Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862862 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

active

• Ziyaretçi
Bayağı bayağı terbiyesizsin hem, öyle böyle değil.

Burada birileri birilerinden korkup mu söyleyemeyecek o dediklerini? Senin düşündüklerin kesin doğru da karşındaki muhatapların sırf farklılık olsun diye mi öyle yazıyor? Kendini bu kadar önemli zannetme kardeşim, senden farklı düşünenler de olacaktır. Önce seninkilerden farklı fikirlere saygı duymayı öğren sonra basketbol gelsin. Tartışmak başka şey, savunduğunu yüzde yüz doğru varsayıp karşı fikirlere saldırmak başka.

Şu üslubunu da düzelt ya da şansını başka mecralarda deneyebilirsin. Gören de cenaze kaldırıyorsun sanacak. Oyun kurucu, savunmacı kısa istedin, olmadı diye bitti mi takım şimdi?
Abimsin saygısızlık yapmayacağım.Üslubumda ne var önce onu söyle.Ben neyi savunuyorsam aynen onu yazdım.Savunduğum yüzde yüz doru mu diyorum yoksa sen böyl mi anlamak istiyorsun.Şu anda takımın halinden memnun değilim eleştriyorum hangi üslupla eleştirebilirim siz çok haklıydınız takım çok iyi diyerek mi.Git bence önce sen bir üslubunu düzelt.Ben burda kime saygısız terbiyesiz demişim.Önce kendinize bakın sonra bana laf edin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cambazlığı diyim abi iyi yapıyorsun iletişim okuyorum 3.sınıftayım helal valla değişik bi konuşma yapın var sürekli takip ediyorum da
Hakaret olarak mi algılayayim burak  ?
Nasıl  istersin  ? Laf Cambazlığı yaparım hemde muhteşem yaparım ama şu anda net konuşuyorum
1-oyunculara en azindan burda hakaret etme. Edemezsin burda
2- şu "kanser  " lafını bu kadar basit sakız gibi aağzına almayalim. Aldırmam yazdırmam.
demogoji değil hayatın gerçeğinden bahsediyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Cambazlığı diyim abi iyi yapıyorsun iletişim okuyorum 3.sınıftayım helal valla değişik bi konuşma yapın var sürekli takip ediyorum da
Lokantada salata mı söylüyorsun? Ortaya yazma, kimden bahsediyorsan isim ver bir zahmet.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lokantada salata mı söylüyorsun? Ortaya yazma, kimden bahsediyorsan isim ver bir zahmet.
umut bana söylüyor  sen boşver takılma biz aramızda hallederiz

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
umut bana söylüyor  sen boşver takılma biz aramızda hallederiz

Gerilmeye gerek yok. Bak Halkbankasına çaktılar. Moralim yerine geldi biraz :)
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 00:02:04 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Abimsin saygısızlık yapmayacağım.Üslubumda ne var önce onu söyle.Ben neyi savunuyorsam aynen onu yazdım.Savunduğum yüzde yüz doru mu diyorum yoksa sen böyl mi anlamak istiyorsun.Şu anda takımın halinden memnun değilim eleştriyorum hangi üslupla eleştirebilirim siz çok haklıydınız takım çok iyi diyerek mi.Git bence önce sen bir üslubunu düzelt.Ben burda kime saygısız terbiyesiz demişim.Önce kendinize bakın sonra bana laf edin.
Üslubunda şu var kardeşim: Ya anlamıyorsun söylediğimi ya da başka birşey var, ben çözemedim. Buraya gelip sen kendin cesurca gerçekleri söylemişsin de o bahsettiğin diğerleri ki ben dahilim içine, aslında senin savunduğun şeyleri düşünmelerine rağmen korkularından -kimden korkuyorlarsa artık- söyleyemiyorlar iddiasında bulunuyorsun. Kimseyi böyle itham etme hakkın yok, bu bir. İkincisi kendi doğrun kesinmiş gibi farklı düşünenleri de aslında senin gibi düşünüyorlarmış da söyleyemiyorlarmış pozisyonuna sokamazsın. Hadi üçüncüsü, daha senenin başında bu derece neye atarlanıyorsun, onu da çözemedim. Usturuplu olmak kaydıyla sene sonu, olası bir başarısızlıkta yap giderini. Ortada kaybedilmiş birşey yokken böyle olacaksa ben önlemini şimdiiden alayım. Sana bir sır da vereyim: Bu takım daha bir sürü maç kaybedecek. Her yenilgi sonrası gelip aynı şeyleri mi sayıklayacaksın? Savunmacı kısa-oyun kurucu. Bu mudur yani?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
umut hocam zaten maçın sonu o dakikalar şekilleniyor. Rotasyon çok dar değil mi ? rakip 25 dk dan sonra işi sıkı tutunca hucümüz birebir zorlamalara kalıyo şutlar girmez hakemler her zamanki gibi ama oyun sıkışıncaki halimiz sıkıntılı işte ;(
Yok, o konuda haklısın tabii de benim vurguladığım savunma ve ücadele kısmıydı. Ayrıca o bahsettiğim 28-29 dakikanın içinde son top hariç son 2 dakika da var. Neticede ciddi bir farktan geri geldik ve maçı kazanabilirdik de.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Goudelock mac icinde cok gereksiz zorladı ve oyun ritmini ciddi bozdu, lakin
son ceyrek atılan 18 sayının 9unda bu adam varken ve sıcakken maç topunu onla kullanmamak cidden büyük hata.

Emir'e diyecek laf yok. Alıstık artık
Sampiyonada attıgı sut da bu da hatalı tercihler. Yarın bir mac olur yine dener şaşırmam..

Biz yardım savunmasını 4-5 yıldır beceremiyoruz. Uzunları vesely bjelica gibi ayakları hızlı oyunculardan yapıyoruz yine olmuyor. Goudelock üzerinden yedigimiz sayılara bir cözüm baska nasıl bulunur bilemiyorum
Adamın da sahada kalması gerekiyor cünkü.

Bir parantez de zoric'e.. Cok utandırdı valla, o meshur orta mesafelerini de gördük bu mac.
Beni en cok sasırtan da yerden 5cmden fazla sıcraması oldu. İlk yarıda vurdugu bir smac vardı o mu diye baya bir kaldım ekranda :)

Böyle devam ederse ilerki maclarda cok işimize yarayacak

son olarak kenan sipahi, bu cocuga verilen süreler neden berke verilmiyor. Bir oyun kurucu hic mi adam eksiltemez, eksiltmeyi denemez
Berk en azından onu yapabiliyor, ayakları da daha hızlı.. rakibin önünde kalabiliyor. Genc ise o da genç

bir efesin genclerine bakıyorsun bir de bizimkine. Adamlar mermi gibi bizimkisinin ayakları 35lik diamantidisten hallice.

« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 00:05:57 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yok değerli dostum gerilmedim.
Maç kaybettik  olur böyle durumlar.
Mutsuz değilim keza beklenti üzeri iyi oynadik  yürek koyduk5geri döndük
kazanacağımız elimize kac kere gelen maçı alamadık ams reaksiyon benim için önemliydi
halkbanka koyan candir  :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Daha sezon başlamadan bir oyun kurucu bir de savunmacı kısa istedik burnumuzdan getirdiniz adımız saygısıza terbiyesize çıktı.Aslında sizin de bariz olarak gördüğünüz eksiklerdi ama nedendir bilmem sanki boğazınıza birisi bıçak dayıyormuş gibi hiçbiriniz söylemeye cesaret edemediniz.
Takım maçın sonlarında alan potaya atsın basketbolunu oynadığında içinizden ne geçirdiniz?Bizim okul takımı bile böyle oynamıyor ya.Zoric bugün mükemmeldi ama onu bence hiç besleyemedik ne versen atacaktı ama biz inatla onun üstünden oynamamayı tercih ettik.Koçun basketbol bilgisine kimsenin laf ettiği yok ama sen 20 milyonla şu kadroyu kurarsan itiraz eden değil itiraz etmeyen taraftarda art niyet ararım ben.
Bir de son olarak şu noktaya zaten herkesin canı sıkkın gibi bir de sen başlama gibi cümleleri rica ediyorum kurmayın çünkü ben daha önce söyledim yazacağımı ve takımı eleştirmek de burada en doğal hakkım.Voleybolda bir iki şey yazdık diye terbiyesize çıkardınız adımızı burda da yazıyorum istediğinizi söyleyebilirsiniz ama benim tek derdim takım.Onun için canımı bu kadar sıktım.Sizinle bu kadar tartıştım.Hepinizin basketbol bilgisine saygım sonsuz.Ama inatla lay lay lom havalarında koç ne yaparsa doğrudur havalarında olan insanlar hariç.

Voleybolda terbiyesiz diyen bendim sana.  Yanlislikla baskalari uzerine alinmasin lafi.  Yazacaklarini adam gibi yazdigin zaman kimsenin kimseye bir sey dedigi yok gordugun gibi.  Arada terbiyesizligi asiri boyutlara tasiyan insanlar oluyor, ki zaten onlar da fazla kalici olamiyorlar burada.  Laf acilmisken, bir kez daha temas edeyim (sen degilsin bu, soz meclisten disari): Obradovic'e sinkafli kufurler edip, basketboldan hicbir sey anlamiyor diyen 19-20 yasindaki birini degil ben, hic kimse ciddiye almaz.  Burada ciddiye alinmama sebebi 19-20 yasinda olmasi mi?  Hayir, degil.  Aksi olsaydi burada kimse, Utkan'in yaptigi analizleri ve yorumlari ciddiye almazdi.  Peki nedir oyle ise?  Evet, dogru bildin: 19-20 yasindaki biri dogmadan once hocalik yapmaya baslamis birine (ki alelade bir hoca degil, Avrupa'nin en buyugu), basketboldan anlamiyor dersen, ciddiye alinmazsin.  Bu Turkiye'de de boyledir, ABD'de de boyledir, Fransa'da da boyledir... 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Evet alacak adam gibi oynayacak ve zaten Fenerbahçe Ülker'e seçilmiştim ağızla değil yani he yanlış anlaşılmasın parayla değil yetenek seçmeleriyle çarpraz bağlarım koptu yani bu durum oluşmasaydı eğer emin ol oynardım hepsinden de o toz kondurmadığınız adamlardan da daha Yürekli oynardım
He veririm de dert değil demogoji yaptığım yok  ayrıca ama durum bu biz Fenerbahçeyiz herkesin durumu Günlük gülistanlık değil zevkine değil ondan bundan feragat ederek kulübe destek olmaya çalışıyor herkes ve hickman bey sayesinde maç 10 olacakken onlar Öne geçiyorsa her boş üçlüğü kaçırıyorsa ve her maç aynıysa kusura bakmayın öyle adama söyleyecek Sözümüz olur ki ben Takımı hep savunan biri olmama rağmen ki zaten Takım'ı Hocayı eleştirmiyorum hocanın tek bence Yanlışı son Hücum Öncesinde mola alıp seti çizmemek Emir'in hatası bencillikle son topu Gou'ya vermemek . Kenan 14 dakikada 0 iş yapıyorsa hiç kusura bakmayacak hickman da Bogdan da hickman da özellikle bu üçlü her maç böyle gelsinler kendilerine buna hakları yok . Ve iyi bir oyun kurucu eksikliği FB TVde bile dile getiriliyor demekki var öyle bi eksik ki boşa konuşmamışız

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Miraç
10 gündür zorice kufur ediyorum
iste bu yüzden  efso oynadi
sirada bogdan ve ricky var :)

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Belki goudelock un bazı zorlama hucumları, belki son derece düşük 3lük yüzdemiz,belki kaçan fauller, belki hickmanın airball ya son 1dk daki hucum tercihleri, belki de emirin son hucumdaki isabetsiz şutu. Her biri maçı kaybetme sebebimiz olabilir. Kendi Şahsi görüşüm 15 snlik bi hucum sansı varken daha organize , ilk tercih uzatmaya gidecek belki uygun bi şut belki faul almaya yönelik  bi hucum setiyle oynamalıydık. Gerci hickman ın 3lüğü yada emirin son şutu girse hepsi birer kahramandı şuan, ama yine de bu seviyelerde daha akılcı mantıklı tercihler yapmalıyız bence şuan için hala telafisi olan maçlar bunlar ama ilerde yasanırsa başımızı çok defa taşlara vurabiliriz.

80 sayı yemişte olsak savunma gayretimizi begendim tabi g'lock u bunun dışında tutuyorum. Sanırım taraftarlar arasında en çok kulağı çınlayan oyuncu olan zoric e bu maçtaki özverisi mücadelesi için bi teşekkür etmek gerek. Hickman ın bu halleri ve tabi bogdanın sadece beden olarak sahada yer alıyo olması artık bi son bulursa ilerleyen maçlarda bugun yasadığımız sıkıntıları tıkanıkları yaşamayız zaten...

Sıkıntı sinir ve stres şuan bende ciddi bi başağrısı yaratmış olsa da bu takım bunun çok daha üstünde performans verdiği günler gelecek ve bende bu sefer keyiften viskimi yudumluyo olucam :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Yine bir Barca maçı yine bir son saniye üçlüğü yine hüsran.Yazın Avustralya maçında Ergin hocasının müthiş taktiğiyle!! 2 fark varken son saniyede 3lük atıp maç kazandırdı ya Emir bugünde kahraman olmak için kaldırıp attı ama bu kez olmadı

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Cem abiye dediğimi söyledim zaten umut laf Söylemek için konuşma neyse Cem abi haklısın şu konuda kötü konuşmamak gerekir kendi sporcuma ama artık harbi sinirlerim bozuldu bu adama ne olurdu o değil de heurtel olsaydı hak ver bana 😒😒 kanser ettin bizi fener deyim gibi bişey oldu artık diye dedim yoksa Allah herkesi korusun bu hastalıktan