Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862639 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Miraç
10 gündür zorice kufur ediyorum
iste bu yüzden  efso oynadi
sirada bogdan ve ricky var :)

Bugun aklimdan o gecti, yeminle :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
takım beklentinin çok üzerindeydi. özellikle geçen haftaki rezaletten sonra takım silkinmiş hafiften. bu arada cem abi zorice selam sövmeye devam :)))
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sırada bogdan ve ricky var
bjelica ya da çok küfür ettim. Doellman a verdiği hucum rib harici iyi oynadı 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bence Kenan böyleyken Berk'e bi 15 20 dakika süre verilsin de kısalara bi mesaj olur bu aynı zamanda özellikle Kenan'a

hmetin

• Ziyaretçi
Omer Kocsan konusuyor."FB nin oynadıgı oyun kargasa icinde birseyler yapmak diyor.4 guard 40 sayı atmıs diyor.Ereng.'in dediklerini diyor bu potalarda saatlerce calısıyorsun serbest atıslar nasıl girmez diyor.Neden 2'likle mac uzatmaya gidilmedi diyor.En kritik yerde Goudlock'a neden verilmedi adam donup gitti diyor.3 periyot Emir,genelde Zoric,Bjelica oynadı diyor."
Kadroda sıkıntı oldugu ortada bence yerli oyunculardan aldıgımız verim nerdeyse sıfır ve cogu gunlerdir kadroda yok.Ben bu mactan cok emindim.Net olarak galibiyet bekliyordum ama 2 sayı ama 1 sayı galip gelecegimizi dusunuyordum.Her hafta birini yıldız yapıyoruz.Gruptan cıkarız orada sorun olmaz.Ama bu takımlara mesaj vermek lazım onu veremedik.Goudlock hucumda sorumluluk aldı ama savunmada cok kotuydu.Kenan,Hickman,Bogdan verdikleri verim ortada, Melih ne oldu bilmiyorum o da kayboldu.7 sayı onde iken 2 dakika icinde 4 sayı geri dusmemeliyiz diye dusunuyorum.Hayırlısı olsun,onumuze bakıcaz.
Halkbank da ligde fark yese bayram yaparım ama bugun yenmelerini isterdim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
şu maçın özelinde obradovic ve takıma çok fazla eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum.
yapılan eleştirilerin çoğu bant kaydı bence...
takım sezon başından beri ilk kez ışık verdi.
tebrikler tüm ekibe...

3. çeyreğin sonu ile 4. çeyreğin başında goudelock'un hücum tercihleri yüzünden verdik maçı.
düzen içinde düzen dışına çıkmak ile düzeni bozup düzen dışına çıkmak arasındaki farkı iyi yapması lazım yıldız oyuncunun.
goudelock maalesef takımın tüm hücum ritmini bozdu 5-6 dakikalık o bölümde...
işin enteresan tarafı düzen dışına çıkması gereken anlarda da goudelock'a top vermedik...

verilen mücadeleye çok yazık oldu...
kazanmak moral açısından çok iyi olacaktı...

Sana katiliyorum ama Goudelock'un hucum tercihlerinden ziyade, Hickman'in ucluk kacirdiktan sonraki bolumde Barcelona'nin degisen savunmasinda zinciri kiracak birinin cikmamasi etkili oldu.  Ayrica, akabinde, bizi oyunda tutan yine Goudelock'tu.  Hatalar da yapti ama bence bu takimda en cok ozveri gosteren eleman.  Molalarda Hoca'yi nasil can kulagiyla dinliyor, dikkat ettiniz mi?  Hicbir sinifin en inek ogrencisi bile oyle dinlememistir. :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
Sırada bogdan ve ricky var
bjelica ya da çok küfür ettim. Doellman a verdiği hucum rib harici iyi oynadı 
abi sen övme zaten takım kendini toparlar ama bi koç'ada bi laf etsen güneşli günler yakın gibi :))
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Besim

• Üye
Omer Kocsan konusuyor."FB nin oynadıgı oyun kargasa icinde birseyler yapmak diyor.4 guard 40 sayı atmıs diyor.Ereng.'in dediklerini diyor bu potalarda saatlerce calısıyorsun serbest atıslar nasıl girmez diyor.Neden 2'likle mac uzatmaya gidilmedi diyor.En kritik yerde Goudlock'a neden verilmedi adam donup gitti diyor.3 periyot Emir,genelde Zoric,Bjelica oynadı diyor."
Kadroda sıkıntı oldugu ortada bence yerli oyunculardan aldıgımız verim nerdeyse sıfır ve cogu gunlerdir kadroda yok.Ben bu mactan cok emindim.Net olarak galibiyet bekliyordum ama 2 sayı ama 1 sayı galip gelecegimizi dusunuyordum.Her hafta birini yıldız yapıyoruz.Gruptan cıkarız orada sorun olmaz.Ama bu takımlara mesaj vermek lazım onu veremedik.Goudlock hucumda sorumluluk aldı ama savunmada cok kotuydu.Kenan,Hickman,Bogdan verdikleri verim ortada, Melih ne oldu bilmiyorum o da kayboldu.7 sayı onde iken 2 dakika icinde 4 sayı geri dusmemeliyiz diye dusunuyorum.Hayırlısı olsun,onumuze bakıcaz.
Halkbank da ligde fark yese bayram yaparım ama bugun yenmelerini isterdim.

Huseyin Hoca, bu mac ile diger maclari bambaska bir yere koymak lazim.  Bizim ucuncu periyodun belli donemlerindeki oyunumuz muazzamdi.  Oncesinde de oyun dengedeydi.  Cok iyi bir geri donus de oldu.  Yani her alanda, ciddi karakter ve mucadele ortaya koyduk.  O yuzden, bana fazla koymadi bu maglubiyet. 

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Lamonica'dan ziyade sloven hakem, Matej Boltauzer imiş adı, teknik faulu o çaldı, maç boyunca bize düdük çalmadı sağolsun. İlk yarıda Pasqual'in itirazı hakem seminerlerine konu olur, o kadar barizdi, çalmadılar.

Maçı buraya kadar getirmişken kaybetmek üzdü. Mücadele üst seviyedeydi, teknik detaylar var tabii, ama esasen son top için neden Emir diye sormak istiyorum, ve neden üçlük?

hmetin

• Ziyaretçi
Zoric'e saydırsak da adam terini akıtıyor.Gecen sene Bo ile ikisi ter akıtıyordu.Bu sene de Zoric terini aktımaya devam ediyor.Ama iyi oynuyor,ama kotu oynuyor,ama sırtına alıp potaya goturuyorlar ama musade etmiyor.Velhasıl degismeyen sey berbat oynadıgı gunde bile terini akıtmadı diyemiyorsun.Onemli olan hepsi icin aynısını rahatca soyleyebilmek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi sen övme zaten takım kendini toparlar ama bi koç'ada bi laf etsen güneşli günler yakın gibi :))
koç luk ne var du bugün  ?
Beni siksen koça laf etmem edemem . Haddim değil
böyle değerli adamlar bu klübe her zaman gelmiyor
seneye real ile kupa kaldırdigi zaman ah keşke zart  zurt deriz hep beraber

hmetin

• Ziyaretçi
Huseyin Hoca, bu mac ile diger maclari bambaska bir yere koymak lazim.  Bizim ucuncu periyodun belli donemlerindeki oyunumuz muazzamdi.  Oncesinde de oyun dengedeydi.  Cok iyi bir geri donus de oldu.  Yani her alanda, ciddi karakter ve mucadele ortaya koyduk.  O yuzden, bana fazla koymadi bu maglubiyet. 
Besim Hoca burda tanısmaktan en keyif aldıgım arkadaslardan birisin.Kibarsın,kulturlusun senle konusmaktan zevk alıyorum.Hocam mucadele vardı.Bjelica'nın ozellikle basketleri,Zoric'in mucadelesi,basketleri cok keyifliydi.Ama kaptırılan toplar,Oleson devamlı bombos attıgı uclukler,o Huertas denen pisligin devamlı attıgı benzer sayılar cok canımı sıktı.Sonuc olarak az fark var,kazanadabilirdik.kazansaydık bunları belki de hic konusmayacaktık.Ama artık biz o org. hucumları devamlı yiyen degil de atan takım olalım istiyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lamonica'dan ziyade sloven hakem, Matej Boltauzer imiş adı, teknik faulu o çaldı, maç boyunca bize düdük çalmadı sağolsun. İlk yarıda Pasqual'in itirazı hakem seminerlerine konu olur, o kadar barizdi, çalmadılar.

Maçı buraya kadar getirmişken kaybetmek üzdü. Mücadele üst seviyedeydi, teknik detaylar var tabii, ama esasen son top için neden Emir diye sormak istiyorum, ve neden üçlük?
spontane gelişti  mola alamazdik çünkü rib sonrası hücuma çıkmıştık ...
O şutu soksa bayram olurdu girmedi üzüldük

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
koç luk ne var du bugün  ?
Beni siksen koça laf etmem edemem . Haddim değil
böyle değerli adamlar bu klübe her zaman gelmiyor
seneye real ile kupa kaldırdigi zaman ah keşke zart  zurt deriz hep beraber
abi bişe yapması değil senin ağzın problem :))) sen böyle devam edersen sırtımız yerden kalkmaz
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
Bir maç son topa kaldıysa, hele hele karşında her sene f4 oynayan bir takım varsa ve sen tuttuğun takımı yerden yere vuruyosan ya ahmaksındır ya da vicdansız. Bu takımın en büyük handikapı basketboldan zerre anlamayan ama en sevdiği şey ahkam kesmek olan taraftarıdır. Yapılan eleştriler o kadar boş ki, çıldırmamak elde değil. Sadece bu platformdan bahsetmiyorum tabi. Hickman'ı kasım ayında yuhlamaya kalkan akıl fakirlerini de gördük. Gerçekten başarı maşarı bizim hakettiğimiz şeyler değil.

Basketbolu güzel yapan şey 2+2'yi vereceğin kararlarla 5 6 yapabilmek. Bunu yaparken de herkesin o hep söylediği kimya devreye giriyor işte. O kimya da transferi yaptık hadi oynayın diye olmuyor, antrenman denen şey laf olsun diye yapılmıyor. Senelerce panathinaikos'u izledim, kasım ayında dökülüyorlar gibi gözükürlerken nisan ayında kupayı kaldırıyolardı. kısa rotasyonu neredeyse tamamen değişmiş bir takımız en nihayetinde, henüz koç rotasyonu yerleştirme aşamasında. Bu memnuniyetsiz ve en kötüsü basketbol cahili taraftar izin verirse bir şeyler olacak ama pek de umutlu değilim açıkçası.