm hücum ritmini bozdu 5-6 dakikalık o bölümde...
işin enteresan tarafı düzen dışına çıkması gereken anlarda da goudelock'a top vermedik...

verilen mücadeleye çok yazık oldu...
kazanmak moral açısından çok iyi olacaktı...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Son topu Gou kullanmalıydı net

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Laf kalabalığı yapmayalım Cem abi yazdığını oku da yaz mecazi bi kelimedir o ve evet arkasındayım o gün yemek yemeyip benim gibi maça bilet alan bi öğrenciyi sürekli üzmeye Hakkı falan yok Hickman'ın Batiste'in onun bunun v.s
laf kalabalığı ne demek ?

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
O kadar basit Obra'ya teknik faul cıkarken bu serefsizlere hic cıkmıyor.Bu serefsizler her sene gozumuze soka soka mac yonetiyorlar.
Ayrıca kimin ne dediginin benim icin onemi yok.Barca cok yumusak takım Real,CSKA bunları ezer gecer.Oly de gecebilir.58-51 den 13 sayı seri veriyorsun.Hucumda sıkıntı cekiyorsun.Birkac oyuncu oynasın mac kazanalım derdinde bu sekilde olmaz.Omer Kocsan da "safkan point guard yok" 24 saniyenin 20 saniyesi ucup gidiyor diyor.Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman diyor.58-51 iken bos ucluk,yaptıgı anlamsız faul ve top kaybı macı goturdu diyor.Emir,Zoric,Bjelica diyor.Bu oyuncuları kazanmak lazım diyor.
Goudlock tek basına oynadı.Savunmada yok,hucumda insiyatif almaya calısıyor ama cok kendi oynadı.Her mac biri yıldız cıkıyor.Bugun de Oleson yıldız oldu cıktı.
kenana oyun kurucu dedik hic bir istatistigi yok 14 dakikada.
goudlock o kdr kotu savunma yapior ki daha ilk perdede takiliyor savunma cozuluyor tuttuğu adam yildiz oluyor.atmasina lafimiz yokta basketbolda malum savunma da yapmak gerek.bu kdr elimize gelen maci vermek iyi olmadi.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Daha sezon başlamadan bir oyun kurucu bir de savunmacı kısa istedik burnumuzdan getirdiniz adımız saygısıza terbiyesize çıktı.Aslında sizin de bariz olarak gördüğünüz eksiklerdi ama nedendir bilmem sanki boğazınıza birisi bıçak dayıyormuş gibi hiçbiriniz söylemeye cesaret edemediniz.
Takım maçın sonlarında alan potaya atsın basketbolunu oynadığında içinizden ne geçirdiniz?Bizim okul takımı bile böyle oynamıyor ya.Zoric bugün mükemmeldi ama onu bence hiç besleyemedik ne versen atacaktı ama biz inatla onun üstünden oynamamayı tercih ettik.Koçun basketbol bilgisine kimsenin laf ettiği yok ama sen 20 milyonla şu kadroyu kurarsan itiraz eden değil itiraz etmeyen taraftarda art niyet ararım ben.
Bir de son olarak şu noktaya zaten herkesin canı sıkkın gibi bir de sen başlama gibi cümleleri rica ediyorum kurmayın çünkü ben daha önce söyledim yazacağımı ve takımı eleştirmek de burada en doğal hakkım.Voleybolda bir iki şey yazdık diye terbiyesize çıkardınız adımızı burda da yazıyorum istediğinizi söyleyebilirsiniz ama benim tek derdim takım.Onun için canımı bu kadar sıktım.Sizinle bu kadar tartıştım.Hepinizin basketbol bilgisine saygım sonsuz.Ama inatla lay lay lom havalarında koç ne yaparsa doğrudur havalarında olan insanlar hariç.
Bayağı bayağı terbiyesizsin hem, öyle böyle değil.

Burada birileri birilerinden korkup mu söyleyemeyecek o dediklerini? Senin düşündüklerin kesin doğru da karşındaki muhatapların sırf farklılık olsun diye mi öyle yazıyor? Kendini bu kadar önemli zannetme kardeşim, senden farklı düşünenler de olacaktır. Önce seninkilerden farklı fikirlere saygı duymayı öğren sonra basketbol gelsin. Tartışmak başka şey, savunduğunu yüzde yüz doğru varsayıp karşı fikirlere saldırmak başka.

Şu üslubunu da düzelt ya da şansını başka mecralarda deneyebilirsin. Gören de cenaze kaldırıyorsun sanacak. Oyun kurucu, savunmacı kısa istedin, olmadı diye bitti mi takım şimdi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Cambazlığı diyim abi iyi yapıyorsun iletişim okuyorum 3.sınıftayım helal valla değişik bi konuşma yapın var sürekli takip ediyorum da

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şu maçın özelinde obradovic ve takıma çok fazla eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum.
yapılan eleştirilerin çoğu bant kaydı bence...
takım sezon başından beri ilk kez ışık verdi.
tebrikler tüm ekibe...

3. çeyreğin sonu ile 4. çeyreğin başında goudelock'un hücum tercihleri yüzünden verdik maçı.
düzen içinde düzen dışına çıkmak ile düzeni bozup düzen dışına çıkmak arasındaki farkı iyi yapması lazım yıldız oyuncunun.
goudelock maalesef takımın tüm hücum ritmini bozdu 5-6 dakikalık o bölümde...
işin enteresan tarafı düzen dışına çıkması gereken anlarda da goudelock'a top vermedik...

verilen mücadeleye çok yazık oldu...
kazanmak moral açısından çok iyi olacaktı...
%99 una katılıyorum. ..
%01 lik y da muhalefet yapma hakkım olsun  :)

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Valla ben oyunun 28-29 dakikasından memnunum. Goudelock da neyle karşılaşacağını görsün, ona göre ayağını denk alsın. Gözünü kırparken sokuverirler üçlüğü, burası Eurocaup'a benzemez.
umut hocam zaten maçın sonu o dakikalar şekilleniyor. Rotasyon çok dar değil mi ? rakip 25 dk dan sonra işi sıkı tutunca hucümüz birebir zorlamalara kalıyo şutlar girmez hakemler her zamanki gibi ama oyun sıkışıncaki halimiz sıkıntılı işte ;(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Kendi sahanda sürekli antreman Yaptığın çemberlerde bu kadar kötü üçlük ve serbest Atış nasıl atılır anlamıyorum

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Üçüncü çeyreğin bitimine 2.51 varken skor 58-51 iken dördüncü çeyrek 9.45 kala 60-66'ya geldi . Maçın gittiği dakikalardı belki de .

Son 6.5 dakikanın skoru ise 13-5 lehimize ama yetmedi .

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
16/67 üçlük yüzdesi nedir ya valla profesyonel basketbol oynadım hayatımda bu kadar kötü şut atmadım 67de 25 30 var yani garantim bu nedir ya
E, o kadar iyisin, olaydın basketbolcu? Ağızla oynamak kolay tabii...
Ölümcül klişeden başka birşey bilmiyor musunuz kardeşim siz? "Milyon dolar kazanan"mış. "Yemek parasını bilete vermiş"miş. Verme kardeşim gelip onun üzerinden demogoji yapacaksan. Havasını atacaksan verme. Sen yemek paranı bilete verdin diye herkes ayağını denk alacak değil mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
maçı kazanacağımızı düşünmemiştim zaten morallenebilirdik olmadı top16 ya kalalım gelsin şu fransız ;)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem